Moedermelk bedel

In een moedermelk bedel komt jou eigen moedermelk. Het wordt op een speciale manier verwerkt en houdbaar en hard gemaakt. Wees welkom in de webshop van Ela Sieraad moedermelk sieraden. Een bedel kan ik maken van alle hangertjes die je bij de categorie kettinghangers ziet. Mail mij over je wensen. Ik kan zowel een ringetje maken aan de hanger, maar ook een klein slotje. Met dit kleine slotje ben je bij voorbeeld flexibel in het gebruik. Je kunt het aan een schakel armbandje als moedermelk bedel gebruiken. Ook kun je het aan een ketting hangen. Zelfs aan een kralenketting wat je op moment zoveel ziet. Dus geef maar aan bij mij wat je graag wilt met je moedermelk bedel. Ik zal het voor je maken.

Waarom een moedermelk bedel of een moedermelk sieraad?

Wanneer je het lastig vindt om te moeten stoppen met je borstvoeding door wat voor omstandigheden dan ook, kan het een schrale troost zijn om een moedermelk sieraad als herinnering te krijgen. Deze periode komt immers ook nooit meer terug met dit kindje. En de periode is zo ontzettend bijzonder en intens geweest. Je kunt ook als je kindje volwassene i sgeworden het sieraad weer doorgeven. 

Een moedermelk sieraad is voor altijd een herinnering aan je kindje. Ik werk zorgvuldig met namen op moedermelk zakjes en daarna in bewaarpotjes( op naam), zodat je er zeker van kunt zijn dat je jouw moedermelk in het sieraad komt. Ook bewaar ik jouw moedermelk in het potje nog zeker twee jaar. Dus wanneer je per ongeluk het sieraad kwijt raakt, of beschadigd of je wilt gewoon nog graag een extra sieraad, dan kan dat allemaal. Tot nu toe zijn de mensen zeer verrast en ontroerd bij het zien van het moedermelk sieraad. Het voelt bijzonder om het in handen te krijgen hoor ik terug in de verhalen.

Hoe te werk?

Na een bestelling in de webshop stuur ik je een envelop toe met een moedermelk zakje en een retour envelop. Op  deze manier komt de moedermelk bij mij terecht en ga ik ermee aan de slag. Met alle zorg (vuldigheid) en liefde maak ik het sieraad voor je.

Het mama melk sieraad of te wel een moedermelk sieraad wordt op een speciale manier verwerkt zodat het geurloos en houdbaar wordt gemaakt. De moedermelk kan niet gaan rotten in het sieraad. Het krijgt een behandeling waarna het voor altijd goed blijft. Ook wordt het afgewerkt met hars waardoor het een soort steen is in je sieraad. 

Afhankelijk van jouw eigen moedermelk krijgt je 'moedermelk sieraad een kleur. Bij de één is dat wit, bij de ander is dat crème, roze of grijs. De één heeft romige moedermelk en bij de ander is het wat dunner. De voorbeelden in de webshop van ELA Sieraad zijn voorbeelden. Dus afhankelijk van jou kleur krijg jij je eigen sieraad. Je mag moedermelk uit de diepvries opsturen, maar ook vers. Wel het liefst zo vers mogelijk en het direct verzenden ivm houdbaarheid. Het moet immers ook nog 1 of 2 dagen met de post mee. 

Deze melkbedel van 8 mm heeft een zijrand van 3 mm. In de webshop heb je ook plattere hartjes, bij interesse klik hier: 

Babymelk-hartenbedel

Wanneer je vragen hebt of wensen hebt die je niet op de webshop vindt, kun je mij altijd mailen naar info@ela-sieraad.nl of kijken in mijn webshop moedermelk sieraden van Ela Sieraad. Misschien wordt dan je wens vervuld. Ik hoor graag van je. Vriendelijke groet Ellen Arends

Deze moedermelk bedel wordt persoonlijk gemaakt met je eigen moedermelk gevuld

Deze moedermelk bedel is 8mm en is geschikt voor een (pandora)armband en een ketting.