Home page producten optie 5

Professionele sieraden met een persoonlijke touch

"Ontdek Luxe Gouden Moedermelk Sieraden bij Ela Sieraad"

Onze collectie gouden moedermelk sieraden in de webshop van Ela Sieraad biedt een basis van sterling zilver 925 met een hoogwaardige gouden plating. Deze plating varieert van 9 karaat tot 18, 22, en zelfs 24 karaats goud. In mijn webshop wordt het karaat goud aangeduid met een grote 'K'. Je vindt hier prachtige armbanden met bedels, oorknopjes, ringen en kettinghangers.

De gouden sieraden met een hoger karaat goud vertegenwoordigen vaak een hogere waarde. Dit komt doordat deze sieraden een dikkere goudlaag hebben ontvangen tijdens het platingproces. Het aantal karaat geeft de dikte van deze goudlaag aan. Met andere woorden, het sterling zilver vormt de basis en wordt vervolgens ondergedompeld in een goudbad met verschillende karaatsterktes. Hoe hoger het karaat, des te rijker en zwaarder is het goudbad.

Als je kiest voor massief goud, betekent dit dat het sieraad volledig uit puur goud bestaat. Deze hoogwaardige gouden sieraden hebben vaak een hogere prijs, gezien de kostbaarheid van puur goud."

Veel gestelde vragen:

Ela-sieraad moedermelk

Reviews die je zijn voorgegaan:

 
 
 
 
 
 
 
145 berichten.
Judith Judith uit Leeuwarden schreef op 24 september 2023 om 20:23
Eeg blij met mijn moedermelkhanger. Via de mail en app erg goed geholpen met adviezen zodat ik mijn keuze kon maken. De hanger bleek helaas beschadigd te zijn en Ela heeft dit binnen een paar dagen kostenloos opgelost. Erg fijne service.
Hanneke Hanneke uit Nisse schreef op 23 september 2023 om 06:33
Bedankt voor de mooie hanger Ellen! Het resultaat is prachtig en ik ben er heel erg blij mee, groetjes Hanneke
Tim van Dalfsen Tim van Dalfsen uit Meppel schreef op 22 september 2023 om 15:25
Een geweldig cadeau voor mijn vrouw en de moeder van onze drie kinderen. Ela begreep gelijk welke wensen ik had om mijn vrouw te verassen met een armband met moedermelk en de geboortestenen van onze drie kinderen. Het resultaat is geweldig.