Moedermelk sieraden klik op een foto/categorie

Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
124 berichten.
Nanda Nanda uit Heiloo heeft geschreven op 19 maart 2023 om 13:55
Heel blij met deze herinnering! Het contact verliep fijn en het ziet er kwalitatief uit ūüėÄ
Janine Janine uit Vriezenveen heeft geschreven op 7 maart 2023 om 04:46
Ontzettend blij met mijn armband met moedermelk stenen! Fijn contact en erg snel ontvangen!
Nicole Nicole uit Baarlo heeft geschreven op 6 maart 2023 om 15:57
Ontzettend blij met mijn rosé gouden ketting met moedermelk hanger, zilveren armbandje met geboorte steen en melk bedel en het melk hartje. Nu mijn borstvoeding avontuur ten einde loopt zijn dit erg mooie herinneringen. Bedankt Ellen voor het fijne contact en de mooie sieraden.

Webshop moedermelk sieraden

In mijn webshop moedermelk sieraden zijn alle sieraden onder verdeeld in een categorie. De verschillende categorie√ęn zijn: moedermelk hangers, moedermelk oorbellen, moedermelk armbanden, moedermelk ringen, accessoires en basiskettingen. Bij accessoires vind je ook sleutelhangers of een hartensteen. De gouden moedermek sieraden heb ik allemaal bij elkaar gebundeld. Dat komt omdat daar in verhouding minder van aanwezig is. Je bent welkom in mijn webshop. Voel je vrij om vragen te stellen. Niet alles staat in de webshop, maar er is meer mogelijk dan je misschien denkt. Wil je bij voorbeeld een sleutelhanger klik dan hier: Sleutelhanger met moedermelk

Wanneer je graag een blijvende herinnering van je moedermelk wilt, maar geen sieraad wilt dan is een hartensteen ook een leuke herinnering. Het is ook een idee voor in een herinneringsdoos voor je kindje later. Het hartensteentje is er in maat 15 mm. Het is niet groot maar wel bijzonder om te hebben als herinnenring. Je borstvoeding periode is immers van korte duur en dat komt nooit terug bij je kindje. Je laat eigenlijk je DNA vast leggen in een steentje. Hoe bijzonder is dat? Alle sieraden zijn van sterling zilver dus dat blijft ook goed. Nadat het na een poosje dragen donkerder wordt, kun je het weer oppoetsen met een poetsdoek. Deze zijn ook te koop in deze webshop. 

 Mail mij naar info@ela-sieraad of app naar 0649135954

Moedermelk oorbel Ela Sieraad
Moedermelk ring met moedermelk voor je eigen kindje
Moedermelk oorbel
Moedermelk oorhanger Ela Sieraad new
Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.