Home page producten optie 5

Professionele sieraden met een persoonlijke touch

"Ontdek Onze Prachtige Zilveren Moedermelk Pandora Bedel

Deze zilveren moedermelk pandorabedel is een betoverende toevoeging aan je armband of ketting. Met een bescheiden formaat van slechts 8 mm is het een charmante bedel, met een randdikte van 3 mm.

Om dit unieke sieraad te creëren, hebben we 5 ml moedermelk van jou nodig. We sturen je een speciaal moedermelk zakje zodra je je bestelling hebt geplaatst in onze webshop voor moedermelk sieraden. De procedure verloopt moeiteloos nadat we je gegevens hebben ontvangen.

Zodra je de moedermelk naar ons hebt verzonden, ontvang je van ons een bevestigingsmail zodra het veilig is aangekomen. We begrijpen dat het spannend kan zijn om moedermelk per post te versturen, en we zorgen ervoor dat alles vlot verloopt. Zodra we de moedermelk ontvangen, starten we dezelfde dag nog met het verwerkingsproces. Na verwerking moet het sieraad een paar dagen drogen.

Binnen twee weken heb je deze prachtige bedel in huis. Als je het als cadeau voor een speciale gelegenheid wilt geven, laat het ons dan weten, en we houden rekening met de leverdatum.

We bewaren de overgebleven moedermelk twee jaar lang in een speciaal potje. Dit zorgt ervoor dat er altijd een reserve is, mocht er iets met je sieraad gebeuren. De moedermelk wordt zorgvuldig behandeld, waardoor deze houdbaar en geurloos blijft. We labelen de potjes met namen en datums, zodat we er zeker van zijn dat jouw moedermelk in je sieraad wordt verwerkt.

Elk individu heeft unieke moedermelk, variërend in kleur en consistentie. Sommigen hebben heldere melk, terwijl anderen een iets donkerdere tint hebben. Dit kan invloed hebben op de uiteindelijke kleur van het sieraad, maar ongeacht de variaties zal je sieraad een prachtige herinnering zijn aan de intieme borstvoedingsperiode.

Wil je deze bedel graag met een extra hangoog voor een pandora armband? Klik dan hier: Moedermelk Pandora Bedel.

Als je dezelfde bedel in verguld goud wilt, is dat ook mogelijk. Klik hier voor een voorbeeld: [link naar vergulde bedel moedermelk].

Bovendien is dezezelfde hartvormige bedel verkrijgbaar in een groter formaat (14 bij 15 mm) in zilver, rosé goud en goud.

Enkele tips voor het behoud van je sieraad: vermijd het gebruik van parfum op de plek waar het sieraad wordt gedragen en voorkom overmatige blootstelling aan zonlicht, zwemmen in zee of zwembaden."

Veel gestelde vragen:

Ela-sieraad moedermelk

Reviews die je zijn voorgegaan:

 
 
 
 
 
 
 
145 berichten.
Judith Judith uit Leeuwarden schreef op 24 september 2023 om 20:23
Eeg blij met mijn moedermelkhanger. Via de mail en app erg goed geholpen met adviezen zodat ik mijn keuze kon maken. De hanger bleek helaas beschadigd te zijn en Ela heeft dit binnen een paar dagen kostenloos opgelost. Erg fijne service.
Hanneke Hanneke uit Nisse schreef op 23 september 2023 om 06:33
Bedankt voor de mooie hanger Ellen! Het resultaat is prachtig en ik ben er heel erg blij mee, groetjes Hanneke
Tim van Dalfsen Tim van Dalfsen uit Meppel schreef op 22 september 2023 om 15:25
Een geweldig cadeau voor mijn vrouw en de moeder van onze drie kinderen. Ela begreep gelijk welke wensen ik had om mijn vrouw te verassen met een armband met moedermelk en de geboortestenen van onze drie kinderen. Het resultaat is geweldig.