Impressie

Impressie sieradenworkshops

Welkom op de pagina van Impressie sieradenworkshops. Hier vind je foto’s van resultaten van de sieradenworkshops.

De volgende workshops zijn te kiezen: workshop zilverklei, workshop kralen, workshop cuioi armband, workshopfietsband sieraad. Je kunt bij impressie sieradenworkshops sfeer proeven van de workshops, maar ook zien wat voor mooie resultaten je kunt krijgen. Ook zie je dat alle sieraden uiteindelijk anders zijn. Zo maak je je eigen persoonlijke sieraad en ga je met een uniek exemplaar de deur uit. Uiteindelijk lukt het iedereen om de deur uit te gaan met een sieraad. Ik neem alle tijd om je te begeleiden!

Er zijn veel voorbeelden dus je kunt ook zelf de technieken kiezen die bij je passen. Je kunt zelf inschatten wat je eventueel wel of niet kan, maar uiteindelijk zijn de workshops voor beginners en gevorderden geschikt. Ik pas mijn begeleiding aan op je wensen en mogelijkheden. Dus maak je geen zorgen en ga de uitdaging aan van een creatief proces! Je zult jezelf verbazen wat je allemaal kan. Tenminste ik hoor vaak van de deelnemers dat ze verrast zijn over wat ze hebben gemaakt. En trots gaat iedereen de deur uit.

Voorbeeld Workshop Cuioi armband maken

Met de workshop cuioi armband maken, maak je allemaal een armband en toch worden ze allemaal anders. Ieder kiest zijn eigen kleur en materiaalkeuze. Bij elke workshop zijn er veel voorbeelden van verschillende technieken. Ook zijn er veel materiaalsoorten en kleuren te kiezen. Geinteresseerd? Klik op: Workshop sieraden maken met cuioi armband 

Locatie

De workshops geef ik op mijn eigen locatie in Zwolle, maar ik kan ook op locatie komen, afhankelijk van de afstand en kilometers. Hopelijk raak je enthousiast bij het zien van alle foto’s en kom je ook met een vrijgezellenfeest, vriendinnengroep, familieuitje, teamuitje een workshop sieraden makne volgen. Heb je vragen nadat je de impressie sieradenworkshops hebt bekeken, dan hoor ik het graag.