Home page producten optie 5

Professionele sieraden met een persoonlijke touch

"Ontdek Onze Prachtige Collectie Moedermelk Ringen

Bij Ela Sieraad bieden we een unieke selectie moedermelk ringen aan, verkrijgbaar in zowel standaard ringmaten als verstelbare varianten. Een op maat gemaakte ring is natuurlijk het meest persoonlijk, maar als je twijfelt over je ringmaat of te maken hebt met schommelingen in lichaamsgewicht (zoals na een zwangerschap), dan is een verstelbare ring een handige optie.

Onze moedermelk ringen zijn ontworpen om gevuld te worden met jouw kostbare borstvoedingsmelk. We verwerken en verharden deze melk op een speciale manier, wat enige tijd in beslag neemt. Normaal gesproken verzenden we je bestelling binnen 14 dagen, maar als je haast hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We doen ons best om aan je wensen tegemoet te komen.

Bij je bestelling in onze webshop voor moedermelksieraden ontvang je van ons een envelop met een koker, een sealbag, een sticker en een retourenvelop. Hiermee kun je veilig jouw moedermelk naar ons terugsturen. We hebben al postzegels op de retourenvelop geplakt, zodat het retourneren gemakkelijk voor je is gemaakt.

We behandelen jouw moedermelk met de grootst mogelijke zorg en precisie om een prachtig moedermelksieraad voor jou te creëren. Onze moedermelk ringen zijn vervaardigd van hoogwaardig zilver en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. We raden moeders die borstvoeding geven aan om zichzelf of een andere moeder dit bijzondere cadeau te gunnen. Het is niet alleen een prachtig sieraad, maar ook een blijvende herinnering aan de kostbare moeder-baby-periode.

Onze sieraden zijn gemaakt van zilver, wat betekent dat ze altijd mooi blijven, zolang je af en toe een poetsdoekje gebruikt. Enkele tips om je sieraad in topconditie te houden: vermijd het gebruik van parfum op de huid waar het sieraad wordt gedragen en voorkom onnodige blootstelling aan direct zonlicht wanneer je het niet draagt."

Veel gestelde vragen:

Ela-sieraad moedermelk

Reviews die je zijn voorgegaan:

 
 
 
 
 
 
 
145 berichten.
Judith Judith uit Leeuwarden schreef op 24 september 2023 om 20:23
Eeg blij met mijn moedermelkhanger. Via de mail en app erg goed geholpen met adviezen zodat ik mijn keuze kon maken. De hanger bleek helaas beschadigd te zijn en Ela heeft dit binnen een paar dagen kostenloos opgelost. Erg fijne service.
Hanneke Hanneke uit Nisse schreef op 23 september 2023 om 06:33
Bedankt voor de mooie hanger Ellen! Het resultaat is prachtig en ik ben er heel erg blij mee, groetjes Hanneke
Tim van Dalfsen Tim van Dalfsen uit Meppel schreef op 22 september 2023 om 15:25
Een geweldig cadeau voor mijn vrouw en de moeder van onze drie kinderen. Ela begreep gelijk welke wensen ik had om mijn vrouw te verassen met een armband met moedermelk en de geboortestenen van onze drie kinderen. Het resultaat is geweldig.