Andere workshops zijn ook mogelijk

Bekijk ook onze andere workshops

Workshop fietsbanden sieraden

De workshop fietsband sieraad is mogelijk vanaf 5 personen voor 22,50 euro p.p . Wanneer je toch deze workshop wilt met minder dan 5 dan is het basisbedrag 100 euro als groepje wat je betaalt. Dus bijvoorbeeld met zijn vieren betaal je i.p.v 22,50 euro p.p dan 25 euro p.p. 

Deze fietsband workshop is een heel verrassende workshop. Met de binnenband van een fiets kun je stukjes knippen en mooi verwerken in een sieraad. Ik laat verschillende technieken zien waar je uit kunt kiezen. Ook zijn er basiskralen aanwezig, zodat je het sieraad wat op kan pimpen. Verder kun je het sieraad ook spuiten met een kleurtje, maar dit hoeft uiteraard niet. Er zijn veel voorbeelden van armbanden en kettingen, waar je uit kunt kiezen of inspiratie uit op kan doen. Iedereen kiest voor zichzelf en ik help iedereen individueel op gang met zijn of haar keuze. 

Deze workshop is geschikt voor vrijgezellenfeestjes, vriendinnen uitjes, teamuitjes en of familie uitjes. Ook kan ik deze workshop op een camping komen geven.

Meestal is er tijd om 1 sieraad te maken. De workshop duurt 2,5 a uur en dat lijkt  lang, maar je hebt de tijd wel nodig voor het bedenken vanhet ontwerp, het knipwerk, gaatjes maken, het vast zetten en of kraaltjes uitzoeken.

Als je naar beneden scrolt zie je nog wat voorbeelden en bij de impressies (in de balk hierboven)zijn ook voorbeelden, maar ook kun je naar impressies gaan om foto's te bekijken. Bij vragen dan hoor ik het graag, mail mij naar info@ela-sieraad.nl

   

Vraag informatie aan

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Al een workshop gehad?  Laat weten hoe je het hebt ervaren!

 
 
 
 
 
 
 
34 berichten.
Marieke Marieke uit Apeldoorn heeft geschreven op 28 november 2021 om 18:38
Voor de tweede keer een prachtig moedermelk bedel ontvangen. Erg blij mee aan mijn armbandje met van beide kinderen een kinderkopje, van beide borstvoedingsavonturen een moedermelk bedel erbij. Daarnaast wederom een fijne en snelle communicatie en levering. Aanrader!
Maartje Huitema Maartje Huitema uit Borne heeft geschreven op 20 november 2021 om 20:02
Een geweldig mooie bedel mogen ontvangen van mijn eigen moedermelk. Hoe bijzonder! Nu al een mooie herinnering aan mijn laatste borstvoedingsperiode. Ik had als wens een rosegoud vergulden bedeltje. Ellen is voor mij op zoek gegaan en het is gelukt. Ik ben er heel erg blij mee!
Anneke De Vries Anneke De Vries uit Zwolle heeft geschreven op 23 oktober 2021 om 19:12
Met 9 dames een hele leuke gezellige leerzame middag/workshop gehad. Ellen gaf prima uitleg en adviseerde en hielp daar waar nodig was . Prima verzorgd en iedereen ging met een prachtig eigen gemaakt sieraad naar huis. Voor herhaling van een andere workshop vatbaar. Aan te bevelen 🙏🏻👍

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.