Zilveren moedermelk kettinghanger

Een zilveren moedermelk kettinghanger is tijdloos en zal je niet snel vervelen. Als je ervoor kiest een moedermelk hanger te kopen in de  webshop van Ela sieraad dan stuur ik jou na de bestelling een retour envelop met postzegel en een moedermelk zakje plus ene informatie kaartje. Het moedermelk zakje vul je met 5 ml moedermelk en stuur je met de retour envelop terug naar Ela Sieraad.

Doordat ik al voor jou portokosten op de envelop heb gedaan, wordt het voor jou makkelijk gemaakt. Je hoeft alleen thuis de envelop met inhoud klaar te maken en in de brievenbus te gooien. Hoe fijn is dat?

De moedermelk mag vers maar ook uit de diepvries opgestuurd worden.

Een zilveren moedermelk kettinghanger (s)  zal je nooit vervelen en zijn voor altijd een herinneringssieraad van de borstvoeding tijd.  Het moedermelk sieraad  vul ik met jouw eigen DNA. Daardoor wordt het een heel persoonlijk sieraad. Doordat het sieraad van sterling zilver is gemaakt, blijven ze ook voor altijd mooi. Misschien moet je het tussendoor eens weer oppoetsen met een zilver doek, maar dat is een kleine ,moeite.

Elk sieraad krijgt zijn eigen kleur. Het ene sieraad wordt echt wit, creme of donker geel. De een heeft dikke moedermelk, de ander wateriger. De kleur is van te voren niet altijd te zeggen dat het precies hetzelfde wordt zoals op de foto's in de webshop. Het is afhankelijk van jouw borstvoeding melk.

Regelmatig vragen mensen naar het recept van de moedermelk sieraden. Het is het geheim van de smid. Het enige wat ik wil zeggen is dat ik het met hars afwerk. Zo wordt het sieraad hard en is het ook beschermd tegen invloeden van buitenaf. Het sieraad kan tegen de zon, maar ik zeg altijd ook dat je het niet onnodig in de zon moet neerleggen of aan het strand moet gaan zonnen. Als je dat wel doet dan kan het ietwat verkleuren.

Voordat ik het afwerk met hars gaat er een verwerking proces aan vooraf. Ik maak het houdbaar en geurloos, zodat het voor altijd goed blijft. En al het moedermelk wat ik met de post binnen krijg, verwek ik direct met naam(stickers) en bewaar ik in potjes met naam erop. Zodat je zeker weet dat jou moedermelk ook in het sieraad komt. Deze moedermelk bewaar ik ook 2 jaar lang. Dus wanneer je alsnog later nog een sieraad wilt, dan kan dat.

Adviezen voor gebruiksaanwijzing: Ga niet sporten, zonnen, douchen met het sieraad. Bewaar het dan tijdelijk in het bijgeleverde zakje. Gebruik ook geen parfum op de huid waar je sieraad is. Bij deze moedermelk-oorknopjes past ook een mooie ring: Moedermelk-ring

Bij vragen mag je mij altijd appen naar Ellen: 06 49135954 of mailen naar info@ela-sieraad.nl

Eigen moedermelk in deze hanger

Jou moedermelk kan als een herinnering in dit sieraad