Hangers

Home page producten optie 5

Professionele sieraden met een persoonlijke touch

"Ontdek Onze Prachtige Collectie Moedermelk Hangers bij Ela Sieraad"

Bij Ela Sieraad bieden we een betoverende selectie moedermelk hangers, ontworpen om jouw kostbare borstvoedingsmomenten te koesteren. Onze unieke verwerkingsmethode zorgt ervoor dat de moedermelk houdbaar en geurloos blijft, waardoor het een blijvende herinnering wordt.

Onze moedermelk hangers zijn met liefde en vakmanschap gemaakt, met aandacht voor detail. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en ontwerpen om aan jouw persoonlijke voorkeuren te voldoen. Of je nu kiest voor een klassieke hanger of een eigentijds ontwerp, elk stuk wordt met precisie vervaardigd.

Met een moedermelk hanger van Ela Sieraad draag je niet alleen een prachtig sieraad, maar ook een symbool van de kostbare band tussen moeder en kind. Onze hangers zijn gemaakt om te koesteren en te delen, en ze maken ook een prachtig cadeau voor nieuwe moeders.

Blader door onze collectie moedermelk hangers en vind het perfecte stuk om jouw moederlijke liefde te vieren. Bestel vandaag nog en creëer een blijvende herinnering met Ela Sieraad."

Veel gestelde vragen:

Ela-sieraad moedermelk

Geef een onvergetelijk cadeau:

Samenwerkende partners:

Reviews die je zijn voorgegaan:

 
 
 
 
 
 
 
162 berichten.
Miranda 🌸 Miranda 🌸 schreef op 10 april 2024 om 10:44
Na een 12 jarig jubileum borstvoeding geven heb ik mijzelf getrakteerd op een mooie borstvoeding hangertje. Omdat het om de laatste druppels borstvoeding ging had ik een aantal vragen. Ellen is erg lief en snel in reageren. Meedenkend. Ik ben superblij met mijn hangertje. Mijn herinnering aan een mooie kostbare tijd. Dank je wel Ellen
Mindy Mindy uit Maastricht schreef op 28 februari 2024 om 13:43
Heel blij met mijn moedermelkhartje. Snelle en persoonlijke service. Bedankt !
Dionne Dionne schreef op 10 februari 2024 om 03:56
Ik was al een tijdje opzoek naar mooie moedermelksierraden en kwam bij Ela-sieraad uit. Ik had een aantal vragen omdat ik graag een hangertje wilde bij een ketting die ik al had. Ellen dacht met mij mee en samen kwamen we op het perfecte hangertje bij mijn ketting. Ik zag dat ze ook mooie bedels had voor een Pandora armband en omdat ik daar ook alleen bedels met betekenis aan heb hangen kon ik het niet laten om ook deze te bestellen. Ik ben echt super blij met mijn bestelling en de hulp die Ellen bood. Ze reageerde heel snel op mijn berichtjes. Dankjewel, ik raad Ela-sieraad dan ook aan iedereen aan. De kans is groot dat ik nog een bestelling doe, maar dit keer voor iemand anders!