Andere workshops zijn ook mogelijk

Bekijk ook onze andere workshops

Workshop armbanden

De workshop armbanden houdt in dat je een leren armband (cuioi armband) krijgt met lege sliders waar je een cabochon op maakt. Bij het maken van een dubbele leren armband kun je 5 cabaochons maken en met een enkele brede armband kun je drie grotere cabochons maken. Er is keuze uit vele kleuren armbanden en verschillende technieken die je kunt gebruiken. Deze sliders schuif je op je armband. Dat is erg fijn want je kunt ze daarddoor niet kwijtraken en je kunt spelen met hoeveel sliders je om de armband wilt doen. De ene dag is dat misschien 1 slider de andere dag 3, afhankelijk van je kleding en stijl van die dag. De armband draagt heel licht en soepel en is past bij alle leeftijden.

Deze workshop is geschikt voor vrijgezellenfeestjes, vriendinnenuitjes, teamuitjes en of familieuitjes.

De workshop duurt 2,5 uur.

De workshops worden gegeven vanaf 4 personen (35 euro p.p) of meer, de kosten zijn vanaf 8 personen 32,50 euro. 

De workshop vindt plaats aan de Tjaskerstraat 32 in Zwolle.

Vanaf groepen van 12 personen wil ik ook bij interesse wel op locatie komen, mits het een uur van Zwolle rijden is. Ik vraag daarvoor 10 euro (per groep) plus de km retour vanaf Zwolle 0,20 euro p/km

Als je naar beneden scrolt zie je nog wat voorbeelden en bij de impressies (in de balk hierboven)zijn ook voorbeelden, maar ook kun je naar impressies gaan om foto's te bekijken. Bij vragen dan hoor ik het graag, mail mij naar info@ela-sieraad.nl

Workshop cuioi leren armband

voorbeelden workshop armbanden

reslutaat workshop armbanden ELA SIERAAD

lege sliders op een armband

Vraag informatie aan

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Al een workshop gehad?  Laat weten hoe je het hebt ervaren!

 
 
 
 
 
 
 
114 berichten.
Henrike Henrike heeft geschreven op 4 februari 2023 om 09:15
Afgelopen week een mooie armband met een moedermelk slider mogen ontvangen. Ook dacht Ellen mee over de andere sliders. Ze heeft de haartjes van mijn kinderen verwerkt in een slider. Ook de eerste letters van de namen van mijn kinderen en een sterretje heeft ze in een slider gemaakt. Ontzettend bedankt! Ook voor de goede communicatie over het sieraad.
Yvette Yvette uit Tilburg heeft geschreven op 25 januari 2023 om 20:08
Vandaag mijn moedermelkbedeltje mogen ontvangen en wat ben ik er blij mee! Ik heb er veel moeite mee gehad om (helaas noodgedwongen) te stoppen met borstvoeding geven. Het bedeltje helpt me om de periode alsnog met een fijn en trots gevoel af te kunnen sluiten. De communicatie met Ellen verliep uitstekend. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het proces. Het moedermelkzakje en sieraad werden snel geleverd. Bedankt!
Colinda Colinda uit Borculo heeft geschreven op 24 januari 2023 om 21:31
Vandaag mijn moedermelk hanger binnen gekregen. Precies zoals ik had gehoopt! Erg blij mee!

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.