Home page producten optie 5

Professionele sieraden met een persoonlijke touch

"Ontdek Luxe Gouden Moedermelk Sieraden bij Ela Sieraad"

Onze collectie gouden moedermelk sieraden in de webshop van Ela Sieraad biedt een basis van sterling zilver 925 met een hoogwaardige gouden plating. Deze plating varieert van 9 karaat tot 18, 22, en zelfs 24 karaats goud. In mijn webshop wordt het karaat goud aangeduid met een grote 'K'. Je vindt hier prachtige armbanden met bedels, oorknopjes, ringen en kettinghangers.

De gouden sieraden met een hoger karaat goud vertegenwoordigen vaak een hogere waarde. Dit komt doordat deze sieraden een dikkere goudlaag hebben ontvangen tijdens het platingproces. Het aantal karaat geeft de dikte van deze goudlaag aan. Met andere woorden, het sterling zilver vormt de basis en wordt vervolgens ondergedompeld in een goudbad met verschillende karaatsterktes. Hoe hoger het karaat, des te rijker en zwaarder is het goudbad.

Als je kiest voor massief goud, betekent dit dat het sieraad volledig uit puur goud bestaat. Deze hoogwaardige gouden sieraden hebben vaak een hogere prijs, gezien de kostbaarheid van puur goud."

Veel gestelde vragen:

Ela-sieraad moedermelk

Geef een onvergetelijk cadeau:

Samenwerkende partners:

Reviews die je zijn voorgegaan:

 
 
 
 
 
 
 
162 berichten.
Miranda 🌸 Miranda 🌸 schreef op 10 april 2024 om 10:44
Na een 12 jarig jubileum borstvoeding geven heb ik mijzelf getrakteerd op een mooie borstvoeding hangertje. Omdat het om de laatste druppels borstvoeding ging had ik een aantal vragen. Ellen is erg lief en snel in reageren. Meedenkend. Ik ben superblij met mijn hangertje. Mijn herinnering aan een mooie kostbare tijd. Dank je wel Ellen
Mindy Mindy uit Maastricht schreef op 28 februari 2024 om 13:43
Heel blij met mijn moedermelkhartje. Snelle en persoonlijke service. Bedankt !
Dionne Dionne schreef op 10 februari 2024 om 03:56
Ik was al een tijdje opzoek naar mooie moedermelksierraden en kwam bij Ela-sieraad uit. Ik had een aantal vragen omdat ik graag een hangertje wilde bij een ketting die ik al had. Ellen dacht met mij mee en samen kwamen we op het perfecte hangertje bij mijn ketting. Ik zag dat ze ook mooie bedels had voor een Pandora armband en omdat ik daar ook alleen bedels met betekenis aan heb hangen kon ik het niet laten om ook deze te bestellen. Ik ben echt super blij met mijn bestelling en de hulp die Ellen bood. Ze reageerde heel snel op mijn berichtjes. Dankjewel, ik raad Ela-sieraad dan ook aan iedereen aan. De kans is groot dat ik nog een bestelling doe, maar dit keer voor iemand anders!