Zilveren hangers

Home page producten optie 5

Professionele sieraden met een persoonlijke touch

"Ontdek Exclusieve Zilveren Moedermelk Kettinghangers bij Moedermelk Sieraden

In onze online winkel voor moedermelk sieraden vind je een prachtige selectie zilveren moedermelk kettinghangers. Deze speciale hangers zijn ontworpen om te worden gevuld met jouw kostbare borstvoedingsmelk, die met zorg wordt verwerkt en verhard om voor altijd te behouden. Onze unieke verwerkingsmethode, inclusief het gebruik van hars, zorgt voor duurzaamheid en kwaliteit.

Bestel je favoriete moedermelk kettinghanger in onze webshop, maar houd er rekening mee dat we eerst een belangrijk proces moeten doorlopen voordat we je bestelling kunnen verzenden. Na je aankoop ontvang je van ons een pakketje met alle benodigde materialen om veilig jouw moedermelk naar ons te sturen. Inclusief een sticker waarop je belangrijke informatie kunt vermelden, zoals de versheidsdatum van de melk en je contactgegevens, zodat we deze zorgvuldig kunnen bewaren.

We hebben een retourenvelop met postzegels inbegrepen, zodat je het gemakkelijk naar ons kunt terugsturen. We willen dat dit proces zo moeiteloos mogelijk voor je is, omdat we elk borstvoedingssieraad met de grootste zorg en liefde maken.

Onze zilveren moedermelk hangers zijn verkrijgbaar in verschillende maten, variërend van 4 mm tot 3 cm. Je kunt ook een basiszilveren slangketting bestellen in de lengtes 45 cm, 50 cm of 80 cm. Bovendien bieden we op aanvraag gepersonaliseerde zilveren hangers aan, gemaakt met behulp van zilverklei. Als je hierin geïnteresseerd bent, neem dan contact met ons op via e-mail.

Kies vandaag nog voor een uniek en emotioneel sieraad dat je dierbare moedermelk herinnert. Ontdek onze collectie zilveren moedermelk kettinghangers bij Moedermelk Sieraden."

Veel gestelde vragen:

Ela-sieraad moedermelk

Geef een onvergetelijk cadeau:

Samenwerkende partners:

Reviews die je zijn voorgegaan:

 
 
 
 
 
 
 
163 berichten.
Lies Lies uit Diksmuide schreef op 18 april 2024 om 21:04
Liefste Ellen, bedankt voor de prachtige ring met mijn kostbare goud erin verwerkt! Het was het wachten waard! Ik ben heel gelukkig dat ik alsnog een sieraad liet maken die me herinnert aan de zalige twee borstvoedingsperiodes. Ellen is zeer vlot aanspreekbaar, helpt meedenken en maakt prachtige juwelen!
Miranda 🌸 Miranda 🌸 schreef op 10 april 2024 om 10:44
Na een 12 jarig jubileum borstvoeding geven heb ik mijzelf getrakteerd op een mooie borstvoeding hangertje. Omdat het om de laatste druppels borstvoeding ging had ik een aantal vragen. Ellen is erg lief en snel in reageren. Meedenkend. Ik ben superblij met mijn hangertje. Mijn herinnering aan een mooie kostbare tijd. Dank je wel Ellen
Mindy Mindy uit Maastricht schreef op 28 februari 2024 om 13:43
Heel blij met mijn moedermelkhartje. Snelle en persoonlijke service. Bedankt !