Home page producten optie 5

Professionele sieraden met een persoonlijke touch

Armbanden

Wil je een blijvende herinnering aan de kostbare borstvoedingsperiode? Het stoppen met borstvoeding geven kan een emotioneel moment zijn, maar je kunt die intieme tijd vastleggen met onze armbandenwaarin ik je moedermelk ga verwerken tot een witte steen.. Deze sieraden bieden een unieke manier om je moedermelk te bewaren en elke dag met trots te dragen.

Bij Ela Sieraad verwerken we jouw moedermelk op een bijzondere manier, zodat het houdbaar en geurloos blijft, en de kleur behouden blijft zonder bederf. We werken elk sieraad af met een beschermende laag hars, waardoor het bestand is tegen waterspatten en zeep. Hoewel deze armbanden robuust zijn, raden we aan om voorzichtig te zijn en langdurige blootstelling aan direct zonlicht te vermijden.

Onze moedermelk armbanden zijn uiterst comfortabel om te dragen, dankzij hun lichte gewicht. Naast de leren opties bestaan al onze armbanden uit hoogwaardig sterling zilver. We hebben een vaste collectie beschikbaar, maar aarzel niet om contact met ons op te nemen als je specifieke vragen hebt. We staan ook open voor maatwerk, zoals het maken van bedels zonder de aankoop van een volledige armband. Als je al een armband hebt waar je een bedel aan wilt toevoegen, kunnen we je laten zien hoe je dit zelf thuis kunt doen. We bieden zelfs kleine knijptangetjes aan, mocht je die niet in huis hebben.

Ela Sieraad is gevestigd in Zwolle, waar je altijd welkom bent voor persoonlijk advies. We streven ernaar om jouw herinnering aan de borstvoedingsperiode tot leven te brengen in een prachtige moedermelk armband."

Veel gestelde vragen:

Ela-sieraad moedermelk

Reviews die je zijn voorgegaan:

 
 
 
 
 
 
 
161 berichten.
Mindy Mindy uit Maastricht schreef op 28 februari 2024 om 13:43
Heel blij met mijn moedermelkhartje. Snelle en persoonlijke service. Bedankt !
Dionne Dionne schreef op 10 februari 2024 om 03:56
Ik was al een tijdje opzoek naar mooie moedermelksierraden en kwam bij Ela-sieraad uit. Ik had een aantal vragen omdat ik graag een hangertje wilde bij een ketting die ik al had. Ellen dacht met mij mee en samen kwamen we op het perfecte hangertje bij mijn ketting. Ik zag dat ze ook mooie bedels had voor een Pandora armband en omdat ik daar ook alleen bedels met betekenis aan heb hangen kon ik het niet laten om ook deze te bestellen. Ik ben echt super blij met mijn bestelling en de hulp die Ellen bood. Ze reageerde heel snel op mijn berichtjes. Dankjewel, ik raad Ela-sieraad dan ook aan iedereen aan. De kans is groot dat ik nog een bestelling doe, maar dit keer voor iemand anders!
Elaine Elaine uit Echtenerbrug schreef op 9 februari 2024 om 13:09
Lieve geduldige vrouw, de eerste ring verkleurde helaas snel, waardoor ella zelf al snel met een oplossing kwam, heb een andere ring gekregen en hopelijk blijft deze lang mooi.. een hele goede service, ik raad ella dan ook echt aan ❤