Home page producten optie 5

Professionele sieraden met een persoonlijke touch

"Ontdek Onze Prachtige Collectie Moedermelk Ringen

Bij Ela Sieraad bieden we een unieke selectie moedermelk ringen aan, verkrijgbaar in zowel standaard ringmaten als verstelbare varianten. Een op maat gemaakte ring is natuurlijk het meest persoonlijk, maar als je twijfelt over je ringmaat of te maken hebt met schommelingen in lichaamsgewicht (zoals na een zwangerschap), dan is een verstelbare ring een handige optie.

Onze moedermelk ringen zijn ontworpen om gevuld te worden met jouw kostbare borstvoedingsmelk. We verwerken en verharden deze melk op een speciale manier, wat enige tijd in beslag neemt. Normaal gesproken verzenden we je bestelling binnen 14 dagen, maar als je haast hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We doen ons best om aan je wensen tegemoet te komen.

Bij je bestelling in onze webshop voor moedermelksieraden ontvang je van ons een envelop met een koker, een sealbag, een sticker en een retourenvelop. Hiermee kun je veilig jouw moedermelk naar ons terugsturen. We hebben al postzegels op de retourenvelop geplakt, zodat het retourneren gemakkelijk voor je is gemaakt.

We behandelen jouw moedermelk met de grootst mogelijke zorg en precisie om een prachtig moedermelksieraad voor jou te creëren. Onze moedermelk ringen zijn vervaardigd van hoogwaardig zilver en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. We raden moeders die borstvoeding geven aan om zichzelf of een andere moeder dit bijzondere cadeau te gunnen. Het is niet alleen een prachtig sieraad, maar ook een blijvende herinnering aan de kostbare moeder-baby-periode.

Onze sieraden zijn gemaakt van zilver, wat betekent dat ze altijd mooi blijven, zolang je af en toe een poetsdoekje gebruikt. Enkele tips om je sieraad in topconditie te houden: vermijd het gebruik van parfum op de huid waar het sieraad wordt gedragen en voorkom onnodige blootstelling aan direct zonlicht wanneer je het niet draagt."

Veel gestelde vragen:

Ela-sieraad moedermelk

Reviews die je zijn voorgegaan:

 
 
 
 
 
 
 
161 berichten.
Mindy Mindy uit Maastricht schreef op 28 februari 2024 om 13:43
Heel blij met mijn moedermelkhartje. Snelle en persoonlijke service. Bedankt !
Dionne Dionne schreef op 10 februari 2024 om 03:56
Ik was al een tijdje opzoek naar mooie moedermelksierraden en kwam bij Ela-sieraad uit. Ik had een aantal vragen omdat ik graag een hangertje wilde bij een ketting die ik al had. Ellen dacht met mij mee en samen kwamen we op het perfecte hangertje bij mijn ketting. Ik zag dat ze ook mooie bedels had voor een Pandora armband en omdat ik daar ook alleen bedels met betekenis aan heb hangen kon ik het niet laten om ook deze te bestellen. Ik ben echt super blij met mijn bestelling en de hulp die Ellen bood. Ze reageerde heel snel op mijn berichtjes. Dankjewel, ik raad Ela-sieraad dan ook aan iedereen aan. De kans is groot dat ik nog een bestelling doe, maar dit keer voor iemand anders!
Elaine Elaine uit Echtenerbrug schreef op 9 februari 2024 om 13:09
Lieve geduldige vrouw, de eerste ring verkleurde helaas snel, waardoor ella zelf al snel met een oplossing kwam, heb een andere ring gekregen en hopelijk blijft deze lang mooi.. een hele goede service, ik raad ella dan ook echt aan ❤