Over Ela Sieraad 

Welkom op mijn pagina Over Ela Sieraad. Ik zal mij voorstellen. Mijn naam is Ellen Arends en ben 51 jaar oud en woon in Zwolle. Sinds 2001 zijn mijn man en ik getrouwd en hebben een gezin met drie jongens, 1 is nog puber en de andere twee zijn volwassen.

Ik ben eigenaar van Ela Sieraad. Mijn bedrijf bestaat uit het maken van moedermelk sieraden en het geven van 4 verschillende sieraden workshops. Daarnaast werk ik nog twee dagen in de kinderopvang in de leeftijd 0-4 jaar. 

Ela Sieraad is geboren door een uit de hand gelopen hobby. Als kind van 10 jaar oud maakte ik al sieraden en verkocht ik ze op markten. Mijn droom was toen om pottenbakster en sieraden maakster te worden. Pottenbakster zal hem niet meer worden. En sieraden maakster is niet op jonge leeftijd gebeurd, maar wel rond mijn 30e jaar. Omdat ik graag weer meer met mijn creativiteit wilde doen, ben ik weer sieraden gaan maken. Dat liep vrij snel uit de hand. Er kwamen al snel vragen naar sieraden workshops. In die tijd waren het sieraden workshops met kralen. Ook verkocht ik inmiddels bij twee winkels mijn eigen sieraden. Zo ontstond er al snel een eigen bedrijf in 2004.

In de loop van de jaren ben ik naast de kralen workshops uitgebreid met sieraden workshops met fietsband, leren armband en zilverklei. Voor dat laatste heb ik drie opleidingen bij art Clay Silver Academy gevolgd om officieel ook zilverklei workshops te mogen geven. Werken met zilverklei trekt mij enorm aan, omdat je een serieus sieraad van zilver kan maken, er zit na het afbakken van het product nog 99% zilver in. Het is een gerecycleld product vanuit Japan, wat als een kleivorm gemaakt is. Je moet het ontwerpen, drogen, schuren/boetseren, bakken en polijsten.

In 2019 ben ik gestart met een webshop moedermelk sieraden. Ik wilde graag een nieuwe uitdaging aangaan. Ik vind het ook gewoon erg fijn om mij op het gebied van sieraden maken steeds weer een beetje opnieuw te ontwikkelen. Dus nieuwe dingen te ontdekken. Het is in ieder geval tot nu toe fantastisch om jonge moeders blij te maken. Zo ontzettend fijn om ze een bijzonder moedermelk sieraad mee te kunnen geven met een herinnering.

Ben je erg nieuwsgierig en wil je direct naar de webshop klik dan hier. 

Webshop sieraden

Veel plezier op mijn website en in mijn webshop. Bij vragen kun je mij altijd mailen of appen of bellen.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.