Home page producten optie 5

Professionele sieraden met een persoonlijke touch

"Ontdek Onze Prachtige Collectie Zilveren Moedermelk Armbanden"

Wil je een blijvende herinnering aan de bijzondere borstvoedingsperiode? Het afscheid nemen van deze intieme tijd kan moeilijk zijn voor veel vrouwen. Daarom bieden onze zilveren moedermelk armbanden een unieke manier om deze kostbare herinneringen te behouden.

Bij Ela Sieraad verwerken we jouw moedermelk op een speciale manier, waardoor het houdbaar en geurloos blijft, en de kleur behouden blijft zonder enige vorm van bederf. We werken elk sieraad zorgvuldig af met een beschermende laag hars, waardoor het bestand is tegen waterspatten en zeep. Hoewel onze armbanden duurzaam zijn, raden we aan om voorzichtig te zijn en overmatige blootstelling aan direct zonlicht te vermijden.

Onze zilveren moedermelk armbanden zijn zeer comfortabel om te dragen, vanwege hun lichte gewicht. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, met inbegrip van leren opties, maar allemaal vervaardigd van hoogwaardig sterling zilver. Terwijl we een vaste collectie aanbieden, staan we altijd klaar om je te assisteren bij specifieke vragen of individuele wensen, zoals het maken van bedels zonder de aankoop van een volledige armband. Als je al een armband hebt waar je een bedel aan wilt toevoegen, kunnen we je voorzien van instructies, of je bent welkom om langs te komen in onze winkel in Zwolle. Als je handige knijptangetjes nodig hebt, kun je deze ook bij ons bestellen voor gemakkelijke bevestiging thuis."

Veel gestelde vragen:

Ela-sieraad moedermelk

Geef een onvergetelijk cadeau:

Samenwerkende partners:

Reviews die je zijn voorgegaan:

 
 
 
 
 
 
 
169 berichten.
Nadine Nadine schreef op 31 mei 2024 om 16:23
Prachtige ring gemaakt door Ellen, een herinnering voor altijd. Contact en persoonlijke service waren erg prettig! Dankjewel.
Laura Laura schreef op 30 mei 2024 om 23:35
Ellen heeft voor mij twee prachtige sieraden gemaakt. Een zilveren rond hangertje uit de webshop en een zilveren armband met twee rondjes aan de uiteinden. De drie rondjes sieraden staan voor mij symbool voor mijn drie kinderen. Ik had een bepaalde armband in mijn hoofd en Ellen heeft druk voor mij gezocht, maar die armband was helaas niet te vinden. Maar het alternatief waar ze mee kwam vind ik uiteindelijk mooier dan wat ik zelf had bedacht. Ik had eerst ergens anders sieraden laten maken, maar die waren helaas niet mooi geworden. Ik vond het dan ook spannend om opnieuw de sieraden te laten maken. Ik ben heel blij dat ik bij Ela Sieraad uitkwam, want nu heb ik sieraden die heel mooi zijn en die ik met trots draag.
Michelle Michelle uit Vuren schreef op 30 mei 2024 om 18:49
Heel erg blij met mijn hart pandora bedel met moedermelk erin verwerkt! Super snel en echt super mooi, hele fijne communicatie en afspraken! Zeker de moeite waard om hier je moedermelk sieraad te bestellen.