Workshop cuioi armbanden maken

Ela Sieraad geeft workshops cuioi armband maken.

Een cuioi armband is een leren armband waar een schuiver op gaat. Op de schuiver maak je een cabochon. Tijdens de workshop kun je kiezen uit een dubbele smalle armband of een enkele brede armband. Bij de smalle armband maak je 5 cabochons met verschillende materialen op de schuiver. Op de brede armband maak je drie cabochons. Als de cabochons gemaakt zijn kun je zelf kiezen hoeveel schuivers je wilt dragen. Alle vijf kun je er tegelijk op doen, maar je kunt ook voor 1 of drie kiezen, dat is aan jou.

De sieraden workshop is geschikt voor teamuitjes, vrijgezellenfeestje en vriendinnen dagen. DE minimale groepsgrootte is 4 personen, het maximale is 25 personen. De workshop duurt gemiddeld 2,5 uur. De kosten zijn 35 euro per persoon, inclusief koffie en of thee met wat lekkers. Het adres is Tjaskerstraat 32 te Zwolle. Bij vragen mag je mailen naar info@ela-sieraad.nl

voorbeelden workshop armbanden

 

Workshop cuioi leren armband

 

Home page producten

Professionele sieraden met een persoonlijke touch

Veel gestelde vragen:

Reviews die je zijn voorgegaan:

 
 
 
 
 
 
 
145 berichten.
Judith Judith uit Leeuwarden schreef op 24 september 2023 om 20:23
Eeg blij met mijn moedermelkhanger. Via de mail en app erg goed geholpen met adviezen zodat ik mijn keuze kon maken. De hanger bleek helaas beschadigd te zijn en Ela heeft dit binnen een paar dagen kostenloos opgelost. Erg fijne service.
Hanneke Hanneke uit Nisse schreef op 23 september 2023 om 06:33
Bedankt voor de mooie hanger Ellen! Het resultaat is prachtig en ik ben er heel erg blij mee, groetjes Hanneke
Tim van Dalfsen Tim van Dalfsen uit Meppel schreef op 22 september 2023 om 15:25
Een geweldig cadeau voor mijn vrouw en de moeder van onze drie kinderen. Ela begreep gelijk welke wensen ik had om mijn vrouw te verassen met een armband met moedermelk en de geboortestenen van onze drie kinderen. Het resultaat is geweldig.