Creatieve workshop Zwolle

Creatieve workshop Zwolle: 

Om een creatieve workshop Zwolle te volgen, ben je bij Ela Sieraad aan het goede adres. Keuze uit vier verschillende sieraden workshops, zoals; zilverklei, armband, kralen en een fietsband sieraad. De workshops worden afzonderlijk van elkaar gegeven, dus dat betekent dat je kiest uit 1 van deze workshops. Er is veel materiaal en keuze in techniek bij elke workshop, waardoor elke workshop zijn aandacht vraagt met uitleg en  ruimte voor materialen. De workshops duren 2,5 uur en de zilverklei workshop duurt 4 uur. De kosten verschillen van 22,50 euro tot en met 65 euro p.p

Iedereen gaat altijd met een origineel sieraad de deur uit. Je zult versteld staan van je eigen kunnen! Ik zal je goed begeleiden waar nodig. De ene workshop vergt meer fijne motoriek dan de andere. De kralen workshop is daarin intensiever dan de armband maken. De workshops zijn voor beginners en ervaren mensen geschikt. Wil je alvast bij een van de workshops verder kijken, klik dan op  de onderstaande link.

Workshop sieraden maken met cuioi armband

Doelgroep:

De creatieve workshop in Zwolle is geschikt voor jong en oud. Ik geef workshops aan vrijgezellenfeestjes, teamuitjes, camping gasten, familie of vriendinnen uitjes. Vanaf 2 personen kun je al meedoen. Ook grote groepen zijn welkom. Ook kom ik op locatie van Zwolle tot en met 1 uur rijden vanaf Zwolle, hiervoor vraag ik wel reiskosten. Mail mij voor vragen naar info@ela-sieraad of lees meer op mijn website van Ela-Sieraad.

resultaat workshop cuioi armband maken

Maak met verschillende technieken mooie cabochons op een slider en creeer je persoonlijke armband zelf!