Contact Ela Sieraad:  heeft u een vraag? Stel het gerust en ik probeer zo spoedig mogelijk te reageren. 

 

Ela Sieraad
Ellen Arends

Tjaskerstraat 32
8043 HH Zwolle

06-49135954

info@ela-sieraad.nl

KVK: 05077495
BTW: NL001411773B49

Bankgegevens:
KNAB Bank: IBAN
NL54KNAB 0259 9164 47

 

 

 

Je kunt Contact Ela Sieraad hebben bij: een vraag naar een moedermelk sieraad, voor een ander ontwerp dan wat je kunt vinden in de webshop of een vraag over de workshop armbanden.

Ellen Arends, eigenaresse van Ela Sieraad staat graag voor je klaar via de whats app of de email. Ook via facebook, messenger of instagram kun je een vraag stellen.

 

Wanneer je een moedermelk sieraad bij mij hebt gekocht, krijg je een envelop toegestuurd met daarin een retour envelop met postzegel er op. Er zit een moedermelk zakje en een info kaartje bij in. Op die manier komt je moedermelk bij mij terecht.

. Contact Ela Sieraad

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Veel gestelde vragen:

Ela-sieraad moedermelk

Reviews die je zijn voorgegaan:

 
 
 
 
 
 
 
161 berichten.
Mindy Mindy uit Maastricht schreef op 28 februari 2024 om 13:43
Heel blij met mijn moedermelkhartje. Snelle en persoonlijke service. Bedankt !
Dionne Dionne schreef op 10 februari 2024 om 03:56
Ik was al een tijdje opzoek naar mooie moedermelksierraden en kwam bij Ela-sieraad uit. Ik had een aantal vragen omdat ik graag een hangertje wilde bij een ketting die ik al had. Ellen dacht met mij mee en samen kwamen we op het perfecte hangertje bij mijn ketting. Ik zag dat ze ook mooie bedels had voor een Pandora armband en omdat ik daar ook alleen bedels met betekenis aan heb hangen kon ik het niet laten om ook deze te bestellen. Ik ben echt super blij met mijn bestelling en de hulp die Ellen bood. Ze reageerde heel snel op mijn berichtjes. Dankjewel, ik raad Ela-sieraad dan ook aan iedereen aan. De kans is groot dat ik nog een bestelling doe, maar dit keer voor iemand anders!
Elaine Elaine uit Echtenerbrug schreef op 9 februari 2024 om 13:09
Lieve geduldige vrouw, de eerste ring verkleurde helaas snel, waardoor ella zelf al snel met een oplossing kwam, heb een andere ring gekregen en hopelijk blijft deze lang mooi.. een hele goede service, ik raad ella dan ook echt aan ❤