Andere workshops zijn ook mogelijk

Bekijk ook onze andere workshops

Workshop armbanden

De workshop armbanden houdt in dat je een leren armband (cuioi armband) krijgt met lege sliders waar je een cabochon op maakt. Bij het maken van een dubbele leren armband kun je 5 cabaochons maken en met een enkele brede armband kun je drie grotere cabochons maken. Er is keuze uit vele kleuren armbanden en verschillende technieken die je kunt gebruiken. Deze sliders schuif je op je armband. Dat is erg fijn want je kunt ze daarddoor niet kwijtraken en je kunt spelen met hoeveel sliders je om de armband wilt doen. De ene dag is dat misschien 1 slider de andere dag 3, afhankelijk van je kleding en stijl van die dag. De armband draagt heel licht en soepel en is past bij alle leeftijden.

Deze workshop is geschikt voor vrijgezellenfeestjes, vriendinnenuitjes, teamuitjes en of familieuitjes.

De workshop duurt 2,5 uur.

De workshops worden gegeven vanaf 4 personen (35 euro p.p) of meer, de kosten zijn vanaf 8 personen 32,50 euro. 

De workshop vindt plaats aan de Tjaskerstraat 32 in Zwolle.

Vanaf groepen van 12 personen wil ik ook bij interesse wel op locatie komen, mits het een uur van Zwolle rijden is. Ik vraag daarvoor 10 euro (per groep) plus de km retour vanaf Zwolle 0,20 euro p/km

Als je naar beneden scrolt zie je nog wat voorbeelden en bij de impressies (in de balk hierboven)zijn ook voorbeelden, maar ook kun je naar impressies gaan om foto's te bekijken. Bij vragen dan hoor ik het graag, mail mij naar info@ela-sieraad.nl

Workshop cuioi leren armband

voorbeelden workshop armbanden

reslutaat workshop armbanden ELA SIERAAD

lege sliders op een armband

Vraag informatie aan

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Al een workshop gehad?  Laat weten hoe je het hebt ervaren!

 
 
 
 
 
 
 
114 berichten.
Gaby Gaby uit Rozenburg heeft geschreven op 5 januari 2023 om 22:41
Een mooie armband laten maken als aandenken aan mijn borstvoedingsperiode die niet altijd even makkelijk is. Geeft me een trots gevoel. Hele fijne en snelle service van Ellen. Onwijs bedankt!
Rosa Rosa heeft geschreven op 30 december 2022 om 15:52
Een klein hartje besteld en super blij mee! Een mooi aandenken aan een mooie periode:)
Koen Koen uit Gouda heeft geschreven op 28 december 2022 om 10:37
Als cadeau voor mijn vrouw op zoek naar een borstvoedingsarmband. Al snel kwam ik erachter dat er vaak een erg lange levertijd is, echter niet bij ELA Sieraad!! Binnen 2 weken, is ook echt binnen 2 weken! Ellen denkt goed mee, reageert snel en doet erg haar best voor de klant. En dat alles voor een leuke prijs! Het is een prachtig sieraad geworden. En het belangrijkste: mijn vrouw ook erg blij met haar armband! Zij nu een mooi aandenken aan de periode dat zij onze drie kinderen borstvoeding heeft mogen geven.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.