Andere workshops zijn ook mogelijk

Bekijk ook onze andere workshops

Workshop armbanden

De workshop armbanden houdt in dat je een leren armband (cuioi armband) krijgt met lege sliders waar je een cabochon op maakt. Bij het maken van een dubbele leren armband kun je 5 cabaochons maken en met een enkele brede armband kun je drie grotere cabochons maken. Er is keuze uit vele kleuren armbanden en verschillende technieken die je kunt gebruiken. Deze sliders schuif je op je armband. Dat is erg fijn want je kunt ze daarddoor niet kwijtraken en je kunt spelen met hoeveel sliders je om de armband wilt doen. De ene dag is dat misschien 1 slider de andere dag 3, afhankelijk van je kleding en stijl van die dag. De armband draagt heel licht en soepel en is past bij alle leeftijden.

Deze workshop is geschikt voor vrijgezellenfeestjes, vriendinnenuitjes, teamuitjes en of familieuitjes.

De workshop duurt 2,5 uur.

De workshops worden gegeven vanaf 4 personen (35 euro p.p) of meer, de kosten zijn vanaf 8 personen 32,50 euro. 

De workshop vindt plaats aan de Tjaskerstraat 32 in Zwolle.

Vanaf groepen van 12 personen wil ik ook bij interesse wel op locatie komen, mits het een uur van Zwolle rijden is. Ik vraag daarvoor 10 euro (per groep) plus de km retour vanaf Zwolle 0,20 euro p/km

Als je naar beneden scrolt zie je nog wat voorbeelden en bij de impressies (in de balk hierboven)zijn ook voorbeelden, maar ook kun je naar impressies gaan om foto's te bekijken. Bij vragen dan hoor ik het graag, mail mij naar info@ela-sieraad.nl

Workshop cuioi leren armband

voorbeelden workshop armbanden

reslutaat workshop armbanden ELA SIERAAD

lege sliders op een armband

Vraag informatie aan

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Al een workshop gehad?  Laat weten hoe je het hebt ervaren!

 
 
 
 
 
 
 
78 berichten.
Liset Liset heeft geschreven op 20 september 2022 om 18:35
Ik heb een heel mooi goude moedermelk armbandje besteld en ontvangen! Het opsturen van de moedermelk ging heel gemakkelijk en ook de communicatie was top. Toen bleek dat het armbandje iets te groot was, is dat ook heel goed opgelost. Dus niet twijfelen, gewoon hier bestellen!
Jessica Jessica heeft geschreven op 20 september 2022 om 16:07
Wat een mooi sieraad is het geworden en alles netjes en fijn geregeld. Een aanrader als je net als wij een mooi aandenken wilt van deze periode!
Liz Liz uit Meppel heeft geschreven op 16 september 2022 om 18:28
Na heen en weer mailen komen we samen tot een mooi ontwerp. Het sieraad is erg mooi geworden en ik ontvang het binnen een paar dagen in de bus. Wow! Wat is het goed gelukt, een mooi aandenken aan een bijzondere periode. Verwerkt in een mooie maar subtiele hanger, precies zoals ik het voor ogen had!

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.