Spring naar content

Horoscoop cabochons

Horoscoop cabochons

Deze horoscoop cabochons passen op de leren moedermelk armbanden uit de webshop van Ela Sieraad. De horoscoop cabochon bevestig ik voor jou op een schuiver die je makkelijk aan je armband doet. Hoe leuk is het om het horoscoop teken van je kindje naast een moedermelk schuiver te dragen, een persoonlijke herinnering armband op en top! 

Als tip:  Draag deze naast je moedermelk schuiver die op een leren armband van 8 mm past.

De schuivers:

De schuivers die aan je armband gaan, zijn er in verschillende keuzes. Nu hebben we het over de horoscoop schuiver. Maar wees welkom in de webshop moedermelk sieraden en bewonder alle soorten schuivers. Ze staan bij de accessoires in de webshop. Er is ook een hart-schuiver of een ster-schuiver. Ook zijn er geboortestenen in Crystal variant. Elke maand heeft zo zijn eigen geboortesteen met een andere kleur. Dus de moedermelk armband kun je extra op pimpen met leuke extra schuivers. 

En wat helemaal leuk is, is dat je de schuivers ook aan een ketting kan hangen. Dan is wel 1 schuiver genoeg i.v.m de zwaarte aan een zilveren ketting. Toch een veelzijdig sieraad?

Wil je alvast een voorbeeld zien van een leren armband waar het op kan? Klik hier: Leren moedermelk sieraad

 

 
 

Vraag informatie aan

Laat een reactie achter

Scroll naar boven