Procedure moedermelk sieraad

Procedure moedermelk sieraad

Een moedermelk sieraad is gemaakt van eigen persoonlijke borstvoeding van de moeder zelf. In deze blog gaat het over de procedure van een moedermelk sieraad. Wat kun je verwachten allemaal? Hoe gaat het in zijn werk om een sieraad te bestellen? Allemaal vragen waar je antwoord op krijgt.

Als jij een keuze maakt om een moedermelk sieraad te kopen voor je zelf of voor een dierbare, dan is dat hoe dan ook een goede keuze. Je geeft immers een herinnering sieraad, hoe mooi is dat? Er zijn veel keuze categorieën in de webshop, zoals hangers, armbanden, oorbellen, ringen en Pandora bedels en zelfs stenen en sleutelhangers. Dus voor iedereen, zelfs als je geen sieraden draagt, kun je een herinnering krijgen van je kindje van de borstvoeding periode. Een moedermelk steen past namelijk heel goed in een herinneringsdoos.

Wat kun je verwachten? 

Bij Ela Sieraad kun je verwachten dat je makkelijk kan communiceren, dat er snel contact is voor vragen etc.  Er wordt zorgvuldig gewerkt met de moedermelk, de moedermelk wordt uiteindelijk houdbaar gemaakt en dan gaat het ook nog twee jaar in bewaring. Dat laatste is vanwege garantie te kunnen geven of als je later alsnog iets extra wilt bestellen. Voor een moedermelk sieraad hoef je maar 5 ml moedermelk op te sturen. Dat is al meer dan voldoende, omdat ik er meestal van over hou. Dat wordt dus nog bewaard voor je. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Nadat jij een bestelling hebt gedaan, stuur ik jou een envelop toe. In deze post zit een moedermelk zakje, een retour envelop met porto er al op en een informatie kaartje. Hier reken ik niets extra’s voor. Graag maak ik het je makkelijk om de moedermelk op te sturen. Dus vul het moedermelk zakje met 5 ml voor een sieraad en 20 ml voor een hartje.

Als het bij mij binnen is, mail ik jou. Je wilt vast weten of het veilig is aangekomen toch? Het is voor veel vrouwen spannend om moedermelk op te sturen met de post. Vandaar mijn mailtje als bevestiging.

Meestal ga ik op dezelfde dag nog de moedermelk verwerken. Dat betekent dat ik met een speciale bewerking de moedermelk houdbaar ga maken. Na deze bewerking moet het een paar dagen drogen. Alles bij elkaar kost dit drie dagen. Met warm droog weer in de zomer zal dit proces sneller verlopen dan in de lente of herfst. Toch merk jij daar niets van. Binnen twee weken ontvang je namelijk hoe dan ook het sieraad in huis. 

Afwerking:

De afwerking van het sieraad gaat met hars. Daardoor wordt het moedermelk sieraad hard en heeft het een beschermlaag gekregen. 

 

Deze moedermelk hanger is 14 mm rond. Het wordt gemaakt van jouw eigen moedermelk

Laat een reactie achter