Moedermelk steentjes

Moedermelk steentjes, die een onvergetelijk moment in het moederschap vereeuwigen. Deze kleine schatten gaan verder dan gewone stenen; ze zijn een prachtige manier om de kracht van moederliefde en de band tussen moeder en kind te vieren. 

Moedermelk steentjes: Wat Maakt Ze Uniek?

Moedermelk steentjes zijn kleine juweeltjes gemaakt van eigen persoonlijke moedermelk van diegene die het besteld. Wat hen zo bijzonder maakt, is dat elk steentje de unieke samenstelling van moedermelk van elke moeder en haar kind weerspiegelt. Dit maakt elke steen volstrekt uniek en persoonlijk.

De Betekenis van Moedermelk steentjes

Moedermelk stenen dragen een diepgaande betekenis met zich mee. Ze symboliseren niet alleen het bijzondere moment van borstvoeding geven, maar ook de liefde en toewijding van een moeder aan haar kind. Deze edelstenen vangen de intieme reis van het moederschap in een prachtig sieraad dat voor altijd gekoesterd kan worden.

Een Geschenk met Emotie

Overweeg moedermelk stenen als een bijzonder geschenk voor jezelf of een geliefde moeder in je leven. Ze zijn niet alleen een prachtige aanvulling op je sieradencollectie, maar vertegenwoordigen ook diepe emotie. Geef ze bij speciale gelegenheden zoals geboortes, jubilea van moederschap, of gewoon als een uiting van waardering voor de moed en toewijding van een moeder.

Zorg voor Je Moedermelk steentjes

Om ervoor te zorgen dat je moedermelk stenen er altijd stralend uitzien, is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Bewaar ze op een droge en donkere plaats om verkleuring te voorkomen en vermijd contact met water, parfum en chemische stoffen. Met de juiste zorg behouden ze hun schoonheid en betekenis voor vele jaren.

Hoe komt de moedermelk op zijn plek

Wanneer je een bestelling doet bij Ela Sieraad, krijg je een envelop thuis gestuurd. Daarin zit een moedermelk zakje, een retour envelop (met postzegel) en een kaartje. Via het zakje komt de melk bij mij terecht. Je hoeft maar 20 ml moedermelk op te sturen voor een hartje van 15 mm grootte. 

Levertijd

Nadat ik je moedermelk ontvangen heb zal ik het sieraad binnen twee weken leveren.

 

Veel gestelde vragen:

Ela-sieraad moedermelk

Reviews die je zijn voorgegaan:

 
 
 
 
 
 
 
161 berichten.
Mindy Mindy uit Maastricht schreef op 28 februari 2024 om 13:43
Heel blij met mijn moedermelkhartje. Snelle en persoonlijke service. Bedankt !
Dionne Dionne schreef op 10 februari 2024 om 03:56
Ik was al een tijdje opzoek naar mooie moedermelksierraden en kwam bij Ela-sieraad uit. Ik had een aantal vragen omdat ik graag een hangertje wilde bij een ketting die ik al had. Ellen dacht met mij mee en samen kwamen we op het perfecte hangertje bij mijn ketting. Ik zag dat ze ook mooie bedels had voor een Pandora armband en omdat ik daar ook alleen bedels met betekenis aan heb hangen kon ik het niet laten om ook deze te bestellen. Ik ben echt super blij met mijn bestelling en de hulp die Ellen bood. Ze reageerde heel snel op mijn berichtjes. Dankjewel, ik raad Ela-sieraad dan ook aan iedereen aan. De kans is groot dat ik nog een bestelling doe, maar dit keer voor iemand anders!
Elaine Elaine uit Echtenerbrug schreef op 9 februari 2024 om 13:09
Lieve geduldige vrouw, de eerste ring verkleurde helaas snel, waardoor ella zelf al snel met een oplossing kwam, heb een andere ring gekregen en hopelijk blijft deze lang mooi.. een hele goede service, ik raad ella dan ook echt aan ❤