Workshop armband Meppel

Vraag online informatie aan over sieraden maken

Workshop armband Meppel

Vele zijn u inmiddels voor gegaan met sieraden maken workshops in Meppel. Het is namelijk mogelijk om de workshop op locatie te geven maar het is ook zeker de moeite waard om naar Zwolle te rijden om daar de workshop te ervaren.
De sieraden die ik maak label ik met de naam ELA Sieraad. Verder geef ik drie verschillende workshops sieraden; met fietsbanden, met kralen en cabochons maken. Ik vind het geweldig om kennis over te dragen aan anderen via workshops, omdat mensen dan met een uniek sieraad naar huis gaan die geen enkel ander persoon heeft. Ook de trots van de mensen dat ze zelf merken dat ze een sieraad kunnen maken vind ik erg prettig. Daarom ga ik voorlopig door met sieradenworkshops geven.

Veel plezier op deze website, ik hoop dat de informatie duidelijk is. Vragen beantwoord ik graag via de mail of telefoon.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.