Een andere workshop is ook mogelijk

Bekijk ook onze andere workshops

Workshop zilverklei

Workshop zilverklei (min.2 en max 6 personen).

Bij een zilverklei workshop (99% zilver) heb je de keuze uit:

  • Zilveren cabochons maken voor een cuioi leren armband of
  • Hanger voor een ketting of 
  • Oorbellen of 
  • Kralen

Je krijgt 7 gram zilverklei. De workshop duurt 4 a 4,5 uur. De kosten zijn 67,50 euro incl koffie en of thee met wat lekkers.

Deze zilverklei workshop is een sieraden workshop die 4,5 uur duurt. We starten we met het bedenken van een ontwerp(en). Dan gaan we eerst oefenen met das klei. Als je dan weet wat je wilt en na instructies hebt ontvangen gaan we verder met het zilverklei. Na het ontwerp volgen de stappen: drogen, bijwerken, verhitten en polijsten. Zilverklei bestaat uit microscopische deeltjes zilver, organisch bindweefsel en water. Het bindweefsel en water verdampt na het afbakken, uiteindelijk blijft er 99 procent aan zilver over. Dus het is serieus een zilveren sieraad waar je mee naar huis gaat!

Bij de impressies (zie boven in de roze balk) foto's van workshops en van zilveren sieraden gemaakt van zilverklei.

Bij vragen hoor ik graag van je, via de mail info@ela-sieraad.nl

 

Vraag informatie aan

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Al een workshop gehad?  Laat weten hoe je het hebt ervaren!

 
 
 
 
 
 
 
78 berichten.
Melissa Melissa heeft geschreven op 16 september 2022 om 16:01
Super mooi moedermelksierraad gekregen. Het resultaat mag er zeker zijn! Een mooi afsluitingskado van een hele speciale periode. Ik zal de ketting met trots dragen. Super bedankt!
Christian Peeters Christian Peeters uit Hoogstraten (BE) heeft geschreven op 27 augustus 2022 om 10:31
Als verrassing voor mijn vrouw bestelde ik een hangertje. Na bestellen ontving ik keurig een envelop met instructies en een moedermelkzakje om de moedermelk te versturen. Na aankomst bij Ela-sieraad ontving ik een email om mij op de hoogte te brengen van de goede ontvangst. Niet lang daarna werd de hanger geleverd. Kortom: het bestellen liep vlot, de communicatie was perfect en aangenaam & het hangertje voldoet helemaal aan onze verwachting. Vrouw blij, ik blij, iedereen blij 🙂 Ela-sieraad is wat ons betreft zeer zeker een aanrader. Bedankt Ellen!
Samantha Samantha heeft geschreven op 24 augustus 2022 om 11:39
Hele goede service. Erg blij met het sieraad. Mooie kwaliteit en er wordt heel goed met je mee gedacht en fijn gecommuniceerd. Ik raad iedereen ela-sieraad aan

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.