Moedermelk steentjes

Moedermelk steentjes, die een onvergetelijk moment in het moederschap vereeuwigen. Deze kleine schatten gaan verder dan gewone stenen; ze zijn een prachtige manier om de kracht van moederliefde en de band tussen moeder en kind te vieren. 

Moedermelk steentjes: Wat Maakt Ze Uniek?

Moedermelk steentjes zijn kleine juweeltjes gemaakt van eigen persoonlijke moedermelk van diegene die het besteld. Wat hen zo bijzonder maakt, is dat elk steentje de unieke samenstelling van moedermelk van elke moeder en haar kind weerspiegelt. Dit maakt elke steen volstrekt uniek en persoonlijk.

De Betekenis van Moedermelk steentjes

Moedermelk stenen dragen een diepgaande betekenis met zich mee. Ze symboliseren niet alleen het bijzondere moment van borstvoeding geven, maar ook de liefde en toewijding van een moeder aan haar kind. Deze edelstenen vangen de intieme reis van het moederschap in een prachtig sieraad dat voor altijd gekoesterd kan worden.

Een Geschenk met Emotie

Overweeg moedermelk stenen als een bijzonder geschenk voor jezelf of een geliefde moeder in je leven. Ze zijn niet alleen een prachtige aanvulling op je sieradencollectie, maar vertegenwoordigen ook diepe emotie. Geef ze bij speciale gelegenheden zoals geboortes, jubilea van moederschap, of gewoon als een uiting van waardering voor de moed en toewijding van een moeder.

Zorg voor Je Moedermelk steentjes

Om ervoor te zorgen dat je moedermelk stenen er altijd stralend uitzien, is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Bewaar ze op een droge en donkere plaats om verkleuring te voorkomen en vermijd contact met water, parfum en chemische stoffen. Met de juiste zorg behouden ze hun schoonheid en betekenis voor vele jaren.

Hoe komt de moedermelk op zijn plek

Wanneer je een bestelling doet bij Ela Sieraad, krijg je een envelop thuis gestuurd. Daarin zit een moedermelk zakje, een retour envelop (met postzegel) en een kaartje. Via het zakje komt de melk bij mij terecht. Je hoeft maar 20 ml moedermelk op te sturen voor een hartje van 15 mm grootte. 

Levertijd

Nadat ik je moedermelk ontvangen heb zal ik het sieraad binnen twee weken leveren.

 

Veel gestelde vragen:

Ela-sieraad moedermelk

Geef een onvergetelijk cadeau:

Samenwerkende partners:

Reviews die je zijn voorgegaan:

 
 
 
 
 
 
 
170 berichten.
Hanneke Hanneke uit Hernen schreef op 20 juni 2024 om 15:28
Gisteren mijn moedermelkhanger binnen gekregen. De wens is om uiteindelijk het totaal aantal kinderen te bundelen in een mooie hanger, maar omdat we natuurlijk nog niet weten hoe de toekomst gaat lopen eerst even per app met Ellen overlegd. Ze reageerde supersnel en dacht erg goed mee. Voor nu gekozen voor het 'klein juweel moedermelk'. Ik heb de bestelling op woensdag gedaan en op vrijdag kreeg ik het zakje voor het opsturen van de melk al binnen. Direct dezelfde dag gedaan en na 12 dagen had ik het sieraad dus al in mijn handen. Heel erg blij mee! De hanger is heerlijk subtiel klein: niet te opvallend, maar voor mij van enorme waarde. Omdat hij zo subtiel is, is het ook prima mogelijk hier in de toekomst nog een of meerdere 'druppels' naastte hangen alvorens ik dus 1 totaal hanger wil laten maken. Ik kom zeker terug!
Nadine Nadine schreef op 31 mei 2024 om 16:23
Prachtige ring gemaakt door Ellen, een herinnering voor altijd. Contact en persoonlijke service waren erg prettig! Dankjewel.
Laura Laura schreef op 30 mei 2024 om 23:35
Ellen heeft voor mij twee prachtige sieraden gemaakt. Een zilveren rond hangertje uit de webshop en een zilveren armband met twee rondjes aan de uiteinden. De drie rondjes sieraden staan voor mij symbool voor mijn drie kinderen. Ik had een bepaalde armband in mijn hoofd en Ellen heeft druk voor mij gezocht, maar die armband was helaas niet te vinden. Maar het alternatief waar ze mee kwam vind ik uiteindelijk mooier dan wat ik zelf had bedacht. Ik had eerst ergens anders sieraden laten maken, maar die waren helaas niet mooi geworden. Ik vond het dan ook spannend om opnieuw de sieraden te laten maken. Ik ben heel blij dat ik bij Ela Sieraad uitkwam, want nu heb ik sieraden die heel mooi zijn en die ik met trots draag.