Andere workshops zijn ook mogelijk

Bekijk ook onze andere workshops

Workshop armbanden

De workshop armbanden houdt in dat je een leren armband (cuioi armband) krijgt met lege sliders waar je een cabochon op maakt. Bij het maken van een dubbele leren armband kun je 5 cabaochons maken en met een enkele brede armband kun je drie grotere cabochons maken. Er is keuze uit vele kleuren armbanden en verschillende technieken die je kunt gebruiken. Deze sliders schuif je op je armband. Dat is erg fijn want je kunt ze daarddoor niet kwijtraken en je kunt spelen met hoeveel sliders je om de armband wilt doen. De ene dag is dat misschien 1 slider de andere dag 3, afhankelijk van je kleding en stijl van die dag. De armband draagt heel licht en soepel en is past bij alle leeftijden.

Deze workshop is geschikt voor vrijgezellenfeestjes, vriendinnenuitjes, teamuitjes en of familieuitjes.

De workshop duurt 2,5 uur.

De workshops worden gegeven vanaf 4 personen (35 euro p.p) of meer, de kosten zijn vanaf 8 personen 32,50 euro. 

De workshop vindt plaats aan de Tjaskerstraat 32 in Zwolle.

Vanaf groepen van 12 personen wil ik ook bij interesse wel op locatie komen, mits het een uur van Zwolle rijden is. Ik vraag daarvoor 10 euro (per groep) plus de km retour vanaf Zwolle 0,20 euro p/km

Als je naar beneden scrolt zie je nog wat voorbeelden en bij de impressies (in de balk hierboven)zijn ook voorbeelden, maar ook kun je naar impressies gaan om foto's te bekijken. Bij vragen dan hoor ik het graag, mail mij naar info@ela-sieraad.nl

Workshop cuioi leren armband

voorbeelden workshop armbanden

reslutaat workshop armbanden ELA SIERAAD

lege sliders op een armband

Vraag informatie aan

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Al een workshop gehad?  Laat weten hoe je het hebt ervaren!

 
 
 
 
 
 
 
114 berichten.
Stephan Stephan uit Leeuwarden heeft geschreven op 25 december 2022 om 11:25
Voor mijn vrouw, jarig op 1e Kerstdag, een mooi sieraad gekozen. Onze dochter wordt 11 januari alweer 1! Dankjewel, Ellen! Heel blij mee.
Chantal van meeuwen Chantal van meeuwen uit Vianen heeft geschreven op 21 december 2022 om 13:24
Na lang zoeken voor een moedermelk hanger kwam ik niet eruit wat ik wilde. Met hulp heb ik nu een mooie hanger met 4 hartjes, 4 kinderen borstvoeding kunnen geven. Erg blij met de goede service.
Özden Özden uit Wormerveer heeft geschreven op 19 december 2022 om 17:12
Onlangs heb ik mijn moedermelk sieraad ontvangen. Ik ben er erg tevreden met de service en contact met Ellen. Zij heeft mij altijd spoedig te woord gestaan. Ook ben ik erg blij met de sieraad. Het zal een mooie aandenken zijn voor mij dochter later.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.