Sieraad moedermelk

Wil je graag een mooie herinnering van je kindje? En denk je aan een sieraad moedermelk? Dan is er bij Ela Sieraad veel keuze in de webshop van sieraden. Naast de moedermelk sieraden zijn er ook herinnering- moedermelk stenen.  

Met jou moedermelk kan ik een sieraad moedermelk maken. De moedermelk verwerk ik op een speciale manier zodat het houdbaar en geurloos wordt. Na een aantal dagen drogen kan ik er verder mee aan de slag. Ik werk het af met hars waardoor het hard wordt en het op een steen lijkt. Hierdoor blijft het voor altijd goed. Bijzonder toch? Je eigen moedermelk DNA in een sieraad.

Veel vrouwen vinden het lastig om te stoppen met borstvoeding geven, omdat het zo'n intieme tijd is geweest. Het kan een troost zijn om jezelf of je partner, dochter, vriendin een borstvoeding hanger of een ander sieraad cadeau te doen.  Op deze manier kun je de mooie herinnering elke dag bij je dragen. De kleur blijft ook bestaan. Al hoewel iedereen een eigen kleur en dikte heeft van de borstvoeding. De een heeft romige borstvoeding en de ander heeft wat dunnere borstvoeding. Bij de een lijkt de moedermelk wit, bij de ander crème of roze of grijs. Jou sieraad wordt daardoor niet precies hetzelfde als het voorbeeld op de site, maar hoe dan ook zul je versteld staan en wellicht ontroerd van het mooie gegeven dat je je eigen moedermelk als herinnering bij je draagt. 

Voor de moedermelk sieraden hoef je maar 5 ml moedermelk in te leveren (Voor de losse stenen meer). Vanaf het moment dat je moedermelk bij mij binnen is lever ik het sieraad in twee weken, mits het op voorraad is natuurlijk. Soms is dat met de ringen niet altijd het geval. Dan kan het 6 weken duren.

Water spatters zullen geen kwaad doen. Wel moet je altijd voorzichtig zijn met het sieraad en kun je je best doen om het goed te onderhouden en ermee omgaan. Je moet geen parfum en veel zeep bij je sieraad spuiten en het niet onnodig lang in de zon laten liggen. Ook zwemmen in de zee of in een zwembad met chloor zijn niet aan te raden.

Er is een vaste collectie, maar je mag mij altijd benaderen bij vragen of als er iets niet in de webshop staat waar je wel belangstelling in hebt. Ik kan kijken wat ik voor je kan doen. Mail: info@ela-sieraad.nl of app naar 06 49135954 

Je moedermelk wordt als een witte steen gemaakt in het sieraad