Moedermelk sieraden

 

Moedermelk sieraden: Een Aandenken aan de Borstvoeding

Hoe bijzonder is het om voor altijd een Aandenken aan de Borstvoeding periode te hebben van jou en je kindje. Misschien heb je wel een hele tijd borstvoeding gegeven, hoe mooi is het dan om als afscheid een cadeau te krijgen van deze intieme periode die nooit weer terug komt. Het gaat allemaal heel makkelijk in zijn werk. Na een bestelling stuur ik je een envelop toe waarin een moedermelk zakje zit. Op een makkelijke manier kun je met maar 5 ml moedermelk het terug sturen. Ik ga er dan zorgvuldig mee aan de slag. Voor iedereen die moedermelk stuurt geef ik het direct een sticker met naam en datum erop, zodat je zeker weet dat ik je moedermelk in het uitgekozen sieraad verwerk. Na twee weken kun je het sieraad verwachten.

Een gold filled hanger met jou eigen moedermlek erin verwerkt

Moedermelk: 

Je mag verse maar ook diepvries moedermelk op sturen, dat maakt helemaal niet uit. Graag bij diepvries moedermelk het van te voren ontdooien, het dan nog even opschudden voordat je 5 ml afgiet. Ook liever niet onnodig veel borstvoeding melk opsturen. Ik heb echt genoeg aan 5 ml en ik hou daar zelfs van over. Dit bewaar ik dan nog twee jaar voor je. Stel dat je dan later nog wat wilt bestellen, dan kan dat. Ook heb ik dan nog moedermelk achter de hand voor het geval er garantie nodig. Iedereen heeft zijn een eigen kleur borstvoeding en dat bepaald de kleur van het sieraad. De foto’s van de webshop zijn slechts voorbeelden. 

Bij vragen hoor ik graag van je. Mail: info@ela-sieraad.nl of app naar 0649135954, vr gr Ellen Arends

Resultaat 1–16 van de 162 resultaten wordt getoond