Home page producten optie 5

Professionele sieraden met een persoonlijke touch

"Ontdek Exclusieve Gold Filled Moedermelk Hangers bij Ela Sieraad"

Onze Gold Filled Moeder Hanger is voorzien van een bedel met een opening van 8/6 mm om jouw kostbare moedermelk in te bewaren. Deze hanger heeft een prachtige ovale vorm en is verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder 6/4 mm, 7/5 mm en 8/6 mm. Als je de maat 7/5 mm verkiest, klik dan hier: Gold Melkhanger

Elke hanger is voorzien van een elegante hanger-oog, waardoor deze moeiteloos aan elke ketting kan worden bevestigd. Let op, de ketting wordt apart verkocht. Als je geïnteresseerd bent in het toevoegen van een Gold Filled ketting van 45 cm, klik dan op de volgende link: Gold Filled Ketting 45 cm

Hoe Werkt Het Bij Ela Sieraad?

Bij een bestelling in onze webshop sturen we je een goed afsluitbaar moedermelkzakje, samen met een retourenvelop voorzien van een postzegel en een informatiekaartje. Zodra we jouw moedermelk ontvangen, starten we onmiddellijk het eerste verwerkingsproces. Na enkele dagen van zorgvuldig drogen, plaatsen we een sticker met jouw naam en datum op het verwerkte moedermelk. Het wordt dan veilig bewaard in een potje, opnieuw voorzien van je naam en datum. Op deze manier garanderen we dat jouw moedermelk met liefde en precisie in het sieraad wordt verwerkt.

Je kunt erop vertrouwen dat we jouw moedermelk geurloos en duurzaam maken, zodat het een blijvend aandenken wordt in de hanger, vergelijkbaar met een steen.

We maken het jou gemakkelijk met ons moedermelkzakje en de bijgevoegde retourenvelop met postzegel en vooraf ingevuld adres. Vul eenvoudigweg 5 ml moedermelk in het zakje, noteer de datum en jouw naam, en stuur het op.

Alle resterende moedermelk die overblijft na het maken van het sieraad bewaren we twee jaar lang, in overeenstemming met onze tweejarige garantie op het sieraad. Hoewel moedermelk vaak veel langer goed blijft, is het voor ons onmogelijk om alle moedermelk onbeperkt te bewaren, vandaar deze termijn van twee jaar.

Levertijd: Je kunt jouw sieraad binnen twee weken verwachten, gerekend vanaf het moment dat we jouw moedermelk ontvangen.

Bewaartips: Om de schoonheid van je sieraad te behouden, adviseren we om niet te zwemmen in chloor- of zeewater en spaarzaam te zonnen terwijl je het draagt. Vermijd ook het gebruik van parfum op de plek waar je het sieraad draagt."

Veel gestelde vragen:

Ela-sieraad moedermelk

Reviews die je zijn voorgegaan:

 
 
 
 
 
 
 
145 berichten.
Judith Judith uit Leeuwarden schreef op 24 september 2023 om 20:23
Eeg blij met mijn moedermelkhanger. Via de mail en app erg goed geholpen met adviezen zodat ik mijn keuze kon maken. De hanger bleek helaas beschadigd te zijn en Ela heeft dit binnen een paar dagen kostenloos opgelost. Erg fijne service.
Hanneke Hanneke uit Nisse schreef op 23 september 2023 om 06:33
Bedankt voor de mooie hanger Ellen! Het resultaat is prachtig en ik ben er heel erg blij mee, groetjes Hanneke
Tim van Dalfsen Tim van Dalfsen uit Meppel schreef op 22 september 2023 om 15:25
Een geweldig cadeau voor mijn vrouw en de moeder van onze drie kinderen. Ela begreep gelijk welke wensen ik had om mijn vrouw te verassen met een armband met moedermelk en de geboortestenen van onze drie kinderen. Het resultaat is geweldig.