Home page producten optie 5

Professionele sieraden met een persoonlijke touch

"Ontdek Onze Prachtige Collectie Moedermelk Ringen

Bij Ela Sieraad bieden we een unieke selectie moedermelk ringen aan, verkrijgbaar in zowel standaard ringmaten als verstelbare varianten. Een op maat gemaakte ring is natuurlijk het meest persoonlijk, maar als je twijfelt over je ringmaat of te maken hebt met schommelingen in lichaamsgewicht (zoals na een zwangerschap), dan is een verstelbare ring een handige optie.

Onze moedermelk ringen zijn ontworpen om gevuld te worden met jouw kostbare borstvoedingsmelk. We verwerken en verharden deze melk op een speciale manier, wat enige tijd in beslag neemt. Normaal gesproken verzenden we je bestelling binnen 14 dagen, maar als je haast hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We doen ons best om aan je wensen tegemoet te komen.

Bij je bestelling in onze webshop voor moedermelksieraden ontvang je van ons een envelop met een koker, een sealbag, een sticker en een retourenvelop. Hiermee kun je veilig jouw moedermelk naar ons terugsturen. We hebben al postzegels op de retourenvelop geplakt, zodat het retourneren gemakkelijk voor je is gemaakt.

We behandelen jouw moedermelk met de grootst mogelijke zorg en precisie om een prachtig moedermelksieraad voor jou te creëren. Onze moedermelk ringen zijn vervaardigd van hoogwaardig zilver en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. We raden moeders die borstvoeding geven aan om zichzelf of een andere moeder dit bijzondere cadeau te gunnen. Het is niet alleen een prachtig sieraad, maar ook een blijvende herinnering aan de kostbare moeder-baby-periode.

Onze sieraden zijn gemaakt van zilver, wat betekent dat ze altijd mooi blijven, zolang je af en toe een poetsdoekje gebruikt. Enkele tips om je sieraad in topconditie te houden: vermijd het gebruik van parfum op de huid waar het sieraad wordt gedragen en voorkom onnodige blootstelling aan direct zonlicht wanneer je het niet draagt."

Veel gestelde vragen:

Ela-sieraad moedermelk

Geef een onvergetelijk cadeau:

Samenwerkende partners:

Reviews die je zijn voorgegaan:

 
 
 
 
 
 
 
169 berichten.
Nadine Nadine schreef op 31 mei 2024 om 16:23
Prachtige ring gemaakt door Ellen, een herinnering voor altijd. Contact en persoonlijke service waren erg prettig! Dankjewel.
Laura Laura schreef op 30 mei 2024 om 23:35
Ellen heeft voor mij twee prachtige sieraden gemaakt. Een zilveren rond hangertje uit de webshop en een zilveren armband met twee rondjes aan de uiteinden. De drie rondjes sieraden staan voor mij symbool voor mijn drie kinderen. Ik had een bepaalde armband in mijn hoofd en Ellen heeft druk voor mij gezocht, maar die armband was helaas niet te vinden. Maar het alternatief waar ze mee kwam vind ik uiteindelijk mooier dan wat ik zelf had bedacht. Ik had eerst ergens anders sieraden laten maken, maar die waren helaas niet mooi geworden. Ik vond het dan ook spannend om opnieuw de sieraden te laten maken. Ik ben heel blij dat ik bij Ela Sieraad uitkwam, want nu heb ik sieraden die heel mooi zijn en die ik met trots draag.
Michelle Michelle uit Vuren schreef op 30 mei 2024 om 18:49
Heel erg blij met mijn hart pandora bedel met moedermelk erin verwerkt! Super snel en echt super mooi, hele fijne communicatie en afspraken! Zeker de moeite waard om hier je moedermelk sieraad te bestellen.