Lief moedermelk armband

Deze lieve moedermelk armband is van leer en de slider die er op zit kan ik speciaal vullen met jouw eigen moedermelk.

Deze lieve moedermelk armband heeft een oudroze kleur. Er zit een zilverkleurige slider op(heb deze ook in het goudkleur.De slider werk ik af met jouw eigen moedermelk. Zo wordt de lieve moedermelk armband helemaal persoonlijk en geeft het voor altijd een herinnering aan jouw borstvoedingsperiode. Hoe bijzonder is dat?

Deze leren armband is heel trendy, het heet een cuioi armband. Je kunt ook andere sliders hierop plaatsen als je wilt. De slider is zilverkleurig, het is van metaal en is nikkelvrij. Verder zijn alle sieraden van zilver, behalve deze armband. De leren armband is daardoor ook betaalbaar. DE slider kun je ook eraf halen en aan een ketting plaatsen. Zo is het heel multi functioneel en kun je lekker afwisselen hoe je het wilt dragen. Ook heb ik verder dubbele aleren cuioi armbanden. Het is ook mogelijk een dubbele leren armband naast deze enkele leren armband te kopen. Mail mij maar hierover bij interesse.

Eens kijken naar een andere armband? Dat kan ook natuurlijk. Er zijn meerdere keuzes voor armbanden. Zoek jeeen speciale kleur en vind je deze niet in de webshop, vraag mij dan. Ik zal kijken wat ik voor je kan doen.
Armband moedermelk

Laat een reactie achter