Mama moedermelk sieraad

Een mama moedermelk sieraad is een sieraad waarin jou eigen borstvoeding komt. Bijvoorbeeld een hanger of een bedel, oorbellen, een armband, een ring. Ook staat er een moedermelk hartensteen in de webshop. Wanneer je het moeilijk vindt om te stoppen met je borstvoeding, dan kan het een bijzonder mooie herinnering zijn om een mama moedermelk sieraad te krijgen. Deze periode komt nooit meer terug met dit kindje. En de borstvoeding periode is ontzettend intens geweest. Het moedermelk sieraad wordt op een speciale manier verwerkt zodat het geurloos en houdbaar wordt gemaakt. Het krijgt een speciale behandeling. Ook wordt het afgewerkt met hars waardoor het een soort steen is in je sieraad. 

Afhankelijk van jouw eigen moedermelk krijgt je 'moedermelksteen' een kleur. Bij de één is het wit, bij de ander crème, roze of grijs. De één heeft romige moedermelk en de ander heeft dunne of waterige moedermelk. Dus afhankelijk van jou kleur moedermelk krijg jij je eigen moedermelk sieraad. Je mag moedermelk uit de diepvries opsturen, maar ook vers. Wel het liefst zo vers mogelijk en het direct verzenden ivm houdbaarheid. Het moet immers ook nog 1 of 2 dagen met de post mee. 

Na een bestelling in de webshop stuur ik je een envelop toe met een moedermelk zakje en een retour envelop, op  deze manier komt de moedermelk bij mij terecht en ga ik ermee aan de slag. In de webshop zijn verschillende sieraden te vinden, maar ook accessoires zoals een harten steen of een sleutelhanger. 

Een mama melk sieraad is voor altijd een herinnering aan de babytijd. Het is je moedermelk DNA in een sieraad. Ik werk zorgvuldig met namen op moedermelk zakjes en daarna in bewaarpotjes( op naam), zodat je er zeker van kunt zijn dat je jouw moedermelk in het sieraad komt. Ook bewaar ik jouw moedermelk in het potje nog zeker twee jaar. Dus wanneer je per ongeluk het sieraad kwijt raakt, of beschadigd of je wilt gewoon nog graag een extra sieraad, dan kan dat allemaal.

Tot nu toe zijn de mensen zeer verrast en ontroerd bij het zien van het moedermelk sieraad. Het voelt bijzonder om het in handen te krijgen hoor ik terug in de verhalen. Met alle zorg (vuldigheid) en liefde maak ik het sieraad voor je. Wanneer je een envelop opgestuurd krijgt van mij waarin een moedermelk zakje zit en ik deze terug krijg, ga ik snel aan de slag om het moedermelk te verwerken.

Wees welkom in mijn webshop Ela Sieraad, mail mij naar info@ela-sieraad.nl voor vragen of app mij Ellen Arends naar 06 49135954.

Eigen moedermelk in deze hanger

Je eigen moedermelk wordt verwerkt in het sieraad