Zilveren hangers

Home page producten optie 5

Professionele sieraden met een persoonlijke touch

"Ontdek Exclusieve Zilveren Moedermelk Kettinghangers bij Moedermelk Sieraden

In onze online winkel voor moedermelk sieraden vind je een prachtige selectie zilveren moedermelk kettinghangers. Deze speciale hangers zijn ontworpen om te worden gevuld met jouw kostbare borstvoedingsmelk, die met zorg wordt verwerkt en verhard om voor altijd te behouden. Onze unieke verwerkingsmethode, inclusief het gebruik van hars, zorgt voor duurzaamheid en kwaliteit.

Bestel je favoriete moedermelk kettinghanger in onze webshop, maar houd er rekening mee dat we eerst een belangrijk proces moeten doorlopen voordat we je bestelling kunnen verzenden. Na je aankoop ontvang je van ons een pakketje met alle benodigde materialen om veilig jouw moedermelk naar ons te sturen. Inclusief een sticker waarop je belangrijke informatie kunt vermelden, zoals de versheidsdatum van de melk en je contactgegevens, zodat we deze zorgvuldig kunnen bewaren.

We hebben een retourenvelop met postzegels inbegrepen, zodat je het gemakkelijk naar ons kunt terugsturen. We willen dat dit proces zo moeiteloos mogelijk voor je is, omdat we elk borstvoedingssieraad met de grootste zorg en liefde maken.

Onze zilveren moedermelk hangers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van 4 mm tot 3 cm. Je kunt ook een basiszilveren slangketting bestellen in de lengtes 45 cm, 50 cm of 80 cm. Bovendien bieden we op aanvraag gepersonaliseerde zilveren hangers aan, gemaakt met behulp van zilverklei. Als je hierin geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op via e-mail.

Kies vandaag nog voor een uniek en emotioneel sieraad dat je dierbare moedermelk herinnert. Ontdek onze collectie zilveren moedermelk kettinghangers bij Moedermelk Sieraden."

Veel gestelde vragen:

Ela-sieraad moedermelk

Reviews die je zijn voorgegaan:

 
 
 
 
 
 
 
145 berichten.
Judith Judith uit Leeuwarden schreef op 24 september 2023 om 20:23
Eeg blij met mijn moedermelkhanger. Via de mail en app erg goed geholpen met adviezen zodat ik mijn keuze kon maken. De hanger bleek helaas beschadigd te zijn en Ela heeft dit binnen een paar dagen kostenloos opgelost. Erg fijne service.
Hanneke Hanneke uit Nisse schreef op 23 september 2023 om 06:33
Bedankt voor de mooie hanger Ellen! Het resultaat is prachtig en ik ben er heel erg blij mee, groetjes Hanneke
Tim van Dalfsen Tim van Dalfsen uit Meppel schreef op 22 september 2023 om 15:25
Een geweldig cadeau voor mijn vrouw en de moeder van onze drie kinderen. Ela begreep gelijk welke wensen ik had om mijn vrouw te verassen met een armband met moedermelk en de geboortestenen van onze drie kinderen. Het resultaat is geweldig.