Over Ela Sieraad 


Welkom op mijn pagina Over Ela Sieraad. Ik zal mij voorstellen. Mijn naam is Ellen Arends en ben 52 jaar oud en woon in Zwolle. Sinds 2001 zijn mijn man en ik getrouwd en hebben een gezin met drie jongens, van inmiddels 23, 21 en 18 jaar.

Ik ben eigenaar van Ela Sieraad. Mijn bedrijf bestaat uit het maken van moedermelk sieraden en ik geef workshops cuioi armbanden maken. 

Ela Sieraad is geboren door een uit de hand gelopen hobby. Als kind van 10 jaar oud maakte ik al sieraden en verkocht ik ze op markten. Mijn droom was toen om pottenbakster en sieraden maakster te worden. Pottenbakster zal hem niet meer worden, maar sieraden maakster dus wel. Omdat ik graag weer meer met mijn creativiteit wilde doen rond mijn 30e, ben ik weer sieraden gaan maken, net als vroeger. Dat liep vrij snel uit de hand. Er kwamen al snel vragen naar kralenworkshops. Ook verkocht ik inmiddels bij twee winkels mijn eigen sieraden. Zo ontstond er al snel een eigen bedrijf in 2004.

In de loop van de jaren heb ik verschillende sieraden workshops gegeven, zoals kralen workshops, workshops sieraden met fietsband, workshops leren armband en  workshop zilverklei. Inmiddels geef ik alleen nog de armbanden workshop. Dit omdat mijn tijd allemaal in de moedermelk sieraden is gaan zitten. Het is een trend bij de jonge moeders geworden en razend populair. 

In 2019 ben ik gestart met een webshop moedermelk sieraden. Ik wilde graag een nieuwe uitdaging met mijn bedrijf. Dat heb ik gevonden in de moedermelk sieraden. Ik vind het ook gewoon erg fijn om mij op het gebied van sieraden maken steeds weer een beetje opnieuw te ontwikkelen. Dus nieuwe dingen te ontdekken. Het is in ieder geval tot nu toe fantastisch om jonge moeders blij te maken. Zo ontzettend fijn om een persoonlijk moedermelk sieraad te kunnen maken als herinnering voor de ouder(s).

Ben je erg nieuwsgierig en wil je direct naar de webshop klik dan hier. 

Webshop sieraden

Veel plezier op mijn website en in mijn webshop. Bij vragen kun je mij altijd mailen (info@ela-sieraad.nl) of appen (0649135954).

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Veel gestelde vragen:

Ela-sieraad moedermelk

Reviews die je zijn voorgegaan:

 
 
 
 
 
 
 
150 berichten.
Ilja Ilja uit Nijeveen schreef op 3 december 2023 om 21:22
Ellen heeft mij fijn geholpen. Een paar weken geleden was mijn ring klaar en ik draag hem met trots. De ring ziet er prachtig uit en de melk 'steentjes' zitten tot op heden muurvast. Dankjewel Ellen voor wat je gemaakt hebt. Ik ben er super blij mee!
Celina Celina schreef op 20 november 2023 om 09:27
Heel goed geholpen nadat de bestelling verkeerd was gegaan. Heel snel een mooie hanger binnen gekregen, die vol trots gedragen gaat worden.
Hanne Hanne uit Maaseik schreef op 6 november 2023 om 09:40
Bedankt voor de mooie hanger, Ellen! Fijn dat je mijn melk bewaarde en nu een nieuw sierraad kon maken!