Home page producten optie 5

Professionele sieraden met een persoonlijke touch

"In de Collectie van Ela Sieraad Ontdek Je Prachtige Gouden Armbanden van Gold Filled "

Je vraagt je vast af: wat betekent gold filled en wat is het verschil met gold plated sieraden? Het belangrijkste onderscheid is dat gold filled sieraden wel tot 100 keer meer goud bevatten dan gold plated sieraden. Ik zal je precies uitleggen wat de verschillen zijn.

**Gold Filled & Gold Plated | Het Verschil**

De meeste gouden sieraden die je tegenkomt zijn gold plated. Deze sieraden hebben meestal een basis van sterling zilver, messing, of soms staal, en worden gecoat met een dun laagje goud voor een glanzende afwerking.

Het probleem is echter dat dit goudlaagje dun is en relatief snel slijt. Het goudpercentage in een gold plated sieraad is doorgaans slechts ongeveer 0,05%. Als je een gold plated sieraad dagelijks draagt, kan het laagje goud slechts enkele maanden meegaan.

Gold filled sieraden ondergaan een heel ander productieproces. Ze hebben nog steeds vaak een basis van messing, maar deze wordt tussen twee lagen goud geklemd en vervolgens herhaaldelijk verhit en gewalst om de materialen stevig te verbinden.

Het goudpercentage in een gold filled sieraad bedraagt maar liefst 5%. Deze royale hoeveelheid goud resulteert in een dikke laag die relatief slijtvast is. Met de juiste zorg kan een gold filled sieraad tientallen jaren mooi blijven.

**Waarom Geen Echt Gouden Sieraden?**

Echt gouden sieraden zouden niet alleen kostbaar zijn, maar ook uiterst kwetsbaar. Goud is een zacht materiaal dat gemakkelijk kan buigen of deuken. Door te kiezen voor gold filled onderdelen blijven onze sieraden niet alleen prachtig, maar zijn ze ook beter beschermd tegen beschadigingen.

**Onderhoud van Gold Filled Sieraden**

Een gold filled sieraad kan in theorie een leven lang mooi blijven! Je kunt het dus gerust dragen tijdens het douchen en slapen. Net als bij gouden sieraden is het raadzaam om contact met verzorgingsproducten en chemicaliën te vermijden om de glans te behouden. Af en toe kun je het sieraad oppoetsen met een doek die geschikt is voor zowel zilveren als gouden sieraden.

**Allergie-Informatie Gold Filled Sieraden**

Aangezien gold filled sieraden een zeer dikke laag goud bevatten, worden ze goed verdragen door mensen die normaal gesproken allergisch zijn voor andere metalen dan goud. Gold filled is een hypoallergeen materiaal.

Heb je nog meer vragen over de gold filled sieraden van Ela Sieraad? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!"

Veel gestelde vragen:

Ela-sieraad moedermelk

Geef een onvergetelijk cadeau:

Samenwerkende partners:

Reviews die je zijn voorgegaan:

 
 
 
 
 
 
 
170 berichten.
Hanneke Hanneke uit Hernen schreef op 20 juni 2024 om 15:28
Gisteren mijn moedermelkhanger binnen gekregen. De wens is om uiteindelijk het totaal aantal kinderen te bundelen in een mooie hanger, maar omdat we natuurlijk nog niet weten hoe de toekomst gaat lopen eerst even per app met Ellen overlegd. Ze reageerde supersnel en dacht erg goed mee. Voor nu gekozen voor het 'klein juweel moedermelk'. Ik heb de bestelling op woensdag gedaan en op vrijdag kreeg ik het zakje voor het opsturen van de melk al binnen. Direct dezelfde dag gedaan en na 12 dagen had ik het sieraad dus al in mijn handen. Heel erg blij mee! De hanger is heerlijk subtiel klein: niet te opvallend, maar voor mij van enorme waarde. Omdat hij zo subtiel is, is het ook prima mogelijk hier in de toekomst nog een of meerdere 'druppels' naastte hangen alvorens ik dus 1 totaal hanger wil laten maken. Ik kom zeker terug!
Nadine Nadine schreef op 31 mei 2024 om 16:23
Prachtige ring gemaakt door Ellen, een herinnering voor altijd. Contact en persoonlijke service waren erg prettig! Dankjewel.
Laura Laura schreef op 30 mei 2024 om 23:35
Ellen heeft voor mij twee prachtige sieraden gemaakt. Een zilveren rond hangertje uit de webshop en een zilveren armband met twee rondjes aan de uiteinden. De drie rondjes sieraden staan voor mij symbool voor mijn drie kinderen. Ik had een bepaalde armband in mijn hoofd en Ellen heeft druk voor mij gezocht, maar die armband was helaas niet te vinden. Maar het alternatief waar ze mee kwam vind ik uiteindelijk mooier dan wat ik zelf had bedacht. Ik had eerst ergens anders sieraden laten maken, maar die waren helaas niet mooi geworden. Ik vond het dan ook spannend om opnieuw de sieraden te laten maken. Ik ben heel blij dat ik bij Ela Sieraad uitkwam, want nu heb ik sieraden die heel mooi zijn en die ik met trots draag.