Een andere workshop is ook mogelijk

Bekijk ook onze andere workshops

Workshop zilverklei

Workshop zilverklei (min.2 en max 6 personen).

Bij een zilverklei workshop (99% zilver) heb je de keuze uit:

  • Zilveren cabochons maken voor een cuioi leren armband of
  • Hanger voor een ketting of 
  • Oorbellen of 
  • Kralen

Je krijgt 7 gram zilverklei. De workshop duurt 4 a 4,5 uur. De kosten zijn 67,50 euro incl koffie en of thee met wat lekkers.

Deze zilverklei workshop is een sieraden workshop die 4,5 uur duurt. We starten we met het bedenken van een ontwerp(en). Dan gaan we eerst oefenen met das klei. Als je dan weet wat je wilt en na instructies hebt ontvangen gaan we verder met het zilverklei. Na het ontwerp volgen de stappen: drogen, bijwerken, verhitten en polijsten. Zilverklei bestaat uit microscopische deeltjes zilver, organisch bindweefsel en water. Het bindweefsel en water verdampt na het afbakken, uiteindelijk blijft er 99 procent aan zilver over. Dus het is serieus een zilveren sieraad waar je mee naar huis gaat!

Bij de impressies (zie boven in de roze balk) foto's van workshops en van zilveren sieraden gemaakt van zilverklei.

Bij vragen hoor ik graag van je, via de mail info@ela-sieraad.nl

 

Vraag informatie aan

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Al een workshop gehad?  Laat weten hoe je het hebt ervaren!

 
 
 
 
 
 
 
57 berichten.
Kate Kate uit Nijmegen heeft geschreven op 6 april 2022 om 20:12
Ik ben heel tevreden over Ela sieraad. Fijn was het eerste contact via whatsapp. Ik kreeg duidelijk antwoord op mijn vragen. Daarna snel via de post een zakje ontvangen om mijn borstvoeding in te doen, met een retourenvelop erbij. Ellen stuurt je meteen een berichtje als ze de melk ontvangen heeft en houdt je goed op de hoogte van het proces. Daarna was het echt een cadeautje voor mijzelf om het sieraad uit te pakken, mooi verpakt en heel mooi gemaakt! Ik ben Ellen erg dankbaar voor het bijzondere hangertje!
Irene Irene uit Alkmaar heeft geschreven op 6 april 2022 om 13:05
Melksierraden zijn er in allerlei prijs categorieën. Ik vind het fijn dat ik hier mooie betaalbare oor belletjes kom bestellen. En ze zijn prachtig in hun eenvoud, precies waar ik van hou. Ellen hield me goed op de hoogte van het proces en na 2 weken ontving ik de oorbelletjes in een mooi doosje thuis. Toen kon ik met een gerust hart de borstvoedingsperiode afsluiten. Veel dank!
Kimberly Kimberly heeft geschreven op 25 maart 2022 om 22:06
Na lang zoeken kwam ik bij Ellen uit, hele fijne en persoonlijke communicatie via whatsapp. Verwerkt samen met een haarlok een hele mooie sleutelhanger met moedermelk mogen ontvangen. Heel tevreden mee, iets voor het leven! Bedankt

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.