Home page producten optie 5

Professionele sieraden met een persoonlijke touch

"Ontdek Onze Prachtige Zilveren Moedermelk Pandora Bedel

Deze zilveren moedermelk pandorabedel is een betoverende toevoeging aan je armband of ketting. Met een bescheiden formaat van slechts 8 mm is het een charmante bedel, met een randdikte van 3 mm.

Om dit unieke sieraad te creëren, hebben we 5 ml moedermelk van jou nodig. We sturen je een speciaal moedermelk zakje zodra je je bestelling hebt geplaatst in onze webshop voor moedermelk sieraden. De procedure verloopt moeiteloos nadat we je gegevens hebben ontvangen.

Zodra je de moedermelk naar ons hebt verzonden, ontvang je van ons een bevestigingsmail zodra het veilig is aangekomen. We begrijpen dat het spannend kan zijn om moedermelk per post te versturen, en we zorgen ervoor dat alles vlot verloopt. Zodra we de moedermelk ontvangen, starten we dezelfde dag nog met het verwerkingsproces. Na verwerking moet het sieraad een paar dagen drogen.

Binnen twee weken heb je deze prachtige bedel in huis. Als je het als cadeau voor een speciale gelegenheid wilt geven, laat het ons dan weten, en we houden rekening met de leverdatum.

We bewaren de overgebleven moedermelk twee jaar lang in een speciaal potje. Dit zorgt ervoor dat er altijd een reserve is, mocht er iets met je sieraad gebeuren. De moedermelk wordt zorgvuldig behandeld, waardoor deze houdbaar en geurloos blijft. We labelen de potjes met namen en datums, zodat we er zeker van zijn dat jouw moedermelk in je sieraad wordt verwerkt.

Elk individu heeft unieke moedermelk, variërend in kleur en consistentie. Sommigen hebben heldere melk, terwijl anderen een iets donkerdere tint hebben. Dit kan invloed hebben op de uiteindelijke kleur van het sieraad, maar ongeacht de variaties zal je sieraad een prachtige herinnering zijn aan de intieme borstvoedingsperiode.

Wil je deze bedel graag met een extra hangoog voor een pandora armband? Klik dan hier: Moedermelk Pandora Bedel.

Als je dezelfde bedel in verguld goud wilt, is dat ook mogelijk. Klik hier voor een voorbeeld: [link naar vergulde bedel moedermelk].

Bovendien is dezezelfde hartvormige bedel verkrijgbaar in een groter formaat (14 bij 15 mm) in zilver, rosé goud en goud.

Enkele tips voor het behoud van je sieraad: vermijd het gebruik van parfum op de plek waar het sieraad wordt gedragen en voorkom overmatige blootstelling aan zonlicht, zwemmen in zee of zwembaden."

Veel gestelde vragen:

Ela-sieraad moedermelk

Geef een onvergetelijk cadeau:

Samenwerkende partners:

Reviews die je zijn voorgegaan:

 
 
 
 
 
 
 
162 berichten.
Miranda 🌸 Miranda 🌸 schreef op 10 april 2024 om 10:44
Na een 12 jarig jubileum borstvoeding geven heb ik mijzelf getrakteerd op een mooie borstvoeding hangertje. Omdat het om de laatste druppels borstvoeding ging had ik een aantal vragen. Ellen is erg lief en snel in reageren. Meedenkend. Ik ben superblij met mijn hangertje. Mijn herinnering aan een mooie kostbare tijd. Dank je wel Ellen
Mindy Mindy uit Maastricht schreef op 28 februari 2024 om 13:43
Heel blij met mijn moedermelkhartje. Snelle en persoonlijke service. Bedankt !
Dionne Dionne schreef op 10 februari 2024 om 03:56
Ik was al een tijdje opzoek naar mooie moedermelksierraden en kwam bij Ela-sieraad uit. Ik had een aantal vragen omdat ik graag een hangertje wilde bij een ketting die ik al had. Ellen dacht met mij mee en samen kwamen we op het perfecte hangertje bij mijn ketting. Ik zag dat ze ook mooie bedels had voor een Pandora armband en omdat ik daar ook alleen bedels met betekenis aan heb hangen kon ik het niet laten om ook deze te bestellen. Ik ben echt super blij met mijn bestelling en de hulp die Ellen bood. Ze reageerde heel snel op mijn berichtjes. Dankjewel, ik raad Ela-sieraad dan ook aan iedereen aan. De kans is groot dat ik nog een bestelling doe, maar dit keer voor iemand anders!