Moedermelk pandora

In de Moedermelk Pandora bedels wordt je eigen moedermelk verwerkt tot een harde steen. Voor altijd heb je een herinnering aan je Pandora armband van de bijzondere periode van borstvoeding geven. 

Moedermelk:

Je moedermelk maak ik tot een houdbaar product. Het wordt geurloos en blijft voor altijd goed. Ik werk het af met hars waardoor het een soort steen wordt. Het wordt hard en is daardoor beschermd tegen water en zon. Ondanks dat moet je altijd met beleid met je sieraad om gaan. Onnodig veel zonnen en in chloor of zeewater gaan moet je niet doen.

Wat is de procedure om dit sieraad te krijgen?

Wanneer je deze Pandora bedel koopt, krijg je van mij thuis een envelop toegestuurd. Daarin zit een informatiekaartje, een moedermelk zakje en een retour envelop. Op de retour envelop heb ik al een postzegel geplakt dus daar hoef je niet meer naar om te kijken. Handig toch? 

Voor dit sieraad en voor de meeste andere sieraden hoef je maar 5 ml moedermelk te geven. Het moedermelk zakje is goed afsluitbaar. Voor de zekerheid kun je het zakje nog met een plakbandje dicht plakken. Je mag verse maar ook diepvries moedermelk opsturen. Dit mag zelfs een paar jaar oud zijn. Bij het laatste graag wel eerst ontdooien en dan nog even door elkaar schudden voordat je het afgiet in het zakje. 

Levertijd: 2 weken vanaf het moment dat ik de moedermelk heb ontvangen

 

Wil je graag een pandora bedel met een levensboom klik dan hier: Moedermelk boom bedel

Een herinnering aan je borstvoeding periode

Bovenop de Pandora bedel wordt de moedermelk verwerkt als een soort witte steen.