Zilveren moedermelk armband

Moedermelk sieraden zijn heel bijzonder. Het zal je voor altijd herinneren aan de bijzondere periode die je met je baby had. Speciaal van jou eigen moedermelk zal ik een sieraad voor je maken. Wil je graag een echt zilveren moedermelk armband? Of een ander moedermelk sieraad? Wees welkom in de webshop van Ela Sieraad. Als een soort steen komt je moedermelk  in je sieraad.

Moedermelk sieraden worden ook wel borstvoeding sieraden, mother milk sieraden, melksieraden of mama sieraden genoemd. In mijn webshop met betaalbare sieraden van moedermelk vind je een vaste collectie van zilver, rosé goud en goud (plating goud, verguld en 24 K). 

De moedermelk verwerk ik op een speciale manier en maak ik hard en het wordt geurloos en houdbaar. Daardoor blijft de moedermelk ook goed. Van veel vrouwen hoor ik dat ze het leuk vinden om het moedermelk sieraad later aan hun kindje door te geven als herinnering. Hoe mooi is dat! In eerste instantie is het natuurlijk voor jou als moeder of je dierbare waar je het cadeau aan wilt geven bijzonder. Het is een mooie herinnering om te hebben wanneer je met de borstvoedingsperiode stopt. Voor degene die weinig sieraden dragen en toch graag een herinnering willen hebben aan deze periode, heb ik ook moedermelk stenen zoals in een hartvorm of een bol. Deze zijn in verschillende maten en prijzen te koop. Wil je alvast kijken in de webshop moedermelk sieraden Zwolle klik dan hier: http://hartensteen van moedermelk

Misschien vraag je je af hoe jouw moedermelk bij mij komt. Wanneer je een sieraad in de webshop koopt dan stuur ik jouw een envelop toe met een moedermelk kokertje erin en een zakje. Ook een retourenvelop zit er al in zodat je het snel en makkelijk terug kan sturen. De retourenvelop heb ik al beplakt met postzegels voor je. Hoe fijn is dat? Je hoeft alleen nog de moedermelk in de koker te doen en dan naar de brievenbus te gaan. Wanneer jouw moedermelk bij mij is ga ik zo snel mogelijk aan de slag om het houdbaar te maken. Hoe verser de melk verwerkt wordt vaak hoe mooier de kleur blijft. Je mag ook diepvries moedermelk opsturen. Maar waar het mogelijk is en het nog vers kan dan heeft dat mijn voorkeur. Wil je alvast een linkje van een zilveren  moedermelk armband? Klik hier: Moedermelkbedel aan armband 

Bij vragen mag je altijd contact opnemen met info@ela-sieraad.nl of appen naar Ellen Arends via 06 49135954. Ik zal zo spoedig mogelijk reageren op je vragen. Bij voorbaat dank. 

Dit mama melk armbandje wordt gemaakt met jou eigen moedermelk, het wordt houdbaar en geurloos gemaakt en daarna verhard zodat het voor altijd goed blijft.