Sieraden maken workshop MEPPEL

Vraag online informatie aan over sieraden maken

SIERADEN MAKEN MEPPEL

SIERADEN MAKEN MEPPEL houdt in dat ik op locatie naar Meppel kan komen. Mits de workshop sieraden maken Meppel als groep 7 personen of meer heeft. Er zijn reiskosten naast het workshopgeld, want vanaf Zwolle bereken ik de kilometers retour plus 10 euro voor de hele groep. Ik geef vier verschillende sieraden workshops: zilverklei, armbanden, kralen en fietsband. Wanneer je niet Sieraden maken Meppel wilt, maar bij mij in Zwolle een workshop wilt komen, dan kan dat ook in een kleinere groep. De eerste drie workshops kun je vanaf 2 personen volgen en de workshop met fietsband vanaf 5 personen. Dus ook voor kleine groepjes is er ruimte. Kom gezellig een workshop sieraden volgen, want je zult echt versteld staan van de mooie resultaten! Iedereen gaat altijd met een sieraad de deur uit. Ik geef je alle begeleiding die je nodig hebt. Voor beginners en gevorderden is er ruimte om een workshop te volgen. Iedereen binnen de groep krijgt individuele aandacht en kiest zijn eigen techniek en moeilijkheidsgraad en keuzes van materialen.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Veel gestelde vragen:

Ela-sieraad moedermelk

Geef een onvergetelijk cadeau:

Samenwerkende partners:

Reviews die je zijn voorgegaan:

 
 
 
 
 
 
 
163 berichten.
Lies Lies uit Diksmuide schreef op 18 april 2024 om 21:04
Liefste Ellen, bedankt voor de prachtige ring met mijn kostbare goud erin verwerkt! Het was het wachten waard! Ik ben heel gelukkig dat ik alsnog een sieraad liet maken die me herinnert aan de zalige twee borstvoedingsperiodes. Ellen is zeer vlot aanspreekbaar, helpt meedenken en maakt prachtige juwelen!
Miranda 🌸 Miranda 🌸 schreef op 10 april 2024 om 10:44
Na een 12 jarig jubileum borstvoeding geven heb ik mijzelf getrakteerd op een mooie borstvoeding hangertje. Omdat het om de laatste druppels borstvoeding ging had ik een aantal vragen. Ellen is erg lief en snel in reageren. Meedenkend. Ik ben superblij met mijn hangertje. Mijn herinnering aan een mooie kostbare tijd. Dank je wel Ellen
Mindy Mindy uit Maastricht schreef op 28 februari 2024 om 13:43
Heel blij met mijn moedermelkhartje. Snelle en persoonlijke service. Bedankt !