Andere workshops zijn ook mogelijk

Bekijk ook onze andere workshops

Workshop armbanden

 De workshop armbanden houdt in dat je een leren armband kiest met sliders waar je een cabochon op maakt. Bij het maken van een dubbele leren armband kun je 5 cabaochons maken en met een enkele brede armband kun je drie grotere cabochons maken. Er is keuze uit vele kleuren armbanden en verschillende technieken die je kunt gebruiken. Deze sliders schuif je op je armband. Dat is erg fijn want je kunt ze daarddoor niet kwijtraken en je kunt spelen met hoeveel sliders je om de armband wilt doen. De ene dag is dat misschien 1 slider de andere dag 3, afhankelijk van je kleding en stijl van die dag. De armband draagt heel licht en soepel en is past bij alle leeftijden.

Deze workshop is geschikt voor vrijgezellenfeestjes, vriendinnenuitjes, teamuitjes en of familieuitjes.

De workshop duurt 2,5 uur.

De kosten zijn vanaf 2 personen 37,50 euro p.p inclusief koffie/thee  en wat lekkers. Groepen vanaf 5 personen betalen 35 euro. Groepen vanaf 12 personen betalen 30 euro p.p.

De workshop vindt plaats aan de Tjaskerstraat 32 in Zwolle.

Vanaf groepen van 7 personen wil ik ook bij interesse wel op locatie komen, mits het een uur van Zwolle rijden is. Ik vraag daarvoor 10 euro (per groep) plus de km retour vanaf Zwolle 0,20 euro p/km

Als je naar beneden scrolt zie je nog wat voorbeelden en bij de impressies (in de balk hierboven)zijn ook voorbeelden, maar ook kun je naar impressies gaan om foto's te bekijken. Bij vragen dan hoor ik het graag, mail mij naar info@ela-sieraad.nl

 

 

Workshop cuioi leren armband

voorbeelden workshop armbanden

reslutaat workshop armbanden ELA SIERAAD

Cuioi armband workshop

lege sliders op een armband

Vraag informatie aan

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Al een workshop gehad?  Laat weten hoe je het hebt ervaren!

 
 
 
 
 
 
 
70 berichten.
Lisanne Lisanne uit Zwolle heeft geschreven op 23 mei 2022 om 12:17
Ik ben op mijn verjaardag verwend met een mooi moedermelkhart. Erg mooi! Ik raad dit zeker aan bij moeders welke borstvoeding hebben mogen geven aan hun kindjes. En Ellen is een topper!
Lisette Lisette uit Leersum heeft geschreven op 20 mei 2022 om 09:04
Erg blij met mijn moedermelkhanger. Na 3 kinderen in totaal 43 maanden borstvoeding te hebben gegeven, is dit een heel waardevol aandenken aan een bijzondere, intense periode. Heel erg bedankt voor het mooie sieraad, ik draag het met trots.
Rianne Rianne uit Groningen heeft geschreven op 19 mei 2022 om 22:22
Ik heb een prachtige hanger besteld. Al een tijdje opzoek naar het juiste formaat en deze is echt perfect! Alles werd erg snel verzonden en heel fijn geholpen. Absoluut een aanrader en een aandenken voor het leven. Dankuwel!

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.