Betaalbare borstvoeding sieraden

In de webshop met moedermelk sieraden van Ela Sieraad zijn verschillende soorten betaalbare borstvoeding sieraden te vinden, zoals oorbellen (vanaf 39,95 euro), kettinghangers (vanaf 43.95 euro), armbanden(vanaf 47.95 euro), ringen en moedermelk stenen en een sleutelhanger.

Een borstvoeding sieraad is een origineel cadeau wat je jezelf of een ander kan gunnen wanneer je stopt met borstvoeding geven. Het is dan een troost om nog een mooie herinnering te hebben aan de bijzondere babytijd. Na een bestelling in de webshop stuur ik je een envelop toe met een moedermelk zakje en een retour envelop, op  deze manier komt de moedermelk bij mij terecht en ga ik ermee aan de slag. En hoe fijn is het dat er al porto kosten zijn geplakt op de retourenvelop? Het wordt je makkelijk gemaakt en deze kosten zijn inclusief het sieraad.

Wat houdt het een borstvoeding sieraad nu precies in? 

Nadat ik de retour envelop met het moedermelk zakje van jou terug heb ontvangen, ga ik met jou borstvoeding melk aan de gang om het houdbaar en geurloos te maken. Na dit eerste verwerkingsproces moet het een aantal dagen drogen. Daarna werk ik het af met hars waardoor het als het ware een witte/creme steen is geworden die in het sieraad valt. De " moedermelk steen" in het sieraad kan ik er bol/plat/dal in verwerken. Doordat het afgewerkt wordt met hars wordt het moedermelk hard en is het beschermd tegen invloeden van buitenaf. 

Een moedermelk sieraad is voor altijd een herinnering aan de babytijd. Het is je moedermelk DNA in een sieraad. Ik werk zorgvuldig met namen bij de aangeleverde moedermelk zakjes  zodat je er zeker van kunt zijn dat je jouw moedermelk in het sieraad kom

Tot nu toe zijn de mensen zeer verrast en ontroerd bij het zien van het moedermelk sieraad. Met alle zorgvuldigheid en liefde maak ik het sieraad voor je. Wanneer je een envelop opgestuurd krijgt van mij waarin een moedermelk zakje zit en ik deze terug krijg, ga ik snel aan de slag om het moedermelk te verwerken.

Wanneer je vragen hebt of wensen hebt die je niet op de webshop vindt, kun je mij altijd mailen naar info@ela-sieraad.nl of kijken in mijn webshop van Ela Sieraad. Misschien wordt dan je wens vervuld. Ik hoor graag van je. Ellen Arends

Deze betaalbare melk-oorknopjes zijn heel bescheiden en vervelen nooit met jouw eigen moedermelk erin.

Deze borstvoedingsketting maak ik persoonlijk voor iedereen met haar eigen moedermelk

Deze borstvoedingsketting is 4 bij 6 mm, een bescheiden kleine hanger, maar toch heel charmant.