Sieraden maken workshop MEPPEL

Vraag online informatie aan over sieraden maken

SIERADEN MAKEN MEPPEL

SIERADEN MAKEN MEPPEL houdt in dat ik op locatie naar Meppel kan komen. Mits de workshop sieraden maken Meppel als groep 7 personen of meer heeft. Er zijn reiskosten naast het workshopgeld, want vanaf Zwolle bereken ik de kilometers retour plus 10 euro voor de hele groep. Ik geef vier verschillende sieraden workshops: zilverklei, armbanden, kralen en fietsband. Wanneer je niet Sieraden maken Meppel wilt, maar bij mij in Zwolle een workshop wilt komen, dan kan dat ook in een kleinere groep. De eerste drie workshops kun je vanaf 2 personen volgen en de workshop met fietsband vanaf 5 personen. Dus ook voor kleine groepjes is er ruimte. Kom gezellig een workshop sieraden volgen, want je zult echt versteld staan van de mooie resultaten! Iedereen gaat altijd met een sieraad de deur uit. Ik geef je alle begeleiding die je nodig hebt. Voor beginners en gevorderden is er ruimte om een workshop te volgen. Iedereen binnen de groep krijgt individuele aandacht en kiest zijn eigen techniek en moeilijkheidsgraad en keuzes van materialen.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Veel gestelde vragen:

Ela-sieraad moedermelk

Reviews die je zijn voorgegaan:

 
 
 
 
 
 
 
150 berichten.
Ilja Ilja uit Nijeveen schreef op 3 december 2023 om 21:22
Ellen heeft mij fijn geholpen. Een paar weken geleden was mijn ring klaar en ik draag hem met trots. De ring ziet er prachtig uit en de melk 'steentjes' zitten tot op heden muurvast. Dankjewel Ellen voor wat je gemaakt hebt. Ik ben er super blij mee!
Celina Celina schreef op 20 november 2023 om 09:27
Heel goed geholpen nadat de bestelling verkeerd was gegaan. Heel snel een mooie hanger binnen gekregen, die vol trots gedragen gaat worden.
Hanne Hanne uit Maaseik schreef op 6 november 2023 om 09:40
Bedankt voor de mooie hanger, Ellen! Fijn dat je mijn melk bewaarde en nu een nieuw sierraad kon maken!