Betaalmogelijkheden

Er zijn meerdere betaalmogelijkheden bij Ela Sieraad. Als je de betaling vooruit doet door overboeking per bank, wil je dan duidelijk het factuurnummer vermelden? De betaling dient binnen 7 dagen na orderdatum door me te zijn ontvangen, waarna de bestelling is aanvaard.

Verder zijn de betaalmogelijkheden de volgende:

  • Betaling via e-mail met een factuur waarin de iDeal betalingslink staat.
  • Betaling via iDeal: online betalen via internetbankieren.
  • Betalen met cadeaubonnen van Ela Sieraad.
  • Contant bij Ellen Arends van Ela Sieraad.

Via de webshop is het het makkelijkst voor beide partijen om via Ideal te betalen. Woon je in Zwolle en wil je je sieraad op komen halen, dan kan het uiteraard contant. Ook met sieraden workshops mag je contant betalen. Ook betalen via een email met factuur erin is mogelijk.

De klant geeft Ela Sieraad toestemming alle handelingen te verrichten, die nodig zijn om betaling te laten plaatsvinden op de door de klant gekozen betalingswijze. 

 

Voorbeelden van moedermelk sieraden uit de webshop: Klik hier: Borstvoedings oorknopjesMoedermelkhart, 

Voorbeelden van sieraden workshops:

Sieraden workshop cuioi armbanden Sieraden workshop

   

 

 

Home page producten

Professionele sieraden met een persoonlijke touch

Veel gestelde vragen:

Ela-sieraad moedermelk

Reviews die je zijn voorgegaan:

 
 
 
 
 
 
 
160 berichten.
Dionne Dionne schreef op 10 februari 2024 om 03:56
Ik was al een tijdje opzoek naar mooie moedermelksierraden en kwam bij Ela-sieraad uit. Ik had een aantal vragen omdat ik graag een hangertje wilde bij een ketting die ik al had. Ellen dacht met mij mee en samen kwamen we op het perfecte hangertje bij mijn ketting. Ik zag dat ze ook mooie bedels had voor een Pandora armband en omdat ik daar ook alleen bedels met betekenis aan heb hangen kon ik het niet laten om ook deze te bestellen. Ik ben echt super blij met mijn bestelling en de hulp die Ellen bood. Ze reageerde heel snel op mijn berichtjes. Dankjewel, ik raad Ela-sieraad dan ook aan iedereen aan. De kans is groot dat ik nog een bestelling doe, maar dit keer voor iemand anders!
Elaine Elaine uit Echtenerbrug schreef op 9 februari 2024 om 13:09
Lieve geduldige vrouw, de eerste ring verkleurde helaas snel, waardoor ella zelf al snel met een oplossing kwam, heb een andere ring gekregen en hopelijk blijft deze lang mooi.. een hele goede service, ik raad ella dan ook echt aan ❤
Omar Omar uit Krommenie schreef op 2 februari 2024 om 16:41
Een heel mooi hartjes sieraad besteld voor mijn vrouw haar verjaardag. Een ontzettend mooie en kostbare herinnering zal hiermee altijd gekoesterd worden. Ella heeft mij vanaf het begin af aan op de hoogte gehouden van het gehele proces, dit heb ik als erg fijn en persoonlijk ervaren. Tenslotte een garantiekaartje meegekregen, altijd handig!