Betaalmogelijkheden

Er zijn meerdere betaalmogelijkheden bij Ela Sieraad. Als je de betaling vooruit doet door overboeking per bank, wil je dan duidelijk het factuurnummer vermelden? De betaling dient binnen 7 dagen na orderdatum door me te zijn ontvangen, waarna de bestelling is aanvaard.

Verder zijn de betaalmogelijkheden de volgende:

  • Betaling via e-mail met een factuur waarin de iDeal betalingslink staat.
  • Betaling via iDeal: online betalen via internetbankieren.
  • Betalen met cadeaubonnen van Ela Sieraad.
  • Contant bij Ellen Arends van Ela Sieraad.

Via de webshop is het het makkelijkst voor beide partijen om via Ideal te betalen. Woon je in Zwolle en wil je je sieraad op komen halen, dan kan het uiteraard contant. Ook met sieraden workshops mag je contant betalen. Ook betalen via een email met factuur erin is mogelijk.

De klant geeft Ela Sieraad toestemming alle handelingen te verrichten, die nodig zijn om betaling te laten plaatsvinden op de door de klant gekozen betalingswijze. 

 

Voorbeelden van moedermelk sieraden uit de webshop: Klik hier: Borstvoedings oorknopjesMoedermelkhart, 

Voorbeelden van sieraden workshops:

Sieraden workshop cuioi armbanden Sieraden workshop

   

 

 

Home page producten

Professionele sieraden met een persoonlijke touch

Veel gestelde vragen:

Ela-sieraad moedermelk

Geef een onvergetelijk cadeau:

Samenwerkende partners:

Reviews die je zijn voorgegaan:

 
 
 
 
 
 
 
169 berichten.
Nadine Nadine schreef op 31 mei 2024 om 16:23
Prachtige ring gemaakt door Ellen, een herinnering voor altijd. Contact en persoonlijke service waren erg prettig! Dankjewel.
Laura Laura schreef op 30 mei 2024 om 23:35
Ellen heeft voor mij twee prachtige sieraden gemaakt. Een zilveren rond hangertje uit de webshop en een zilveren armband met twee rondjes aan de uiteinden. De drie rondjes sieraden staan voor mij symbool voor mijn drie kinderen. Ik had een bepaalde armband in mijn hoofd en Ellen heeft druk voor mij gezocht, maar die armband was helaas niet te vinden. Maar het alternatief waar ze mee kwam vind ik uiteindelijk mooier dan wat ik zelf had bedacht. Ik had eerst ergens anders sieraden laten maken, maar die waren helaas niet mooi geworden. Ik vond het dan ook spannend om opnieuw de sieraden te laten maken. Ik ben heel blij dat ik bij Ela Sieraad uitkwam, want nu heb ik sieraden die heel mooi zijn en die ik met trots draag.
Michelle Michelle uit Vuren schreef op 30 mei 2024 om 18:49
Heel erg blij met mijn hart pandora bedel met moedermelk erin verwerkt! Super snel en echt super mooi, hele fijne communicatie en afspraken! Zeker de moeite waard om hier je moedermelk sieraad te bestellen.