Home page producten optie 5

Professionele sieraden met een persoonlijke touch

"Ontdek Onze Prachtige Collectie Zilveren Moedermelk Armbanden"

Wil je een blijvende herinnering aan de bijzondere borstvoedingsperiode? Het afscheid nemen van deze intieme tijd kan moeilijk zijn voor veel vrouwen. Daarom bieden onze zilveren moedermelk armbanden een unieke manier om deze kostbare herinneringen te behouden.

Bij Ela Sieraad verwerken we jouw moedermelk op een speciale manier, waardoor het houdbaar en geurloos blijft, en de kleur behouden blijft zonder enige vorm van bederf. We werken elk sieraad zorgvuldig af met een beschermende laag hars, waardoor het bestand is tegen waterspatten en zeep. Hoewel onze armbanden duurzaam zijn, raden we aan om voorzichtig te zijn en overmatige blootstelling aan direct zonlicht te vermijden.

Onze zilveren moedermelk armbanden zijn zeer comfortabel om te dragen, vanwege hun lichte gewicht. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen, met inbegrip van leren opties, maar allemaal vervaardigd van hoogwaardig sterling zilver. Terwijl we een vaste collectie aanbieden, staan we altijd klaar om je te assisteren bij specifieke vragen of individuele wensen, zoals het maken van bedels zonder de aankoop van een volledige armband. Als je al een armband hebt waar je een bedel aan wilt toevoegen, kunnen we je voorzien van instructies, of je bent welkom om langs te komen in onze winkel in Zwolle. Als je handige knijptangetjes nodig hebt, kun je deze ook bij ons bestellen voor gemakkelijke bevestiging thuis."

Veel gestelde vragen:

Ela-sieraad moedermelk

Reviews die je zijn voorgegaan:

 
 
 
 
 
 
 
160 berichten.
Dionne Dionne schreef op 10 februari 2024 om 03:56
Ik was al een tijdje opzoek naar mooie moedermelksierraden en kwam bij Ela-sieraad uit. Ik had een aantal vragen omdat ik graag een hangertje wilde bij een ketting die ik al had. Ellen dacht met mij mee en samen kwamen we op het perfecte hangertje bij mijn ketting. Ik zag dat ze ook mooie bedels had voor een Pandora armband en omdat ik daar ook alleen bedels met betekenis aan heb hangen kon ik het niet laten om ook deze te bestellen. Ik ben echt super blij met mijn bestelling en de hulp die Ellen bood. Ze reageerde heel snel op mijn berichtjes. Dankjewel, ik raad Ela-sieraad dan ook aan iedereen aan. De kans is groot dat ik nog een bestelling doe, maar dit keer voor iemand anders!
Elaine Elaine uit Echtenerbrug schreef op 9 februari 2024 om 13:09
Lieve geduldige vrouw, de eerste ring verkleurde helaas snel, waardoor ella zelf al snel met een oplossing kwam, heb een andere ring gekregen en hopelijk blijft deze lang mooi.. een hele goede service, ik raad ella dan ook echt aan ❤
Omar Omar uit Krommenie schreef op 2 februari 2024 om 16:41
Een heel mooi hartjes sieraad besteld voor mijn vrouw haar verjaardag. Een ontzettend mooie en kostbare herinnering zal hiermee altijd gekoesterd worden. Ella heeft mij vanaf het begin af aan op de hoogte gehouden van het gehele proces, dit heb ik als erg fijn en persoonlijk ervaren. Tenslotte een garantiekaartje meegekregen, altijd handig!