Home page producten optie 5

Professionele sieraden met een persoonlijke touch

"In de Uitgebreide Collectie van Ela Sieraad Ontdek Je Prachtige Gouden Armbanden met Gold Filled Onderdelen"

Je vraagt je vast af: wat betekent gold filled en wat is het verschil met gold plated sieraden? Het belangrijkste onderscheid is dat gold filled sieraden wel tot 100 keer meer goud bevatten dan gold plated sieraden. In deze blog zullen we je precies uitleggen wat de verschillen zijn.

**Gold Filled & Gold Plated | Het Verschil**

De meeste gouden sieraden die je tegenkomt zijn gold plated. Deze sieraden hebben meestal een basis van sterling zilver, messing, of soms staal, en worden gecoat met een dun laagje goud voor een glanzende afwerking.

Het probleem is echter dat dit goudlaagje dun is en relatief snel slijt. Het goudpercentage in een gold plated sieraad is doorgaans slechts ongeveer 0,05%. Als je een gold plated sieraad dagelijks draagt, kan het laagje goud slechts enkele maanden meegaan.

Gold filled sieraden ondergaan een heel ander productieproces. Ze hebben nog steeds vaak een basis van messing, maar deze wordt tussen twee lagen goud geklemd en vervolgens herhaaldelijk verhit en gewalst om de materialen stevig te verbinden.

Het goudpercentage in een gold filled sieraad bedraagt maar liefst 5%. Deze royale hoeveelheid goud resulteert in een dikke laag die relatief slijtvast is. Met de juiste zorg kan een gold filled sieraad tientallen jaren mooi blijven.

**Waarom Geen Echt Gouden Sieraden?**

Echt gouden sieraden zouden niet alleen kostbaar zijn, maar ook uiterst kwetsbaar. Goud is een zacht materiaal dat gemakkelijk kan buigen of deuken. Door te kiezen voor gold filled onderdelen blijven onze sieraden niet alleen prachtig, maar zijn ze ook beter beschermd tegen beschadigingen.

**Onderhoud van Gold Filled Sieraden**

Een gold filled sieraad kan in theorie een leven lang mooi blijven! Je kunt het dus gerust dragen tijdens het douchen en slapen. Net als bij gouden sieraden is het raadzaam om contact met verzorgingsproducten en chemicaliën te vermijden om de glans te behouden. Af en toe kun je het sieraad oppoetsen met een doek die geschikt is voor zowel zilveren als gouden sieraden.

**Allergie-Informatie Gold Filled Sieraden**

Aangezien gold filled sieraden een zeer dikke laag goud bevatten, worden ze goed verdragen door mensen die normaal gesproken allergisch zijn voor andere metalen dan goud. Gold filled is een hypoallergeen materiaal.

Heb je nog meer vragen over de gold filled sieraden van Ela Sieraad? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!"

Veel gestelde vragen:

Ela-sieraad moedermelk

Reviews die je zijn voorgegaan:

 
 
 
 
 
 
 
145 berichten.
Judith Judith uit Leeuwarden schreef op 24 september 2023 om 20:23
Eeg blij met mijn moedermelkhanger. Via de mail en app erg goed geholpen met adviezen zodat ik mijn keuze kon maken. De hanger bleek helaas beschadigd te zijn en Ela heeft dit binnen een paar dagen kostenloos opgelost. Erg fijne service.
Hanneke Hanneke uit Nisse schreef op 23 september 2023 om 06:33
Bedankt voor de mooie hanger Ellen! Het resultaat is prachtig en ik ben er heel erg blij mee, groetjes Hanneke
Tim van Dalfsen Tim van Dalfsen uit Meppel schreef op 22 september 2023 om 15:25
Een geweldig cadeau voor mijn vrouw en de moeder van onze drie kinderen. Ela begreep gelijk welke wensen ik had om mijn vrouw te verassen met een armband met moedermelk en de geboortestenen van onze drie kinderen. Het resultaat is geweldig.