Sieraden maken in Overijssel

Vraag online informatie aan over sieraden maken

Sieraden maken in Overijssel

Zoekt je een creatieve workshop om met een vrijgezellenfeest, vrouwen groep, vriendinnen groep, familie uitje, team uitje te doen? Dan is het zeker aan te raden om een workshop bij Ela Sieraad uit te kiezen. Er zijn namelijk meerdere keuzes zoals een kralen workshop, een fietsband workshop, een cuioi armband workshop en zilverklei workshop. Voor grotere groepen is de cuioi armband of de fietsband workshop het beste te doen. Wanneer je met een grote groep toch graag een kralen workshop wilt doen, dan mag je mij mailen voor overleg. Omdat het een intensieve workshop is is het met grotere groepen handiger om allemaal bij voorbeeld hetzelfde te maken of mindere keuzes te geven dan wat ik normaliter doe in ene workshop. De zilverklei workshop is van 2- 6 personen. Deze workshop is intensief qua begeleiding. Vandaar dat ik deze tot 6 personen geef.

Bij elke sieraden workshop hoor ik enthousiaste verhalen van mensen. Veel mensen zijn verrast met het leuke resultaat en dat ze dit zelf hebben kunnen maken.  Ik zal alle begeleiding geven die je nodig bent. De sieraden workshops zijn voor de beginner als de gevorderde. Ik help iedereen individueel. Er is ook veel keuze in materialen, technieken  en voorbeelden. Je mag iets namaken, maar je kunt ook met je eigen ontwerpen en creativiteit aan de slag.

Tijdens de workshop krijg je en lekker kopje koffie/the een wat lekkers. Er is ruimte om te praten, te lachen en af en toe moet je je even concentreren. Al met al is het altijd een gezellige workshop.

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.