Betaalbare moederoorknopjes

Deze betaalbare moederoorknopjes zijn tijdloos en de goedkoopste oorbellen uit de webshop van Ela Sieraad. Inclusief de 45,95 euro stuur ik jou ook een retour envelop met portokosten op waar een moedermelk zakje in zit. Dit  moedermelk zakje vul je en stuur je met de retour envelop terug naar Ela Sieraad.

Doordat ik er al voor jou op de envelop portokosten plak, wordt het voor jou gemakkelijk gemaakt.  Je hoeft alleen thuis de envelop met inhoud klaar te maken en in de brievenbus te gooien. Hoe fijn is dat?  Met deze oorbellen is 5 ml moedermelk al genoeg. Het is het allermooist als de borstvoeding vers wordt opgestuurd. Ook mag het borstvoeding uit de diepvries zijn. De moedermelk is immers nog 1 of 2 dagen onderweg. En in verband met de houdbaarheid is snel opsturen wel fijn.

Deze betaalbare moedermelk knopjes zullen je nooit vervelen en zijn voor altijd een herinneringssieraad van de borstvoeding tijd.  De oorknopjes worden gevuld met jouw eigen moedermelk. Daardoor wordt het een heel persoonlijk sieraad. De oorknopjes zijn van sterling zilver, dus ze blijven ook voor altijd mooi. 

Elk sieraad krijgt zijn eigen kleur. Het ene sieraad wordt echt wit, creme of donker geel. De een heeft dikke moedermelk, de ander wateriger. De kleur is van te voren niet altijd te zeggen dat het precies hetzelfde wordt zoals op de foto's in de webshop. Het is afhankelijk van jouw borstvoeding melk.

Regelmatig vragen mensen naar het recept van de moedermelk sieraden. Het is het geheim van de smid. Het enige wat ik wil zeggen is dat ik het met hars afwerk. Zo wordt het sieraad hard en is het ook beschermd tegen invloeden van buitenaf. Het sieraad kan tegen de zon, maar ik zeg altijd ook dat je het niet onnodig in de zon moet neerleggen of aan het strand moet gaan zonnen. Als je dat wel doet dan kan het ietwat verkleuren.

Voordat ik het afwerk met hars gaat er een verwerking proces aan vooraf. Ik maak het houdbaar en geurloos, zodat het voor altijd goed blijft. En al het moedermelk wat ik met de post binnen krijg, verwek ik direct met naam(stickers) en bewaar ik in potjes met naam erop. Zodat je zeker weet dat jou moedermelk ook in het sieraad komt. Deze moedermelk bewaar ik ook 2 jaar lang. Dus wanneer je alsnog later nog een sieraad wilt, dan kan dat. 

Adviezen voor gebruiksaanwijzing: Ga niet sporten, zonnen, douchen met het sieraad. Bewaar het dan tijdelijk in het bijgeleverde zakje. Gebruik ook geen parfum op de huid waar je sieraad is. Bij deze moedermelk-oorknopjes past ook een mooie ring: Moedermelk-ring

Bij vragen mag je mij altijd appen naar Ellen: 06 49135954 of mailen naar info@ela-sieraad.nl

Deze betaalbare melk-oorknopjes zijn heel bescheiden en vervelen nooit met jouw eigen moedermelk erin.