Home page producten optie 5

Professionele sieraden met een persoonlijke touch

"Ontdek Onze Prachtige Collectie Moedermelk Armbanden"

Wil je een blijvende herinnering aan de kostbare borstvoedingsperiode? Het stoppen met borstvoeding geven kan een emotioneel moment zijn, maar je kunt die intieme tijd vastleggen met onze moedermelk armbanden. Deze sieraden bieden een unieke manier om je moedermelk te bewaren en elke dag met trots te dragen.

Bij Ela Sieraad verwerken we jouw moedermelk op een bijzondere manier, zodat het houdbaar en geurloos blijft, en de kleur behouden blijft zonder bederf. We werken elk sieraad af met een beschermende laag hars, waardoor het bestand is tegen waterspatten en zeep. Hoewel deze armbanden robuust zijn, raden we aan om voorzichtig te zijn en langdurige blootstelling aan direct zonlicht te vermijden.

Onze moedermelk armbanden zijn uiterst comfortabel om te dragen, dankzij hun lichte gewicht. Naast de leren opties bestaan al onze armbanden uit hoogwaardig sterling zilver. We hebben een vaste collectie beschikbaar, maar aarzel niet om contact met ons op te nemen als je specifieke vragen hebt. We staan ook open voor maatwerk, zoals het maken van bedels zonder de aankoop van een volledige armband. Als je al een armband hebt waar je een bedel aan wilt toevoegen, kunnen we je laten zien hoe je dit zelf thuis kunt doen. We bieden zelfs kleine knijptangetjes aan, mocht je die niet in huis hebben.

Ela Sieraad is gevestigd in Zwolle, waar je altijd welkom bent voor persoonlijk advies. Daarnaast kunnen we je via een instructievideo laten zien hoe je de bedel aan je armband kunt bevestigen. We streven ernaar om jouw herinnering aan de borstvoedingsperiode tot leven te brengen in prachtige moedermelk armbanden."

Veel gestelde vragen:

Ela-sieraad moedermelk

Reviews die je zijn voorgegaan:

 
 
 
 
 
 
 
145 berichten.
Judith Judith uit Leeuwarden schreef op 24 september 2023 om 20:23
Eeg blij met mijn moedermelkhanger. Via de mail en app erg goed geholpen met adviezen zodat ik mijn keuze kon maken. De hanger bleek helaas beschadigd te zijn en Ela heeft dit binnen een paar dagen kostenloos opgelost. Erg fijne service.
Hanneke Hanneke uit Nisse schreef op 23 september 2023 om 06:33
Bedankt voor de mooie hanger Ellen! Het resultaat is prachtig en ik ben er heel erg blij mee, groetjes Hanneke
Tim van Dalfsen Tim van Dalfsen uit Meppel schreef op 22 september 2023 om 15:25
Een geweldig cadeau voor mijn vrouw en de moeder van onze drie kinderen. Ela begreep gelijk welke wensen ik had om mijn vrouw te verassen met een armband met moedermelk en de geboortestenen van onze drie kinderen. Het resultaat is geweldig.