Plating goud

Home page producten optie 5

Professionele sieraden met een persoonlijke touch

"Ontdek Luxe Gouden Moedermelk Sieraden bij Ela Sieraad"

Onze collectie gouden moedermelk sieraden in de webshop van Ela Sieraad zijn van Gold Filled 14 Karaats of hebben ene plating goud. Deze sieraden hebben als basis sterling zilver 925. Gold Filled 14 K (GF 14 Karaats) is naast puur goud het meest duurzaam en betaalbaarder dan puur goud. Wanneer je deze sieraden goed verzorgd dan blijven de sieraden met hun goud laag wel 30 jaar mooi. Sieraden met een gouden plating hebben een badje van goud gekregen. Op lange termijn kan dit er af slijten. Daaronder zit dan wel zilver. Daarom zit er prijs verschil in GF 14 K en de plating sieraden. Je vindt hier prachtige armbanden met bedels, oorknopjes, ringen en kettinghangers.

 

Veel gestelde vragen:

Ela-sieraad moedermelk

Geef een onvergetelijk cadeau:

Samenwerkende partners:

Reviews die je zijn voorgegaan:

 
 
 
 
 
 
 
170 berichten.
Hanneke Hanneke uit Hernen schreef op 20 juni 2024 om 15:28
Gisteren mijn moedermelkhanger binnen gekregen. De wens is om uiteindelijk het totaal aantal kinderen te bundelen in een mooie hanger, maar omdat we natuurlijk nog niet weten hoe de toekomst gaat lopen eerst even per app met Ellen overlegd. Ze reageerde supersnel en dacht erg goed mee. Voor nu gekozen voor het 'klein juweel moedermelk'. Ik heb de bestelling op woensdag gedaan en op vrijdag kreeg ik het zakje voor het opsturen van de melk al binnen. Direct dezelfde dag gedaan en na 12 dagen had ik het sieraad dus al in mijn handen. Heel erg blij mee! De hanger is heerlijk subtiel klein: niet te opvallend, maar voor mij van enorme waarde. Omdat hij zo subtiel is, is het ook prima mogelijk hier in de toekomst nog een of meerdere 'druppels' naastte hangen alvorens ik dus 1 totaal hanger wil laten maken. Ik kom zeker terug!
Nadine Nadine schreef op 31 mei 2024 om 16:23
Prachtige ring gemaakt door Ellen, een herinnering voor altijd. Contact en persoonlijke service waren erg prettig! Dankjewel.
Laura Laura schreef op 30 mei 2024 om 23:35
Ellen heeft voor mij twee prachtige sieraden gemaakt. Een zilveren rond hangertje uit de webshop en een zilveren armband met twee rondjes aan de uiteinden. De drie rondjes sieraden staan voor mij symbool voor mijn drie kinderen. Ik had een bepaalde armband in mijn hoofd en Ellen heeft druk voor mij gezocht, maar die armband was helaas niet te vinden. Maar het alternatief waar ze mee kwam vind ik uiteindelijk mooier dan wat ik zelf had bedacht. Ik had eerst ergens anders sieraden laten maken, maar die waren helaas niet mooi geworden. Ik vond het dan ook spannend om opnieuw de sieraden te laten maken. Ik ben heel blij dat ik bij Ela Sieraad uitkwam, want nu heb ik sieraden die heel mooi zijn en die ik met trots draag.