Home page producten optie 5

Professionele sieraden met een persoonlijke touch

Armbanden

Wil je een blijvende herinnering aan de kostbare borstvoedingsperiode? Het stoppen met borstvoeding geven kan een emotioneel moment zijn, maar je kunt die intieme tijd vastleggen met onze armbandenwaarin ik je moedermelk ga verwerken tot een witte steen.. Deze sieraden bieden een unieke manier om je moedermelk te bewaren en elke dag met trots te dragen.

Bij Ela Sieraad verwerken we jouw moedermelk op een bijzondere manier, zodat het houdbaar en geurloos blijft, en de kleur behouden blijft zonder bederf. We werken elk sieraad af met een beschermende laag hars, waardoor het bestand is tegen waterspatten en zeep. Hoewel deze armbanden robuust zijn, raden we aan om voorzichtig te zijn en langdurige blootstelling aan direct zonlicht te vermijden.

Onze moedermelk armbanden zijn uiterst comfortabel om te dragen, dankzij hun lichte gewicht. Naast de leren opties bestaan al onze armbanden uit hoogwaardig sterling zilver. We hebben een vaste collectie beschikbaar, maar aarzel niet om contact met ons op te nemen als je specifieke vragen hebt. We staan ook open voor maatwerk, zoals het maken van bedels zonder de aankoop van een volledige armband. Als je al een armband hebt waar je een bedel aan wilt toevoegen, kunnen we je laten zien hoe je dit zelf thuis kunt doen. We bieden zelfs kleine knijptangetjes aan, mocht je die niet in huis hebben.

Ela Sieraad is gevestigd in Zwolle, waar je altijd welkom bent voor persoonlijk advies. We streven ernaar om jouw herinnering aan de borstvoedingsperiode tot leven te brengen in een prachtige moedermelk armband."

Veel gestelde vragen:

Ela-sieraad moedermelk

Geef een onvergetelijk cadeau:

Samenwerkende partners:

Reviews die je zijn voorgegaan:

 
 
 
 
 
 
 
169 berichten.
Nadine Nadine schreef op 31 mei 2024 om 16:23
Prachtige ring gemaakt door Ellen, een herinnering voor altijd. Contact en persoonlijke service waren erg prettig! Dankjewel.
Laura Laura schreef op 30 mei 2024 om 23:35
Ellen heeft voor mij twee prachtige sieraden gemaakt. Een zilveren rond hangertje uit de webshop en een zilveren armband met twee rondjes aan de uiteinden. De drie rondjes sieraden staan voor mij symbool voor mijn drie kinderen. Ik had een bepaalde armband in mijn hoofd en Ellen heeft druk voor mij gezocht, maar die armband was helaas niet te vinden. Maar het alternatief waar ze mee kwam vind ik uiteindelijk mooier dan wat ik zelf had bedacht. Ik had eerst ergens anders sieraden laten maken, maar die waren helaas niet mooi geworden. Ik vond het dan ook spannend om opnieuw de sieraden te laten maken. Ik ben heel blij dat ik bij Ela Sieraad uitkwam, want nu heb ik sieraden die heel mooi zijn en die ik met trots draag.
Michelle Michelle uit Vuren schreef op 30 mei 2024 om 18:49
Heel erg blij met mijn hart pandora bedel met moedermelk erin verwerkt! Super snel en echt super mooi, hele fijne communicatie en afspraken! Zeker de moeite waard om hier je moedermelk sieraad te bestellen.