Een andere workshop is ook mogelijk

Bekijk ook onze andere workshops

Workshop zilverklei

Workshop zilverklei (min.2 en max 6 personen).

Bij een zilverklei workshop (99% zilver) heb je de keuze uit:

  • Zilveren cabochons maken voor een cuioi leren armband of
  • Hanger voor een ketting of 
  • Oorbellen of 
  • Kralen

Je krijgt 7 gram zilverklei. De workshop duurt 4 a 4,5 uur. De kosten zijn 67,50 euro incl koffie en of thee met wat lekkers.

Deze zilverklei workshop is een sieraden workshop die 4,5 uur duurt. We starten we met het bedenken van een ontwerp(en). Dan gaan we eerst oefenen met das klei. Als je dan weet wat je wilt en na instructies hebt ontvangen gaan we verder met het zilverklei. Na het ontwerp volgen de stappen: drogen, bijwerken, verhitten en polijsten. Zilverklei bestaat uit microscopische deeltjes zilver, organisch bindweefsel en water. Het bindweefsel en water verdampt na het afbakken, uiteindelijk blijft er 99 procent aan zilver over. Dus het is serieus een zilveren sieraad waar je mee naar huis gaat!

Bij de impressies (zie boven in de roze balk) foto's van workshops en van zilveren sieraden gemaakt van zilverklei.

Bij vragen hoor ik graag van je, via de mail info@ela-sieraad.nl

 

Vraag informatie aan

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Al een workshop gehad?  Laat weten hoe je het hebt ervaren!

 
 
 
 
 
 
 
57 berichten.
Anneke Anneke uit Deventer heeft geschreven op 26 april 2022 om 14:32
Het is een prachtig hangertje geworden, ik ben er heel blij mee! Ellen communiceerde vlot en duidelijk en alles was snel geregeld. Bedankt Ellen!
Lotte Lotte uit Zwolle heeft geschreven op 9 april 2022 om 08:25
Wat een top service! Toen het toesturen van de moedermelk er bij inschoot omdat ik ondertussen beviel van ons tweede kindje, werden we fijn herinnerd en werd er fijn mee gedacht. Toen we het eindelijk hadden gebracht was het sieraad super snel klaar. Prachtig geworden, aanrader!
Marieke Marieke uit Utrecht heeft geschreven op 8 april 2022 om 19:06
Na het nodige vergelijken van sites die aanbieden om moedermelk sieraden maken kwam ik uit bij Ela sieraad: de oorbellen die ik zocht stonden letterlijk op de site! De communicatie met Ellen ging super vlot en ook het opsturen van het zakje waar de moedermelk in terug gestuurd moest worden. Na twee weken mailde Ellen dat de oorbellen op de post zaten en de volgende dag lagen ze goed verpakt in de bus. Ze zijn prachtig en voor mij is het een bijzondere herinnering aan de eerste periode van mijn moederschap. Dank je wel Ellen!

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.