Retourneren

Je hebt je recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen te tijd om je product terug te sturen. Je krijgt dan het volledige bedrag terug. De kosten voor verzending terug naar mij zijn dan wel voor eigen rekening. En deze horen op dezelfde wijze goed ingepakt terug verzonden te worden. Om gebruik te maken van dit recht mag je mij mailen op info@ela-sieraad.nl.

Alle sieraden waar moedermelk, DNA materiaal, haartjes, as of een vingerafdruk in verwerkt zijn, kunnen niet terug gestuurd worden, mits er aanwijsbare gebreken zijn. 

Home page producten

Professionele sieraden met een persoonlijke touch

Veel gestelde vragen:

Ela-sieraad moedermelk

Geef een onvergetelijk cadeau:

Samenwerkende partners:

Reviews die je zijn voorgegaan:

 
 
 
 
 
 
 
166 berichten.
Clare Griffin Clare Griffin uit Hoorn schreef op 17 mei 2024 om 19:10
Ik heb bij Ellen een prachtig steentje van moedermelk besteld. De communicatie was erg prettig en snel en ook ik heb mijn bestelling snel en in goede orde ontvangen. Wat een mooi aandenken. Ik zal zeker opnieuw bij Ela sieraad bestellen.
Annemiek Annemiek uit Amstelveen schreef op 10 mei 2024 om 22:29
Een hart met moedermelk gevuld. Wat een prachtige hanger met zoveel symboliek. Ellen ws snel in reageeren laat het weten als je melk is aangekomen (zo fijn bij zulk vlieibaar goud 😉) en hwt is snel geleverd. Super service en een super mooi product. Als je twijfelt, niet meer doen ga ervoor!!
Sanne Sanne uit Nijmegen schreef op 1 mei 2024 om 13:21
Heel blij ben ik met het armbandje waar een steentje van mijn borstvoeding hangt, en twee geboorte steentjes van beide kinderen verwerkt zijn. Prachtig! En voor altijd!