Zilveren moedermelk sieraden

Zilveren moedermelk sieraden zijn heel bijzonder. In de webshop van Ela Sieraad zijn veel sieraden van sterling zilver 925. Deze blijven mooi. Als ze wel gaan verkleuren dan kun je ze oppoetsen met een zilverdoekje en komt de glans weer terug. Bij het dragen van een sieraad op de huid komt er nu eenmaal huidsmeer op je sieraad wat af en toe even weg gepoetst moet worden. gelukkig gaat jou zilveren moedermelk sieraad je leven lang mee. Het zal je voor altijd herinneren aan de bijzondere periode die je met je baby had. Speciaal van jou eigen moedermelk zal ik een sieraad voor je maken. Als een soort steen komt het in je sieraad. Wees welkom in mijn webshop moedermelk sieraden.  

Moedermelk sieraden worden ook wel borstvoeding sieraden, mother milk sieraden, breastmilk sieraden of melksieraden genoemd. In mijn webshop met betaalbare sieraden van moedermelk vind je een vaste collectie van zilver en GF 14 K tegen met een eenpaar plating goud sieraden. 

De moedermelk verwerk ik op een speciale manier voordat ik het sieraad helemaal af maak. De moedermelk wordt geurloos en houdbaar. Daardoor blijft het voor altijd goed. Veel vrouwen willen graag later hun moedermelk sieraad doorgeven aan hun kind als herinnering. Hoe mooi is dat! In eerste instantie is het natuurlijk voor jou als moeder of je dierbare waar je het cadeau aan wilt geven bijzonder. Het is een mooie herinnering om te hebben wanneer je met de borstvoedingsperiode stopt. Voor degene die weinig sieraden dragen en toch graag een herinnering willen hebben aan deze periode, heb ik ook moedermelk stenen zoals in een hartvorm of een bol. Deze zijn in verschillende maten en prijzen te koop. Wil je alvast kijken in de webshop moedermelk sieraden Zwolle klik dan hier: Zilveren moedermelk hanger

Misschien vraag je je af hoe jouw moedermelk bij mij komt. Wanneer je een sieraad in de webshop koopt dan stuur ik jouw een envelop toe met een moedermelk kokertje erin en een zakje. Ook een retourenvelop zit er al in zodat je het snel en makkelijk terug kan sturen. De retourenvelop heb ik al beplakt met postzegels voor je. Hoe fijn is dat? Je hoeft alleen nog de moedermelk in de koker te doen en dan naar de brievenbus te gaan. Wanneer jouw moedermelk bij mij is ga ik zo snel mogelijk aan de slag om het houdbaar te maken. Hoe verser de melk verwerkt wordt vaak hoe mooier de kleur blijft. Je mag ook diepvries moedermelk opsturen. Maar waar het mogelijk is en het nog vers kan dan heeft dat mijn voorkeur. 

Wil je alvast een linkje van oorknopjes klik dan hier: Borstvoedings oorknoppen

Of voor een moedermelk hanger klik hier: Rond moedermelk-hanger

Bij vragen mag je altijd contact opnemen met info@ela-sieraad.nl of appen naar Ellen Arends via 06 49135954. Ik zal zo spoedig mogelijk reageren op je vragen. Bij voorbaat dank. 

Deze borstmelk hanger is een tijdloze hanger die altijd een herinnering geeft

Deze hanger; de twee kindjes moedermelk kun je symbolisch dragen voor twee kindjes

Deze infinity moedermelk heeft twee symbolen, de intieme periode van de borstvoeding en babytijd en het oneindigheid symbool van oneindigheid en eeuwigheid