Sieraden workshops

- Cuioi armband maken. Kosten zijn 35 euro p.p incl. koffie/thee en wat lekkers, duur: 2,5 uur. Vanaf 4 personen te boeken.

Een cuioi armband is een leren armband waar schuivers op gaan. Tijdens de workshop maak je bij een smalle leren dubbele armband 5 cabochons voor op de schuivers. Ook mag je een brede enkele armband maken en  dan maak je 3 cabochons op een grotere schuiver. Er worden veel verschillende kleuren en technieken aan geboden. Daardoor gaat iedereen met een eigen unieke armband de deur uit. 

- Fietsband sieraden maken. Kosten zijn 28,00 euro p.p incl. koffie/thee en wat lekkers, duur 2,5 uur.  Vanaf 5 personen te boeken.

Er worden veel verschillende voorbeelden van kettingen en armbanden op tafel gelegd. Na een uitleg van allerlei technieken ga je aan de slag om een eigen sieraad te maken. Ik help iedereen individueel op gang. Er zijn ook kralen beschikbaar om je sieraad op te pimpen. Je gaat hoe dan ook met een mooi sieraad de deur uit.

Zoek je een sieraden workshop voor een teamuitje, een vrijgezellenfeestje, een vriendinnendag of familie uitje? Dan ben je bij Ela Sieraad aan het goede adres.

Adres: Tjaskerstraat 32 te Zwolle. Bij vragen mag je mailen naar info@ela-sieraad.nl

      Workshop cuioi leren armband       

 

 

Home page producten optie 5

Professionele sieraden met een persoonlijke touch

Veel gestelde vragen:

Ela-sieraad moedermelk

Geef een onvergetelijk cadeau:

Samenwerkende partners:

Reviews die je zijn voorgegaan:

 
 
 
 
 
 
 
166 berichten.
Clare Griffin Clare Griffin uit Hoorn schreef op 17 mei 2024 om 19:10
Ik heb bij Ellen een prachtig steentje van moedermelk besteld. De communicatie was erg prettig en snel en ook ik heb mijn bestelling snel en in goede orde ontvangen. Wat een mooi aandenken. Ik zal zeker opnieuw bij Ela sieraad bestellen.
Annemiek Annemiek uit Amstelveen schreef op 10 mei 2024 om 22:29
Een hart met moedermelk gevuld. Wat een prachtige hanger met zoveel symboliek. Ellen ws snel in reageeren laat het weten als je melk is aangekomen (zo fijn bij zulk vlieibaar goud 😉) en hwt is snel geleverd. Super service en een super mooi product. Als je twijfelt, niet meer doen ga ervoor!!
Sanne Sanne uit Nijmegen schreef op 1 mei 2024 om 13:21
Heel blij ben ik met het armbandje waar een steentje van mijn borstvoeding hangt, en twee geboorte steentjes van beide kinderen verwerkt zijn. Prachtig! En voor altijd!