Moedermelk sieraden

Moedermelk sieraden

Een moedermelk sieraad is gemaakt van moedermelk. Er is keuze in kettinghangers, bedels, armbanden, oorbellen, ringen en bedels en zelfs stenen. De moedermelk komt vaak in een bezel van het sieraad. Dat is een vorm met een opstaand randje, een soort bedel. Een moedermelk steen, voor bij voorbeeld een herinneringsdoos. Dit is dan geen sieraad om te dragen. Het is in een mal gegoten. Daarna volgt er een drogingsproces van een paar dagen. Er zijn sieraden die geen bezel hebben (dus geen achterkant).  Dan kan er een mal gebruikt worden voor de moedermelk. 

Kwaliteit: De kwaliteit van borstvoeding sieraden is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het productieproces en de gebruikte materialen. Bij het maken van moedermelk sieraden is de moedermelk verwerkt in een hars of ander materiaal, waardoor het in een stijlvolle sieraden vorm gegoten kan worden. Ela Sieraad giet in hars. 

Het is belangrijk om te letten op de kwaliteit van het materiaal waarin de moedermelk is verwerkt. Sommige materialen kunnen de kwaliteit van de moedermelk aantasten, waardoor de sieraden niet lang meegaan en uiteindelijk kunnen verkleuren of veranderen van textuur.

Ela Sieraad zilver en goud: Ela Sieraad gebruikt Sterling zilver  en eventueel verguld 9 K, of 18, 22 en 24 karaats goud. Klik op zilver: Melk hangerKlik op goud 22 karaats goud vermeil: Gouden melkbedel armband

Verschillende manieren: Er zijn ook verschillen in de manier waarop de moedermelk wordt verwerkt. Sommige bedrijven gebruiken bijvoorbeeld een snelle productiemethode, terwijl anderen de moedermelk eerst laten drogen voordat het wordt verwerkt in de sieraden. Dit kan een verschil maken in de kwaliteit van het eindproduct. Ela Sieraad droogt de moedermelk een paar dagen. Dan begint de afwerking met hars. Dit geeft een beschermlaag. 

Over het algemeen is een melk sieraad een mooie en unieke manier om de band tussen moeder en kind te vieren en te koesteren.

Deze moedermelk hangerwordt persoonlijk voor jou gemaakt

Laat een reactie achter