Moedermelk sieraden klik op een foto/categorie

Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
70 berichten.
Katelijn Katelijn uit Den Haag heeft geschreven op 13 juni 2022 om 22:29
Ik wilde zo graag een klein hangertje gevuld met moedermelk dat ik nu aan mijn baby geef met daarin een klein plukje haar van mijn oudste meisje. Het was een heel gedoe en zeker niet makkelijk volgens Ellen, om het eigenwijze haar mooi in het kleine hangertje te laten vallen... Maar aan alles kan je zien dat het met heel veel zorgvuldigheid en liefde is gemaakt. Ben er super blij mee, een heel mooi moederdag cadeau 🙂 Dankjewel
Hanne Hanne uit Maaseik heeft geschreven op 7 juni 2022 om 21:07
Voor mezelf en 2 vriendinnen die me donormelk gaven voor mijn dochter bestelde ik 3 moedermelkjuwelen. Ellen antwoordde heel snel op mijn berichten en ook de levering van de juwelen ging veel sneller dan ik had gedacht! Zorgvuldig verpakt was het een plezier de cadeautjes te mogen ontvangen! 1 vriendin kreeg intussen al haar juweel en was er heel blij mee. Een persoonlijk cadeau en een blijvende herinnering. Ik ben heel blij dat ik de site van Ellen vond! Leuk is ook dat ze nog een restje melk bewaart zodat je voor een nieuwe bestelling niet opnieuw melk hoeft te sturen. Omdat ik 3 juwelen bestelde, kreeg ik korting op de verzending en dat bedrag betaalt ze nog terug. Super hé! Ik zou het iedereen die borstvoeding geeft aanraden! Bedankt, Ellen!
Jan Jan uit Amsterdam heeft geschreven op 29 mei 2022 om 13:27
Ik heb voor mijn vriendin (samen met haar) een mooie moedermelk hanger gekocht voor haar verjaardag. Mooie kwaliteit, fijne communicatie, een prachtig aandenken.

Moedermelk oorbel Ela Sieraad
Moedermelk ring met moedermelk voor je eigen kindje
Moedermelk oorbel
Moedermelk oorhanger Ela Sieraad new
Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.