Home page producten optie 5

Professionele sieraden met een persoonlijke touch

"Ontdek Onze Prachtige Collectie Zilveren Moedermelk Armbanden"

Wil je een blijvende herinnering aan de bijzondere borstvoedingsperiode? Het afscheid nemen van deze intieme tijd kan moeilijk zijn voor veel vrouwen. Daarom bieden onze zilveren moedermelk armbanden een unieke manier om deze kostbare herinneringen te behouden.

Bij Ela Sieraad verwerken we jouw moedermelk op een speciale manier, waardoor het houdbaar en geurloos blijft, en de kleur behouden blijft zonder enige vorm van bederf. We werken elk sieraad zorgvuldig af met een beschermende laag hars, waardoor het bestand is tegen waterspatten en zeep. Hoewel onze armbanden duurzaam zijn, raden we aan om voorzichtig te zijn en overmatige blootstelling aan direct zonlicht te vermijden.

Onze zilveren moedermelk armbanden zijn zeer comfortabel om te dragen, vanwege hun lichte gewicht. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, met inbegrip van leren opties, maar allemaal vervaardigd van hoogwaardig sterling zilver. Terwijl we een vaste collectie aanbieden, staan we altijd klaar om je te assisteren bij specifieke vragen of individuele wensen, zoals het maken van bedels zonder de aankoop van een volledige armband. Als je al een armband hebt waar je een bedel aan wilt toevoegen, kunnen we je voorzien van instructies, of je bent welkom om langs te komen in onze winkel in Zwolle. Als je handige knijptangetjes nodig hebt, kun je deze ook bij ons bestellen voor gemakkelijke bevestiging thuis."

Veel gestelde vragen:

Ela-sieraad moedermelk

Reviews die je zijn voorgegaan:

 
 
 
 
 
 
 
145 berichten.
Judith Judith uit Leeuwarden schreef op 24 september 2023 om 20:23
Eeg blij met mijn moedermelkhanger. Via de mail en app erg goed geholpen met adviezen zodat ik mijn keuze kon maken. De hanger bleek helaas beschadigd te zijn en Ela heeft dit binnen een paar dagen kostenloos opgelost. Erg fijne service.
Hanneke Hanneke uit Nisse schreef op 23 september 2023 om 06:33
Bedankt voor de mooie hanger Ellen! Het resultaat is prachtig en ik ben er heel erg blij mee, groetjes Hanneke
Tim van Dalfsen Tim van Dalfsen uit Meppel schreef op 22 september 2023 om 15:25
Een geweldig cadeau voor mijn vrouw en de moeder van onze drie kinderen. Ela begreep gelijk welke wensen ik had om mijn vrouw te verassen met een armband met moedermelk en de geboortestenen van onze drie kinderen. Het resultaat is geweldig.