Veel gestelde vragen:

Ela-sieraad moedermelk

Geef een onvergetelijk cadeau:

Samenwerkende partners:

Reviews die je zijn voorgegaan:

 
 
 
 
 
 
 
170 berichten.
Hanneke Hanneke uit Hernen schreef op 20 juni 2024 om 15:28
Gisteren mijn moedermelkhanger binnen gekregen. De wens is om uiteindelijk het totaal aantal kinderen te bundelen in een mooie hanger, maar omdat we natuurlijk nog niet weten hoe de toekomst gaat lopen eerst even per app met Ellen overlegd. Ze reageerde supersnel en dacht erg goed mee. Voor nu gekozen voor het 'klein juweel moedermelk'. Ik heb de bestelling op woensdag gedaan en op vrijdag kreeg ik het zakje voor het opsturen van de melk al binnen. Direct dezelfde dag gedaan en na 12 dagen had ik het sieraad dus al in mijn handen. Heel erg blij mee! De hanger is heerlijk subtiel klein: niet te opvallend, maar voor mij van enorme waarde. Omdat hij zo subtiel is, is het ook prima mogelijk hier in de toekomst nog een of meerdere 'druppels' naastte hangen alvorens ik dus 1 totaal hanger wil laten maken. Ik kom zeker terug!
Nadine Nadine schreef op 31 mei 2024 om 16:23
Prachtige ring gemaakt door Ellen, een herinnering voor altijd. Contact en persoonlijke service waren erg prettig! Dankjewel.
Laura Laura schreef op 30 mei 2024 om 23:35
Ellen heeft voor mij twee prachtige sieraden gemaakt. Een zilveren rond hangertje uit de webshop en een zilveren armband met twee rondjes aan de uiteinden. De drie rondjes sieraden staan voor mij symbool voor mijn drie kinderen. Ik had een bepaalde armband in mijn hoofd en Ellen heeft druk voor mij gezocht, maar die armband was helaas niet te vinden. Maar het alternatief waar ze mee kwam vind ik uiteindelijk mooier dan wat ik zelf had bedacht. Ik had eerst ergens anders sieraden laten maken, maar die waren helaas niet mooi geworden. Ik vond het dan ook spannend om opnieuw de sieraden te laten maken. Ik ben heel blij dat ik bij Ela Sieraad uitkwam, want nu heb ik sieraden die heel mooi zijn en die ik met trots draag.
Michelle Michelle uit Vuren schreef op 30 mei 2024 om 18:49
Heel erg blij met mijn hart pandora bedel met moedermelk erin verwerkt! Super snel en echt super mooi, hele fijne communicatie en afspraken! Zeker de moeite waard om hier je moedermelk sieraad te bestellen.
Clare Griffin Clare Griffin uit Hoorn schreef op 17 mei 2024 om 19:10
Ik heb bij Ellen een prachtig steentje van moedermelk besteld. De communicatie was erg prettig en snel en ook ik heb mijn bestelling snel en in goede orde ontvangen. Wat een mooi aandenken. Ik zal zeker opnieuw bij Ela sieraad bestellen.
Annemiek Annemiek uit Amstelveen schreef op 10 mei 2024 om 22:29
Een hart met moedermelk gevuld. Wat een prachtige hanger met zoveel symboliek. Ellen ws snel in reageeren laat het weten als je melk is aangekomen (zo fijn bij zulk vlieibaar goud 😉) en hwt is snel geleverd. Super service en een super mooi product. Als je twijfelt, niet meer doen ga ervoor!!
Sanne Sanne uit Nijmegen schreef op 1 mei 2024 om 13:21
Heel blij ben ik met het armbandje waar een steentje van mijn borstvoeding hangt, en twee geboorte steentjes van beide kinderen verwerkt zijn. Prachtig! En voor altijd!
Lies Lies uit Diksmuide schreef op 18 april 2024 om 21:04
Liefste Ellen, bedankt voor de prachtige ring met mijn kostbare goud erin verwerkt! Het was het wachten waard! Ik ben heel gelukkig dat ik alsnog een sieraad liet maken die me herinnert aan de zalige twee borstvoedingsperiodes. Ellen is zeer vlot aanspreekbaar, helpt meedenken en maakt prachtige juwelen!
Miranda 🌸 Miranda 🌸 schreef op 10 april 2024 om 10:44
Na een 12 jarig jubileum borstvoeding geven heb ik mijzelf getrakteerd op een mooie borstvoeding hangertje. Omdat het om de laatste druppels borstvoeding ging had ik een aantal vragen. Ellen is erg lief en snel in reageren. Meedenkend. Ik ben superblij met mijn hangertje. Mijn herinnering aan een mooie kostbare tijd. Dank je wel Ellen
Mindy Mindy uit Maastricht schreef op 28 februari 2024 om 13:43
Heel blij met mijn moedermelkhartje. Snelle en persoonlijke service. Bedankt !
Dionne Dionne schreef op 10 februari 2024 om 03:56
Ik was al een tijdje opzoek naar mooie moedermelksierraden en kwam bij Ela-sieraad uit. Ik had een aantal vragen omdat ik graag een hangertje wilde bij een ketting die ik al had. Ellen dacht met mij mee en samen kwamen we op het perfecte hangertje bij mijn ketting. Ik zag dat ze ook mooie bedels had voor een Pandora armband en omdat ik daar ook alleen bedels met betekenis aan heb hangen kon ik het niet laten om ook deze te bestellen. Ik ben echt super blij met mijn bestelling en de hulp die Ellen bood. Ze reageerde heel snel op mijn berichtjes. Dankjewel, ik raad Ela-sieraad dan ook aan iedereen aan. De kans is groot dat ik nog een bestelling doe, maar dit keer voor iemand anders!
Elaine Elaine uit Echtenerbrug schreef op 9 februari 2024 om 13:09
Lieve geduldige vrouw, de eerste ring verkleurde helaas snel, waardoor ella zelf al snel met een oplossing kwam, heb een andere ring gekregen en hopelijk blijft deze lang mooi.. een hele goede service, ik raad ella dan ook echt aan ❤
Omar Omar uit Krommenie schreef op 2 februari 2024 om 16:41
Een heel mooi hartjes sieraad besteld voor mijn vrouw haar verjaardag. Een ontzettend mooie en kostbare herinnering zal hiermee altijd gekoesterd worden. Ella heeft mij vanaf het begin af aan op de hoogte gehouden van het gehele proces, dit heb ik als erg fijn en persoonlijk ervaren. Tenslotte een garantiekaartje meegekregen, altijd handig!
Lieske Lieske uit Zierikzee schreef op 19 januari 2024 om 14:42
Heel blij met het prachtige hangertje! Mooie, kostbare herinnering voor altijd vereeuwigd. Bedankt!
Kelly Kelly schreef op 18 januari 2024 om 12:25
Hele mooie armband besteld met 3 geboortesteentjes en 1 moedermelkbedel. Erg snel geleverd en een heel mooi sieraad met veel emotionele waarde geworden. Erg blij mee
Rianne Rianne schreef op 5 januari 2024 om 18:33
Super blij met mijn mooie zilveren moedermelk ring. Communicatie was erg prettig via de app en goede hulp bij uitkiezen ringmaat. Een prachtige herinnering om als sierraad te dragen
Miranda Miranda uit Almere schreef op 20 december 2023 om 16:38
Een prachtig moedermelk sieraad besteld. Een mooie gouden kettinghanger. Vandaag ontvangen en is mooier dan dat ik mij voor kon stellen! Een prachtige herinnering
Fancy Fancy schreef op 18 december 2023 om 21:48
Heel blij met de moedermelk oorbellen! Ze zijn heel mooi geworden. De communicatie verliep uitstekend en ze zijn snel geleverd. Dank nogmaals!
Marjolein Marjolein schreef op 18 december 2023 om 15:44
Ik ben blij met mijn moedermelkarmband! Ik had hem snel in huis en het bandje was op mijn verzoek ingekort tot een lengte die mij goed past.
Jessica Jessica schreef op 18 december 2023 om 12:23
Onwijs blij met mijn rose gouden moedermelk hanger + bijbehorende ketting! Netjes een bericht gehad dat de melk is aangekomen en toevallig op tijd voor mijn verjaardag geleverd (had dit niet vermeld gezien de drukke kerstperiode en ik geen extra druk wou geven). Helemaal top!
Ilja Ilja uit Nijeveen schreef op 3 december 2023 om 21:22
Ellen heeft mij fijn geholpen. Een paar weken geleden was mijn ring klaar en ik draag hem met trots. De ring ziet er prachtig uit en de melk 'steentjes' zitten tot op heden muurvast. Dankjewel Ellen voor wat je gemaakt hebt. Ik ben er super blij mee!
Celina Celina schreef op 20 november 2023 om 09:27
Heel goed geholpen nadat de bestelling verkeerd was gegaan. Heel snel een mooie hanger binnen gekregen, die vol trots gedragen gaat worden.
Hanne Hanne uit Maaseik schreef op 6 november 2023 om 09:40
Bedankt voor de mooie hanger, Ellen! Fijn dat je mijn melk bewaarde en nu een nieuw sierraad kon maken!
Carlijn Carlijn schreef op 28 oktober 2023 om 10:47
Hartelijk dank voor de prachtige armband. Een geweldige service. Ook als je op de website net niet vindt wat je zoekt, kun je bij Ellen terecht. Ze denkt met je mee, kan zoeken of dat wat jij wilt toch mogelijk is en zo heb ik precies de armband met bedels die ik wil! Super!
Karin Karin uit Lent schreef op 14 oktober 2023 om 19:48
Beste Ellen, Bedankt voor het maken van de prachtige moedermelk bedel. Ik ben heel blij met het eindresultaat (mooie kleur, mooi glad afgewerkt) en supertevreden over je hulp bij het uitzoeken van de juiste hanger in de juiste maat. Ik ga hem met trots dragen! Groet, Karin
Judith Judith uit Leeuwarden schreef op 24 september 2023 om 20:23
Eeg blij met mijn moedermelkhanger. Via de mail en app erg goed geholpen met adviezen zodat ik mijn keuze kon maken. De hanger bleek helaas beschadigd te zijn en Ela heeft dit binnen een paar dagen kostenloos opgelost. Erg fijne service.
Hanneke Hanneke uit Nisse schreef op 23 september 2023 om 06:33
Bedankt voor de mooie hanger Ellen! Het resultaat is prachtig en ik ben er heel erg blij mee, groetjes Hanneke
Tim van Dalfsen Tim van Dalfsen uit Meppel schreef op 22 september 2023 om 15:25
Een geweldig cadeau voor mijn vrouw en de moeder van onze drie kinderen. Ela begreep gelijk welke wensen ik had om mijn vrouw te verassen met een armband met moedermelk en de geboortestenen van onze drie kinderen. Het resultaat is geweldig.
Marloes Marloes uit Alkmaar schreef op 14 september 2023 om 16:56
Vandaag mijn armband ontvangen met letter en bedel. Zo bijzonder en mooi, ik ben er heel blij mee! Het contact met Ellen was erg prettig. Een aanrader!
Aimée Aimée uit Wormer schreef op 18 augustus 2023 om 08:38
Ik ben super blij met de prachtige bedel en het fijne contact met Ellen. Ondanks de vakantie heb ik hem super snel ontvangen! Echt een aanrader!
Karen Karen schreef op 17 augustus 2023 om 18:09
Een heel fijn contact en een heel mooi resultaat! Helemaal gelukkig!
Anna Anna uit Venray schreef op 15 augustus 2023 om 22:03
Erg blij met de ovale moedermelk hanger! Fijn subtiel hangertje en het was ook snel geleverd.
Lian Lian schreef op 3 augustus 2023 om 16:36
Erg fijn contact gehad met Ellen. Persoonlijke benadering. Zeker het bestellen waard! Zeer aan te bevelen!
Guus Guus schreef op 16 juli 2023 om 19:29
Ik heb een klein druppelvormig goud hangertje besteld, ik ben erg erg blij mee! Het is mooi en subtiel en de kwaliteit ziet er goed uit.
Maxime Maxime schreef op 11 juli 2023 om 21:38
Ik heb bij Ela-Sieraad een moedermelkring besteld en deze is echt prachtig geworden. Fijn contact met Ellen. Een bijzonder aandenken aan een mooie tijd. Zeker een aanrader!
Marjolein Marjolein uit Leiderdorp schreef op 29 juni 2023 om 19:41
Ik heb twee hangers met moedermelk besteld. Ik had ze super snel en ze zijn prachtig! Ontzettend blij mee!! Vooraf had ik wat vragen en het contact was echt super fijn en snel. Ik kan iedereen aanraden hier te bestellen!
Heleen Klaver Heleen Klaver schreef op 27 juni 2023 om 13:45
Van mijn man (met mijn suggestie) een mooie moedermelk bedelarmband besteld. Ik had al een ketting en dit maakt mijn subtiele collectie helemaal af. Een prachtig sieraad en fijn contact.
Niels Niels schreef op 20 juni 2023 om 19:55
Voor mijn vrouw een hartje van moedermelk gekozen voor de mooie tijd dat ze borstvoeding gaf, een heel mooi aandenken! Daarnaast was het contact en de service ook top, bedankt!
Elisa Reumer Elisa Reumer uit Kampen schreef op 1 juni 2023 om 16:28
Vandag mijn moedermelkhanger binnen gekregen. Ik ben er ontzettend blij mee, hij is prachtig! Ik heb een hanger van een hartje moedermelk in een hart. Hier zit de melk van mijn beide zoontje in. Van mijn oudste had ik altijd nog melk bewaard. Echt superblij mee. Ook prettig contact met haar gehad erg persoonlijk heel fijn. En ook snel geleverd. Ik raad haar zeker aan 🙂
Bart Bart uit Uitgeest schreef op 26 mei 2023 om 20:59
Voor moederdag heb ik mijn vriendin een moedermelkhanger kado gedaan, we zijn erg blij met het resultaat. Ook fijn contact naar aanleiding van onze vragen, dankjewel!
Mirjam Mirjam schreef op 26 mei 2023 om 09:42
De moedermelkhanger is erg mooi geworden! Een mooie herinnering voor mij als afsluiting van een bijzondere tijd.
Lotte Lotte uit Ede schreef op 24 mei 2023 om 14:00
Van mijn kinderen kreeg ik een mooie gouden moedermelkhanger. Ik ben er heel erg blij mee! Hij was prachtig van kleur en mooi subtiel.
Ingrid Ingrid uit Gouda schreef op 24 mei 2023 om 09:14
Ik ben onwijs blij met mijn mooie hanger! Ik had er wat vragen over en ik heb deze via WhatsApp gesteld. Ik kreeg snel een reactie en Ellen dacht goed met me mee, heel fijn!
Iris Iris schreef op 10 mei 2023 om 11:20
Onwijs blij met mijn moedermelk sieraad! Het is echt super mooi geworden. Precies zoals ik had gehoopt 🙂
Laura Laura uit Woerden schreef op 18 april 2023 om 22:03
Ik heb gekozen voor moedermelk oorbellen voor als ons kleine meisje gaatjes krijgt en een moedermelk hanger voor mijzelf, echt gaaf dat zoiets gemaakt kan worden, ik heb een moeilijke tijd gehad en ik vond dit iets moois dat laat zien hoe sterk we geweest zijn. De sieraden zijn erg mooi en fijntjes, er was even een probleempje maar deze is echt super opgelost, goede communicatie en service! Het is met veel liefde gemaakt, ik ben er echt blij mee! Dankjewel Ellen Groet Laura
Sherilyn Sherilyn schreef op 12 april 2023 om 10:36
Heel blij met mijn mooie moedermelk ketting. Nu heb ik voor altijd een fysieke herinnering aan deze bijzondere tijd!
Nanda Nanda uit Heiloo schreef op 19 maart 2023 om 13:55
Heel blij met deze herinnering! Het contact verliep fijn en het ziet er kwalitatief uit 😀
Janine Janine uit Vriezenveen schreef op 7 maart 2023 om 04:46
Ontzettend blij met mijn armband met moedermelk stenen! Fijn contact en erg snel ontvangen!
Nicole Nicole uit Baarlo schreef op 6 maart 2023 om 15:57
Ontzettend blij met mijn rosé gouden ketting met moedermelk hanger, zilveren armbandje met geboorte steen en melk bedel en het melk hartje. Nu mijn borstvoeding avontuur ten einde loopt zijn dit erg mooie herinneringen. Bedankt Ellen voor het fijne contact en de mooie sieraden.
Mirjam Mirjam schreef op 25 februari 2023 om 17:17
Prachtig moedermelk kettinkje ontvangen. Dank voor de snelle service en het prachtige resultaat. Ik beveel deze webshop aan iedereen aan.
Rhea Rhea schreef op 20 februari 2023 om 12:16
Mijn dierbare moedermelk hartjes hanger en moedermelk steentjes mogen ontvangen. Wauw ze zijn echt heel erg mooi en een mooie herinnering van een bijzondere tijd. Ze krijgen een mooie plek in de herinneringen box van mijn dochter en van mijzelf. Ben er heel blij mee, heel erg bedankt! ♥
Cheryl Cheryl uit Moerkapelle schreef op 19 februari 2023 om 21:12
Lieve Ellen, Super bedankt voor de hele snelle service. Ik had geen idee hoe lang het zou duren, maar dat het zo snel klaar zou zijn had ik niet verwacht. De oorbellen zijn prachtig! Ik ben er heel erg blij mee. Liefs, Cheryl
Ilona Ilona schreef op 17 februari 2023 om 16:38
De communicatie verliep heel prettig. Ik ben heel blij met het eind resultaat! Kan het iedereen aanbevelen om een sieraad te bestellen.
Elske Elske schreef op 17 februari 2023 om 12:02
Prachtige moedermelkring mogen ontvangen deze week. Een mooi aandenken aan de bijzondere tijd. Erg blij mee!
Yvonne Dekker Yvonne Dekker uit Heerhugowaard schreef op 7 februari 2023 om 19:15
Vandaag mijn moedermelk ketting hanger ontvangen. Een geschenk voor het leven, ben er super blij mee! Prachtig gemaakt.
Eno Eno uit Harmelen schreef op 7 februari 2023 om 15:38
Een prachtig moedermelksieraad ontvangen. Het was even doorwerken vanwege mijn korte-termijn vraag, maar ze was enorm vriendelijk en mee-denkend. Een sieraad voor het leven. Wij zijn zeer tevreden ♥
Henrike Henrike schreef op 4 februari 2023 om 09:15
Afgelopen week een mooie armband met een moedermelk slider mogen ontvangen. Ook dacht Ellen mee over de andere sliders. Ze heeft de haartjes van mijn kinderen verwerkt in een slider. Ook de eerste letters van de namen van mijn kinderen en een sterretje heeft ze in een slider gemaakt. Ontzettend bedankt! Ook voor de goede communicatie over het sieraad.
Yvette Yvette uit Tilburg schreef op 25 januari 2023 om 20:08
Vandaag mijn moedermelkbedeltje mogen ontvangen en wat ben ik er blij mee! Ik heb er veel moeite mee gehad om (helaas noodgedwongen) te stoppen met borstvoeding geven. Het bedeltje helpt me om de periode alsnog met een fijn en trots gevoel af te kunnen sluiten. De communicatie met Ellen verliep uitstekend. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het proces. Het moedermelkzakje en sieraad werden snel geleverd. Bedankt!
Colinda Colinda uit Borculo schreef op 24 januari 2023 om 21:31
Vandaag mijn moedermelk hanger binnen gekregen. Precies zoals ik had gehoopt! Erg blij mee!
Gaby van Veen Gaby van Veen uit Rozenburg schreef op 24 januari 2023 om 19:03
Zowel een armband als hanger laten maken door Ellen. De sieraden zijn voor mij een mooi aandenken om de borstvoedingsperiode mee af te sluiten. Heel fijn contact gehad, kan haar aan iedereen aanbevelen. Onwijs bedankt!
jacqueline jacqueline uit groningen schreef op 20 januari 2023 om 11:13
Gisteren de moedermelk hanger +ketting cadeau gedaan aan onze dochter voor haar verjaardag. Ze vond hem in 1 woord geweldigen het beste cadeau ever. Contact met Ellen super verlopen en goed op de hoogte gehouden. TOP
Mariëlle Mariëlle schreef op 16 januari 2023 om 09:11
Superblij met mijn moedermelk kettinghanger! Contact met Ellen is heel goed, zeer goede service. Het sieraad kwam snel binnen en was leuk ingepakt, zo was het helemaal een cadeautje. Ik ben helemaal tevreden.
Anna Anna uit Culemborg schreef op 11 januari 2023 om 19:58
Heel blij met mijn moedermelkketting! Het contact met Ellen ging snel, fijn en het sieraad kreeg ik binnen 2 weken binnen. Een waardevol aandenken aan mijn borstvoedingsperiode. Dank!!
Marjanne Marjanne uit Rijssen schreef op 11 januari 2023 om 19:42
Onlangs een mooie bedel ontvangen, gemaakt door Ellen! Ik ben heel erg blij met dit sieraad als aandenken aan een bijzondere periode! Verder ben ik tevreden over de snelle service en het goede contact.
Aranka Aranka uit Rotterdam schreef op 11 januari 2023 om 19:28
Een supersnelle en super vriendelijke service! Ben heel blij met het resultaat!
Gaby Gaby uit Rozenburg schreef op 5 januari 2023 om 22:41
Een mooie armband laten maken als aandenken aan mijn borstvoedingsperiode die niet altijd even makkelijk is. Geeft me een trots gevoel. Hele fijne en snelle service van Ellen. Onwijs bedankt!
Rosa Rosa schreef op 30 december 2022 om 15:52
Een klein hartje besteld en super blij mee! Een mooi aandenken aan een mooie periode:)
Koen Koen uit Gouda schreef op 28 december 2022 om 10:37
Als cadeau voor mijn vrouw op zoek naar een borstvoedingsarmband. Al snel kwam ik erachter dat er vaak een erg lange levertijd is, echter niet bij ELA Sieraad!! Binnen 2 weken, is ook echt binnen 2 weken! Ellen denkt goed mee, reageert snel en doet erg haar best voor de klant. En dat alles voor een leuke prijs! Het is een prachtig sieraad geworden. En het belangrijkste: mijn vrouw ook erg blij met haar armband! Zij nu een mooi aandenken aan de periode dat zij onze drie kinderen borstvoeding heeft mogen geven.
Stephan Stephan uit Leeuwarden schreef op 25 december 2022 om 11:25
Voor mijn vrouw, jarig op 1e Kerstdag, een mooi sieraad gekozen. Onze dochter wordt 11 januari alweer 1! Dankjewel, Ellen! Heel blij mee.
Chantal van meeuwen Chantal van meeuwen uit Vianen schreef op 21 december 2022 om 13:24
Na lang zoeken voor een moedermelk hanger kwam ik niet eruit wat ik wilde. Met hulp heb ik nu een mooie hanger met 4 hartjes, 4 kinderen borstvoeding kunnen geven. Erg blij met de goede service.
Özden Özden uit Wormerveer schreef op 19 december 2022 om 17:12
Onlangs heb ik mijn moedermelk sieraad ontvangen. Ik ben er erg tevreden met de service en contact met Ellen. Zij heeft mij altijd spoedig te woord gestaan. Ook ben ik erg blij met de sieraad. Het zal een mooie aandenken zijn voor mij dochter later.
Judith Judith uit Waddinxveen schreef op 15 december 2022 om 22:48
Vorige week heb ik mijn moedermelk sieraad ontvangen. Hij is prachtig en ik ben er erg blij mee. Ik werd via de mail goed op de hoogte gehouden van het proces en er was een duidelijk uitleg. Helaas zat er na een week dragen al een knikje in het kettinkje. Na 1 mailtje te hebben gestuurd, krijg ik nu een nieuwe. Goede service!
Rianne Rianne uit Nieuwegein schreef op 14 december 2022 om 21:23
Gisteren mijn moedermelk sieraad mogen ontvangen. Ik ben er echt super blij mee. Het is heel mooi geworden en heel netjes verwerkt. Communicatie met Ellen was goed. Werd fijn op de hoogte gehouden en dat gaf extra vertrouwen. En de levering was snel.
Rachael Rachael uit Tiel schreef op 7 december 2022 om 11:59
Onwijs blij met mijn mooie ring! Speciaal gevraagd naar de mogelijkheid om goudkleurig te kiezen en dat was mogelijk. Fijn contact met Ellen gehad en al snel lag de ring op de deurmat. Een mooi aandenken aan de eerste keer borstvoeding! Dank je wel Ellen!
Jeroen Jeroen uit Heiloo schreef op 7 december 2022 om 11:19
Een prachtig sieraad in ontvangst mogen nemen, Het contact en de snelle service was onwijs prettig Zeer tevreden!
Ilse Ilse schreef op 7 december 2022 om 10:28
Ik ben heel erg blij met het moedermelkhangertje! Zo’n mooi aandenken en erg mooi gemaakt.
Dorine Dorine uit België schreef op 1 december 2022 om 18:37
Zeer tevreden! Heel mooi sieraad en heel vlotte service en contact via e-mail!
Elise Elise schreef op 23 november 2022 om 15:20
Ik ben ontzettend blij met het mooie moedermelksieraad. In het echt nog mooier dan op de foto's. Fijn om op deze manier een aandenken te hebben aan het voeden van mijn 2 kinderen. Goede service en communicatie, heel tevreden 🙂
Moniek Moniek uit Apeldoorn schreef op 16 november 2022 om 19:46
Ik zag bij een kennis dat ze een moedermelksieraad had laten maken. En ik dacht als het me lukt om 3 maanden borstvoeding te geven, is dat mijn cadeau. 17 augustus is mijn zoon geboren en 2 november was ik jarig dus das zo'n beetje 3 maand. Er is veel aanbod dus heb veel gezocht. Ook zelf getwijfeld over DIY kit. Uiteindelijk kwam ik hier uit. Qua prijs en kwaliteit echt heel goed en mooi. Binnen 2 weken snelle levering. En ook nog garantie op je sieraad. Topservice! Ik ben heel blij met mijn sieraad. 2 hartjes voor mijn 2 kindjes!
Yael Yael schreef op 16 november 2022 om 16:46
Wat een feestje om van hier een moedermelksieraad te ontvangen. Naast de goede communicatie en fijne service ook nog alle verwachtingen van het sieraad overtroffen
Erin Erin uit Amsterdam schreef op 4 november 2022 om 15:44
Via een vriendin gehoord over moedermelk sieraden en dat vond k tegelijkertijd mooi maar ook beetje gek idee. Toen k een jubileum cadeau mocht uitkiezen van het werk vond ik dit wel passend. K twijfelde erg tussen moeder en kind en de infinity Uiteindelijk de infinity gekozen en heeeel erg blij mee. Hij is veel fijner en subtieler dan lijkt op de foto. Een dichte matte ketting vind k er mooier bij en heb k er bij gekocht. Fijn dat Ellen de moedermelk 2 jaar bewaard. Zo is de stap kleiner om er nog 1 te bestellen (ik heb al wat hints thuis laten vallen en het kaartje pontificaal midden op de tafel gelegd). Bedankt voor het mooie sieraad en t snelle en duidelijke contact via de mail
Lise Lise schreef op 2 november 2022 om 13:54
Na lang twijfelen toch de keuze gemaakt om een moedermelk sieraad te laten maken. Via google kwam ik bij Ellen terecht, ik zag mooie en betaalbare sieraden op de site. De keuze was dan ook snel gemaakt voor een armbandje met hartenhangertje. Fijn contact met Ellen en snel mijn sieraad in huis. Ik ben er zo blij mee! Wat een mooi aandenken en een hele mooie en fijne tijd
Angela Angela uit Hoogezand schreef op 1 november 2022 om 19:00
Onwijs blij met mijn moedermelksierraad. Hij is echt prachtig en zou hem voor altijd koesteren. Bedankt voor de goede service en contact. Het voelde daardoor erg persoonlijk.
Nina Nina uit Zeist schreef op 31 oktober 2022 om 12:13
Erg blij met mijn mooie moedermelkhanger. Fijn contact en vlotte bewerking en levering. Ik ga nog wat moois uitzoeken om te laten maken
Tanja Tanja uit Bemmel schreef op 29 oktober 2022 om 16:30
Vandaag heb ik mijn moedermelksieraad ontvangen. Hij is nog zoveel prachtiger dan ik mij had voorgesteld! Samen met Ellen het armbandje helemaal samengesteld naar hoe ik het voor ogen had. Hierin heel fijn contact gehad met haar, en na het opsturen van de melk had ik het sieraad al snel in huis. Hij is zo ontzettend mooi! Voor altijd een prachtige blijvende herinnering aan de periode waarin ik onze drie kinderen heb mogen voeden, en de jongste nog steeds iedere dag borstvoeding kan en mag geven. Dank je wel Ellen!
Nid van de breevaart Nid van de breevaart uit Ridderkerk schreef op 25 oktober 2022 om 22:21
Via Facebook zag ik een bericht van iemand die een moedermelk hartsteen had besteld en binnen gekregen...., zodoende kwam ik bij Ellen terecht. Omdat ik bijna geen sieraden draag vanwege mijn werk wilde ik iets anders dan een sieraad. Een moedermelk hartsteen besteld en een speciale wens doorgegeven (een haarlok van de kinderen erin). Het resultaat is prachtig geworden. Dit bijzondere aandenker is een goede afsluiting geweest voor mijn borstvoeding periode. Bedankt Ellen !
Monique Monique uit Hellendoorn schreef op 18 oktober 2022 om 20:37
Ik was op zoek naar een bijzonder aandenken van een liefdevolle en dankbare periode van het geven van borstvoeding. Vandaag kreeg ik mijn hangertje met kettinkje binnen en de grijns krijg ik niet meer van mijn gezicht! Uniek en sierlijk! Heel blij mee! Dank je wel Ellen!!
Milou Milou uit Nijverdal schreef op 18 oktober 2022 om 15:14
Na een mooie borstvoedingsperiode en een helaas afnemende productie, wilde ik graag een aandenken aan deze bijzondere tijd. Via Google kwam ik op de site van Ellen terecht. De communicatie met Ellen verliep laagdrempelig via whatsapp en de mail; ze reageert vlot en denkt met je mee! Ze heeft voor mij een prachtige moedermelkring gemaakt, vandaag heb ik hem met de post binnengekregen. Hij is direct om gegaan en ik blijf er naar kijken, zo mooi! Een absolute aanrader om een sieraad te laten maken door Ellen!
Wilma Wilma schreef op 14 oktober 2022 om 10:34
Een prachtig aandenken aan deze bijzondere tijd. Het sieraad is heel mooi afgewerkt, erg blij mee! Ik zal deze hanger met trots en liefde dragen.
Bettina Bettina uit Leeuwarden schreef op 13 oktober 2022 om 16:39
Via via bij Ellen terechtgekomen. Vandaag mijn armband binnen gekregen en heel blij mee!! Traantje weggepinkt, wetende dat de borstvoeding echt niet meer lukt en de productie inmiddels bijna 0 is. Dit sieraad zal me blijvend herinneren aan dat ik er alles aan heb gedaan om mijn dochter zo lang mogelijk moedermelk te geven. Bedankt!
Merel Merel schreef op 9 oktober 2022 om 08:12
Een zilveren moedermelkring besteld bij Ellen, wat is hij prachtig geworden! Echt boven m'n verwachtingen, een mooi aandenken aan het geven van borstvoeding,🤱🏼iets wat soms moeilijk was, maar meestal een erg fijn moment samen. Hopelijk blijft de ring zo mooi dat mn dochter hem later ook nog kan dragen. Communicatie met Ellen was super, ze gaf ook goed advies over de maat van de ring. Wel aan te raden om even te passen met de maatringen, dan weet je zeker dat je goed zit. Ook opsturen van de melk ging makkelijk. Bedankt!
Rosalie Rosalie uit Wouw schreef op 5 oktober 2022 om 20:31
Ik heb een prachtige hanger besteld en ontvangen. Zeker een aanrader, ook voor mama's die een kleiner budget hebben. Heb lang moeten zoeken naar iets wat ik mooi vond en wat voor mij betaalbaar was. Een prachtig sierraad als herinnering aan 3 mooie periodes in mijn leven. Heel dankbaar!
Liset Liset schreef op 20 september 2022 om 18:35
Ik heb een heel mooi goude moedermelk armbandje besteld en ontvangen! Het opsturen van de moedermelk ging heel gemakkelijk en ook de communicatie was top. Toen bleek dat het armbandje iets te groot was, is dat ook heel goed opgelost. Dus niet twijfelen, gewoon hier bestellen!
Jessica Jessica schreef op 20 september 2022 om 16:07
Wat een mooi sieraad is het geworden en alles netjes en fijn geregeld. Een aanrader als je net als wij een mooi aandenken wilt van deze periode!
Liz Liz uit Meppel schreef op 16 september 2022 om 18:28
Na heen en weer mailen komen we samen tot een mooi ontwerp. Het sieraad is erg mooi geworden en ik ontvang het binnen een paar dagen in de bus. Wow! Wat is het goed gelukt, een mooi aandenken aan een bijzondere periode. Verwerkt in een mooie maar subtiele hanger, precies zoals ik het voor ogen had!
Melissa Melissa schreef op 16 september 2022 om 16:01
Super mooi moedermelksierraad gekregen. Het resultaat mag er zeker zijn! Een mooi afsluitingskado van een hele speciale periode. Ik zal de ketting met trots dragen. Super bedankt!
Christian Peeters Christian Peeters uit Hoogstraten (BE) schreef op 27 augustus 2022 om 10:31
Als verrassing voor mijn vrouw bestelde ik een hangertje. Na bestellen ontving ik keurig een envelop met instructies en een moedermelkzakje om de moedermelk te versturen. Na aankomst bij Ela-sieraad ontving ik een email om mij op de hoogte te brengen van de goede ontvangst. Niet lang daarna werd de hanger geleverd. Kortom: het bestellen liep vlot, de communicatie was perfect en aangenaam & het hangertje voldoet helemaal aan onze verwachting. Vrouw blij, ik blij, iedereen blij 🙂 Ela-sieraad is wat ons betreft zeer zeker een aanrader. Bedankt Ellen!
Samantha Samantha schreef op 24 augustus 2022 om 11:39
Hele goede service. Erg blij met het sieraad. Mooie kwaliteit en er wordt heel goed met je mee gedacht en fijn gecommuniceerd. Ik raad iedereen ela-sieraad aan
Marthijs Marthijs uit Harderwijk schreef op 18 augustus 2022 om 21:35
Wat een geweldige service bij Ela! Een hanger besteld voor mijn vrouw. Heel blij mee. Er wordt heel fijn meegedacht, prettig gecommuniceerd en de verzending is vlot en mooi verpakt. Dankjewel voor het prachtige sieraad! Zou deze webshop bij iedereen aanraden 🙏
Sanne Sanne uit Oirschot schreef op 17 augustus 2022 om 13:01
Afgelopen week mijn moedermelk hanger ontvangen. Het is erg mooi geworden en ik ben er heel blij mee. Ik raad iedereen ela aan. De communicatie is erg goed en mijn sieraad was snel klaar.
JYDM JYDM schreef op 7 augustus 2022 om 12:37
Heel blij met mijn hangertje in de vorm van een hartje met borstvoeding. Ik had het sneller binnen dan gedacht, al met een week. Ik denk dat ik voor de zekerheid nog 1 bestel. Ik had gedacht nooit borstvoeding te geven, maar toen ik eenmaal was begonnen had ik een goede productie, desondanks was het een beste struggle omdat mijn kleintje erg onrustig dronk. Achteraf blijkt dit te komen door een aangeboren hersenafwijking. Stoppen was daarom des te emotioneler. Dit hangertje staat nu symbool voor doorzettingsvermogen en liefde.
Alyssa Alyssa uit Halsteren schreef op 16 juli 2022 om 18:52
Ik geef al 3 jaar borstvoeding en had al een goude ring vorig jaar bij een andere gemaakt maar was het 2 weken terug kwijt geraakt. Ik zocht iets goedkoper en net zo mooi en toen kwam ik op deze site. Super snel gemaakt en een super snel thuis geleverd. Vandaag is mijn ring en armbandje aangekomen vindt ze supermooi vooral het hartje vind ik geweldig En de ring past mooi om me ringvinger. Super bedankt ik ga ze met liefde dragen.
Mariska Vellinger Mariska Vellinger schreef op 13 juli 2022 om 19:25
Na ruim 2 jaar in totaal borstvoeding te hebben gegeven was het voor mijn lijf tijd om te stoppen… best lastig. Daarom wilde ik graag een blijvende herinnering aan deze bijzondere tijd. Dan wel voor beide kindjes. Dus vroeg ik of een bestaande armband aangepast kon worden. Dit was geen probleem. Nu draag ik met liefde het prachtige armbandje. Bedankt
Roy Roy schreef op 13 juli 2022 om 16:06
Ellen heeft een prachtige ketting gemaakt voor onze draagmoeder die voor ons kolfde. Ze deed er alles aan om de ketting op tijd bij ons te hebben. Het resultaat is prachtig. Communicatie met haar is soepel en professioneel. Een pracht cadeau voor de mama’s die zoveel liefde geven met hun moedermelk! Dank Ellen!
Colinda Colinda uit Urk schreef op 12 juli 2022 om 21:15
Vandaag ontving ik een hele mooie bedel + armbandje met daarin mijn borstvoeding vereeuwigd. Ter herinnering aan een hele bijzondere periode van mijn dochter en mij. Wat een prachtig stukje vakmanschap. Ik raad het elke borstvoeding gevende moeder aan om zo'n mooi sierraad te dragen. Mijn complimenten voor het fijne meedenken, goede service, snelle communicatie en dit prachtige juweeltje. Ik draag het met trots. Oh, het is mijn bedoeling om te sparen, dus hopelijk contact ik je nog eens! Dank je Ellen.
Irene Irene schreef op 5 juli 2022 om 19:23
Vandaag mijn super mooie moedermelk hanger en ketting ontvangen! De communicatie was heel fijn en de levering erg snel. Als ik nog eens een moedermelk sieraad wil laten maken zal ik zeker weer hier bestellen. Bedankt Ellen!
Maartje De Ridder Maartje De Ridder uit Sprundel schreef op 2 juli 2022 om 19:02
Een prachtige hanger voor aan mijn ketting mogen ontvangen. Hele fijne communicatie , goed op de hoogte gehouden over de stappen van het maken van het sierraad en wanneer ik het sieraad kon verwachten. Fantastisch mooie herinnering voor als mijn bv periode ten einde loopt van onze tweede dochter. Dank je Ellen voor de goede service en het prachtige sieraad
Samantha van der Linden Samantha van der Linden uit Haacht schreef op 22 juni 2022 om 22:43
Super mooi sieraad in ontvangst mogen nemen. Heel erg blij mee, ziet er mooi uit! Daarnaast ook hele fijne communicatie. Echt een aanrader, een mooie herinnering aan mijn borstvoedingsperiode!
Judith Judith schreef op 14 juni 2022 om 18:57
Dankzij Ellen heb ik een prachtig aandenken aan een heel bijzondere tijd! Hele fijne communicatie!
Katelijn Katelijn uit Den Haag schreef op 13 juni 2022 om 22:29
Ik wilde zo graag een klein hangertje gevuld met moedermelk dat ik nu aan mijn baby geef met daarin een klein plukje haar van mijn oudste meisje. Het was een heel gedoe en zeker niet makkelijk volgens Ellen, om het eigenwijze haar mooi in het kleine hangertje te laten vallen... Maar aan alles kan je zien dat het met heel veel zorgvuldigheid en liefde is gemaakt. Ben er super blij mee, een heel mooi moederdag cadeau 🙂 Dankjewel
Hanne Hanne uit Maaseik schreef op 7 juni 2022 om 21:07
Voor mezelf en 2 vriendinnen die me donormelk gaven voor mijn dochter bestelde ik 3 moedermelkjuwelen. Ellen antwoordde heel snel op mijn berichten en ook de levering van de juwelen ging veel sneller dan ik had gedacht! Zorgvuldig verpakt was het een plezier de cadeautjes te mogen ontvangen! 1 vriendin kreeg intussen al haar juweel en was er heel blij mee. Een persoonlijk cadeau en een blijvende herinnering. Ik ben heel blij dat ik de site van Ellen vond! Leuk is ook dat ze nog een restje melk bewaart zodat je voor een nieuwe bestelling niet opnieuw melk hoeft te sturen. Omdat ik 3 juwelen bestelde, kreeg ik korting op de verzending en dat bedrag betaalt ze nog terug. Super hé! Ik zou het iedereen die borstvoeding geeft aanraden! Bedankt, Ellen!
Jan Jan uit Amsterdam schreef op 29 mei 2022 om 13:27
Ik heb voor mijn vriendin (samen met haar) een mooie moedermelk hanger gekocht voor haar verjaardag. Mooie kwaliteit, fijne communicatie, een prachtig aandenken.
Lisanne Lisanne uit Zwolle schreef op 23 mei 2022 om 12:17
Ik ben op mijn verjaardag verwend met een mooi moedermelkhart. Erg mooi! Ik raad dit zeker aan bij moeders welke borstvoeding hebben mogen geven aan hun kindjes. En Ellen is een topper!
Lisette Lisette uit Leersum schreef op 20 mei 2022 om 09:04
Erg blij met mijn moedermelkhanger. Na 3 kinderen in totaal 43 maanden borstvoeding te hebben gegeven, is dit een heel waardevol aandenken aan een bijzondere, intense periode. Heel erg bedankt voor het mooie sieraad, ik draag het met trots.
Rianne Rianne uit Groningen schreef op 19 mei 2022 om 22:22
Ik heb een prachtige hanger besteld. Al een tijdje opzoek naar het juiste formaat en deze is echt perfect! Alles werd erg snel verzonden en heel fijn geholpen. Absoluut een aanrader en een aandenken voor het leven. Dankuwel!
Jessica Jessica uit Eext schreef op 17 mei 2022 om 15:22
Ik wilde heel graag een moedermelkring hebben op ela's sieraden website maar kwam er niet helemaal uit met de maat. Ellen heeft mij heel goed geholpen hiermee en uiteindelijk heb ik toch de ring gekregen in de juiste maat. Ellen is heel eerlijk. Ik had teveel betaald (foutje in website) en dit heb ik netjes teruggekregen. Ik ben heel blij met de ring en hoe de communicatie is verlopen. Groet Jessica
Joke Joke uit Rijnsburg schreef op 15 mei 2022 om 11:21
Ik heb een hartje met moedermelk laten maken voor mijn dochter, die zelf haar 1e dochtertje in jan. heeft gekregen, ze is er erg blij mee, en het is een geweldig mooi hartje geworden, en ik raad Ela-siraad (Ellen) zeker aan, ook voor het fijne mailcontakt, ja vertrouwd en snelle service, nogmaals een super goede aanrader.
Rutger Rutger uit Nijmegen schreef op 10 mei 2022 om 09:16
Fantastisch geholpen door Ellen met een prachtig sieraad als resultaat. Top service en communicatie. Zeer aan te raden!
Brigitte Brigitte uit Beverwijk schreef op 5 mei 2022 om 09:19
Mijn dochter heeft een halfjaar bv gehad, dit was een bijzondere en mooie ervaring. Ik vond het een mooi idee om mijn moedermelk in een sieraad te verwerken zodat ik een mooie tastbare herinnering heb. Via het internet ben ik bij Ela-sieraad uitgekomen. Ellen heeft voor ons een armband gemaakt waar ik erg tevreden over ben. Ook vond ik het fijn dat Ellen snel reageerde en alles goed heeft uitgelegd. Ik raad Ellen zeker aan! Nogmaals hartstikke bedankt voor het maken van het armbandje 🙂
Eveline Eveline uit Peer (België) schreef op 4 mei 2022 om 15:39
Mijn 7 weken oude baby heeft een koemelkeiwit- en soja allergie. Met pijn in het hart besloten om de borstvoeding te stoppen omdat ik merkte dat ze zelfs met mijn dieet nog krampen had. Ik wilde, ondanks de moeilijke periode, een mooie tastbare herinnering om dit hoofdstuk af te kunnen sluiten en hier heeft Ellen mij enorm bij geholpen. Ik ben super tevreden van de samenwerking met haar, ze reageerde heel snel op vragen en hield me op de hoogte van het verwerkingsproces. En natuurlijk is het kettingkje super mooi ☺ Zeker een aanrader!
Anouk Anouk uit Utrecht schreef op 3 mei 2022 om 20:35
Erg blij met mijn moedermelk oorbellen! Ellen communiceert helder en snel en het eindresultaat mag er ook zijn. Een hele mooie herinnering aan een bijzondere periode. Nogmaals super bedankt!
Samantha Samantha schreef op 3 mei 2022 om 17:09
Vandaag mijn kettinghanger en ring ontvangen. Ik ben zo blij met de sieraden! Top kwaliteit en heel mooi afgewerkt! Echt een herinnering aan een mooie tijd. De communicatie verliep super! Zelfs tussendoor een update. Echt een aanrader!! Bedankt Ellen!
Anneke Anneke uit Deventer schreef op 26 april 2022 om 14:32
Het is een prachtig hangertje geworden, ik ben er heel blij mee! Ellen communiceerde vlot en duidelijk en alles was snel geregeld. Bedankt Ellen!
Lotte Lotte uit Zwolle schreef op 9 april 2022 om 08:25
Wat een top service! Toen het toesturen van de moedermelk er bij inschoot omdat ik ondertussen beviel van ons tweede kindje, werden we fijn herinnerd en werd er fijn mee gedacht. Toen we het eindelijk hadden gebracht was het sieraad super snel klaar. Prachtig geworden, aanrader!
Marieke Marieke uit Utrecht schreef op 8 april 2022 om 19:06
Na het nodige vergelijken van sites die aanbieden om moedermelk sieraden maken kwam ik uit bij Ela sieraad: de oorbellen die ik zocht stonden letterlijk op de site! De communicatie met Ellen ging super vlot en ook het opsturen van het zakje waar de moedermelk in terug gestuurd moest worden. Na twee weken mailde Ellen dat de oorbellen op de post zaten en de volgende dag lagen ze goed verpakt in de bus. Ze zijn prachtig en voor mij is het een bijzondere herinnering aan de eerste periode van mijn moederschap. Dank je wel Ellen!
Kate Kate uit Nijmegen schreef op 6 april 2022 om 20:12
Ik ben heel tevreden over Ela sieraad. Fijn was het eerste contact via whatsapp. Ik kreeg duidelijk antwoord op mijn vragen. Daarna snel via de post een zakje ontvangen om mijn borstvoeding in te doen, met een retourenvelop erbij. Ellen stuurt je meteen een berichtje als ze de melk ontvangen heeft en houdt je goed op de hoogte van het proces. Daarna was het echt een cadeautje voor mijzelf om het sieraad uit te pakken, mooi verpakt en heel mooi gemaakt! Ik ben Ellen erg dankbaar voor het bijzondere hangertje!
Irene Irene uit Alkmaar schreef op 6 april 2022 om 13:05
Melksierraden zijn er in allerlei prijs categorieën. Ik vind het fijn dat ik hier mooie betaalbare oor belletjes kom bestellen. En ze zijn prachtig in hun eenvoud, precies waar ik van hou. Ellen hield me goed op de hoogte van het proces en na 2 weken ontving ik de oorbelletjes in een mooi doosje thuis. Toen kon ik met een gerust hart de borstvoedingsperiode afsluiten. Veel dank!
Kimberly Kimberly schreef op 25 maart 2022 om 22:06
Na lang zoeken kwam ik bij Ellen uit, hele fijne en persoonlijke communicatie via whatsapp. Verwerkt samen met een haarlok een hele mooie sleutelhanger met moedermelk mogen ontvangen. Heel tevreden mee, iets voor het leven! Bedankt
Eva Eva uit Nederhorst den Berg schreef op 16 maart 2022 om 20:54
Wat een prachtige moedermelkhanger! Heel subtiel maar mooi afgewerkt, echt een aanrader. Daarnaast prettige communicatie en snel mijn mooie hanger binnen. Aanrader! Bedankt Ellen!
Renée Renée uit Amsterdam schreef op 3 maart 2022 om 13:27
Wat een super mooi armbandje! Heel subtiel en zo persoonlijk door de moedermelk. Een mooi aandenken van de geboorte en babytijd! Hele fijne communicatie en had het armbandje erg snel binnen.
Anne Anne uit Oss schreef op 24 februari 2022 om 20:27
Na de komst van mijn laatste kind, wilde ik graag een aandenken van de borstvoeding periode. Toen kwam ik al snel bij Ela Sieraad. Ik wilde graag parelmoer glitters in de ketting en Ela heeft deze speciaal voor mij geregeld! Er werd snel, duidelijk en klantvriendelijk gecommuniceerd. En bij elke handeling in het proces kreeg ik bericht. Het pakket om de borstvoeding terug te sturen kreeg ik al snel en binnen 2 weken was mijn ketting al klaar! De ketting is prachtig geworden, helemaal zoals ik dat wilde! Ik ben er heel blij en zou het iedereen aanraden.
Esther Stoops Esther Stoops uit Hilversum schreef op 13 februari 2022 om 15:48
Omdat ik voor de eerste keer mama ben geworden, zocht ik naar een tastbaar aandenken voor de fase dat ik borstvoeding gaf. Ela heeft een mooie armband voor mij gemaakt met een klein beetje moedermelk erin. Ben erg blij met het eindresultaat. De communicatie verliep netjes en snel. Ela nogmaals bedankt voor de goede service en de armband.
Elke Elke uit Eindhoven schreef op 11 februari 2022 om 13:37
Omdat ik voor de 2e keer mama ben geworden, zocht ik naar een tastbaar aandenken voor de fase dat ik borstvoeding geef. Ik ben door een vriendin op het idee van een moedermelk sieraad gebracht en dat leek me de perfecte invulling! Ela heeft een mooi hangertje voor mij gemaakt met een klein beetje melk. Het proces ging heel snel en ik ben fijn op de hoogte gehouden door haar. Ik ben blij!
J Peters J Peters uit Hattem schreef op 16 januari 2022 om 09:05
Ik zocht dit jaar een cadeautje voor mijn vrouw wat een beetje uniek was. We hadden het eerder al eens over een moedermelk sieraad gehad en zo kwam ik terecht bij Ela Sieraad. Omdat ik op de site had gelezen dat het beste resultaat komt van de meest verse melk, en ik dichtbij woon, vroeg ik of ik het langs kon brengen en dat was geen probleem! Ellen communiceert duidelijk en snel. Heel fijn, dat gaf me een goed gevoel. Een week later waren de oorknopjes klaar en kon ik ze halen. Nou en of het een uniek cadeau is! Mijn vrouw is er erg blij mee en ze zien er prachtig uit!
Pascal van Doesburg Pascal van Doesburg uit Den Haag schreef op 31 december 2021 om 21:55
Na veel speurwerk heb ik dan toch maar mijn vrouw betrokken bij de vraag wat ik in vredesnaam dit jaar voor haar moest kopen. De cliché geurtjes en zeepjes hebben we nu wel gehad. Ook sieraden over het algemeen hebben vaak genoeg de revue gepasseerd. Toen bedacht mijn vrouw een écht emotioneel en passend cadeau. Zo belandde ik bij Ela. Ik vond het wel grappig dat ik in mijn mailtjes continu aangaf dat 't om "mijn moedermelk ging" hahahaha. Het was dus de moedermelk van mijn vrouw en ik denk dan ook dat de dienstdoende servicedesk medewerker zich er niet aan waagde te vragen voor wie het was omdat Pascal ook een meisjesnaam is. Thuis hebben we hier veel lol om gehad in ieder geval... "mijn moedermelk" hahaha. Maar even terug: we zijn continu op de hoogte gehouden over de status van onze bestelling. We kregen heel vlot de enveloppe met moedermelk bewaarzakjes zodat we snel konden retourneren voor het uiterst persoonlijke cadeau. De service was naar wens op alle vlakken. Er ging niet meer dan anderhalf tot twee weken overheen, zelfs nog in de December maand. Eindstand: een zeer tevreden vrouw die straalt in haar prachtige emotionele sieraden. Mijn vrouw zelf beoordeelt Ela met een 9, aangezien ik bij de meeste correspondentie was betrokken, vind ik een 10 op zijn plaats. Dat is een 9,5 uit twee beoordelingen van thuis. Bedankt Ela!! Groetjes uit Den Haag
Henk Lenters Henk Lenters uit Hardenberg schreef op 21 december 2021 om 13:30
Mijn dochter wou graag een leuk aandenken in de vorm van een moedermelk sieraad. Na wat zoekwerk kwam ik uit bij Ela-Sieraad. Nadat ik de bestelling heb geplaats ben ik fantastisch begeleid en is alles perfect afgeleverd, vanaf begin had ik het gevoel dat ik op het juiste adres was. En niet onbelangrijk; mijn dochter is er enorm blij mee.
Marieke Marieke uit Apeldoorn schreef op 28 november 2021 om 18:38
Voor de tweede keer een prachtig moedermelk bedel ontvangen. Erg blij mee aan mijn armbandje met van beide kinderen een kinderkopje, van beide borstvoedingsavonturen een moedermelk bedel erbij. Daarnaast wederom een fijne en snelle communicatie en levering. Aanrader!
Maartje Huitema Maartje Huitema uit Borne schreef op 20 november 2021 om 20:02
Een geweldig mooie bedel mogen ontvangen van mijn eigen moedermelk. Hoe bijzonder! Nu al een mooie herinnering aan mijn laatste borstvoedingsperiode. Ik had als wens een rosegoud vergulden bedeltje. Ellen is voor mij op zoek gegaan en het is gelukt. Ik ben er heel erg blij mee!
Anneke De Vries Anneke De Vries uit Zwolle schreef op 23 oktober 2021 om 19:12
Met 9 dames een hele leuke gezellige leerzame middag/workshop gehad. Ellen gaf prima uitleg en adviseerde en hielp daar waar nodig was . Prima verzorgd en iedereen ging met een prachtig eigen gemaakt sieraad naar huis. Voor herhaling van een andere workshop vatbaar. Aan te bevelen 🙏🏻👍
Daniëlle Edelijn Daniëlle Edelijn uit Meppel schreef op 13 oktober 2021 om 18:05
Ellen heeft een prachtige ring voor mij gemaakt! Er was hele fijne en vlotte communicatie. Ik ga de ring dragen met heel veel trots.
Petra Hoekman Petra Hoekman uit Zwolle schreef op 10 oktober 2021 om 12:42
We hebben bij Ellen een workshop cuio-armbanden gedaan. Ze legde duidelijk uit wat de bedoeling was en hielp waar nodig. Het was een erg gezellige ochtend, met als resultaat 5 prachtige en unieke armbanden!
Simone Simone schreef op 22 september 2021 om 20:17
Ellen heeft een mooi melkbedeltje voor me gemaakt, waarbij ze op mijn verzoek een extra slotje op het bedeltje heeft gezet zodat ik hem aan meerdere kettingen kan dragen. Heel mooi om zo mijn voedingsperiode van 18 maanden af te sluiten! Heel erg bedankt Ellen!
Paula Paula uit Waterlandkerkje schreef op 15 september 2021 om 14:21
Ellen heeft een prachtige herinnering voor me gemaakt; een wikkelarmband met 3 sliders. Elke slider heeft een andere kleur glitter, die symbool staan voor m’n 3 kindjes die ik heb mogen voeden. Het is stoer en stijlvol, ik ben er heel erg blij mee!!!
Carla Carla schreef op 5 september 2021 om 21:33
Ik heb 4 hartsteentjes van moedermelk laten maken voor mijn kinderen. Ze zijn super mooi geworden en ik ben erg tevreden. De communicatie met Ellen heb ik ook als zeer prettig ervaren! Bedankt Ellen!
MW MW schreef op 29 augustus 2021 om 12:05
Zaterdag 21 augustus 2021 heb ik een Meisjes Wind Dag doorgebracht met mijn drie schoondochters in Zwolle. Start van de dag was een sieradenworkshop bij Ellen thuis. Gezellige ontvangst met een kopje koffie , een uitgebreide uitleg, en twee en een half uur durende workshop met als eindresultaat allemaal met een prachtige armband naar huis!
Carmen Carmen uit Baarn schreef op 10 augustus 2021 om 20:01
Ellen heeft voor mij diverse moedermelk sieraden gemaakt waaronder bedeltjes in druppelvorm en leren armbandjes met een slider. Elk sieraad heeft zijn eigen stijl en ze zijn heel netjes afgewerkt. De armbanden zijn stoer en sierlijk tegelijk. Het contact met Ellen heb ik als zeer prettig ervaren. Ze is een echte professional die oog en respect heeft voor de waarde van de borstvoedingsperiode. Het voelt heel fijn om deze periode nu zo te kunnen afsluiten en vastleggen. Kortom, ik ben heel tevreden over wat Ellen heeft gemaakt en ik raad het iedereen aan. Dank je wel Ellen!
Ingeborg Oldenhuis Arwert Ingeborg Oldenhuis Arwert uit Wierden schreef op 2 juli 2021 om 19:57
Ik heb samen met mijn dochter een workshop sieraden maken gevolgd. Leuk dat die mogelijkheid er is om met z'n tweeën te komen! We werden hartelijk ontvangen en heel geduldig geholpen met het maken van keuzes en het maken van de armband. We zijn erg blij met het resultaat! Bedankt Ellen!
Janine Janine uit Maastricht schreef op 19 juni 2021 om 17:31
Heel erg blij met de subtiele oorbelletjes met moedermelk die Ellen voor mij heeft gemaakt. Een bijzondere herinnering aan een heel speciale periode. Fijn contact en goede service, Ellen weet hoe ze met haar klanten moet omgaan.
Hop Hop uit Eemdijk schreef op 14 juni 2021 om 18:17
Erg goede klantenservice en prachtige sieraden. Nogmaals bedankt!
Mirte Mirte uit Uithoorn schreef op 7 juni 2021 om 15:42
Erg tevreden! Sinds ik de oorbel knopjes heb ontvangen, draag ik ze elke dag met trots!
Sharona Sharona schreef op 26 mei 2021 om 15:19
Ik ben heel goed geholpen door Ellen. Ze denkt met je mee en ze heeft een heel mooi lief armbandje gemaakt voor me met 2 druppelhangers met moedermelk erin. Prachtig! Dank je wel nogmaals!
Marieke Bolier Marieke Bolier uit Apeldoorn schreef op 22 april 2021 om 21:20
Super blij met mijn mooie moedermelk sierraad. Deze druppel komt aan mijn armband met kinderkopje van mijn dochter. Ellen is erg behulpzaam in het maken van een vrijblijvende keuze en wil nieuwe dingen uit proberen naar wens van de klant. Erg fijne en makkelijke communicatie. Daarnaast was de service ook nog eens heel snel. Zeker een aanrader!
Jantien Jantien schreef op 14 april 2021 om 18:38
Wauw! Wat een vakvrouw is Ellen. Dankzij haar geweldige kwaliteiten heb ik nu prachtige oorbellen. Ellen is heel goed in wat ze doet. En snel ook! Ik was enorm verrast dat ik de moedermelk oorbellen zo snel in huis had. Heel erg blij met deze bijzondere oorbellen. Een ontroerende blijvende herinnering. Dank je wel Ellen!
Joyce Joyce uit Heerde schreef op 20 maart 2021 om 16:57
Ik was op zoek naar iemand die voor mij een puur melk hart kon maken , na veel mailtjes dat dit niet kon kreeg ik van Ellen de mail dat ze hem kon maken! Helemaal blij, hij is super mooi geworden echt een hart van pure moeder melk en dat is precies wat ik graag wou. Verpakt in een mooi doosje in haar geboortekistje. Met een mooi verhaal erachter van ons avontuur wat nu met 20 maand nog niet is afgelopen.
Anouk Anouk schreef op 10 maart 2021 om 21:10
Paar weken geleden moedermelk oorbellen besteld. Super goede service. Eerste met al mijn vragen via de app en daar met de snelheid van behandeling en verzending. Heel erg blij met mijn aandenken.
Paul Paul schreef op 4 maart 2021 om 11:43
Voor de verjaardag van mijn vrouw heb ik een moedermelk hanger besteld. Deze is super mooi geworden en ze is er ook heel blij mee. Je krijgt alle spullen thuisgestuurd om de moedermelk weer op te sturen. Heel goed geregeld allemaal. Het was echt een mooie verrassing voor mijn vrouw
Tynke Tynke schreef op 30 november 2020 om 14:14
Voor mijn zoon van bijna 13 heeft Ellen een prachtige en vooral stoere armband gemaakt van een hanger die hij had. Hij moet hem nog krijgen, maar ik weet zeker dat hij er blij mee is! Ik in elk geval al wel 😉
Mathilde Mathilde uit Zwolle schreef op 1 november 2020 om 21:49
Toen ik 50 jaar werd, heb ik een heel persoonlijk kettinkje gekregen. Mijn man, dochter en zoon zijn stiekem naar Ellen gegaan en hebben hun vingerafdruk in zilverklei achtergelaten. Ellen heeft daarvan een heel mooi hangertje gemaakt; stijlvol en persoonlijk!
lucette lucette schreef op 27 september 2020 om 13:49
Hallo Ellen, We hebben gisteren een hele gezellige en goed verzorgde work shop armbanden maken gedaan. We hebben er veel plezier in gehad en zijn met een mooi resultaat naar huis gegaan. Bedankt voor de leuke ideeën en de hartelijke ontvangst! Hartelijke groeten van fimaluhe..
Ingeborg de Roos Ingeborg de Roos uit Zwolle schreef op 12 juni 2020 om 21:15
Lieve Ellen, Super bedankt voor mijn mooie oorbellen die je voor mij gemaakt hebt n.a.v een voorbeeld die ik aan jou had gegeven. Helaas had ik een oorbel verloren,die ik van een vriendin cadeau had gekregen. Jij hebt deze precies nagemaakt, dit maakt het verlies wat minder erg, deze keer wel met een veilig stekertje die ik niet meer kan verliezen. Ze zijn nog mooier dan ik had verwacht en ze zijn ook prettig om te dragen niet te zwaar. Nogmaals super bedankt en ga zo door succes met jouw bedrijf Groetjes, Ingeborg
Ineke Ineke uit Hoogeveen schreef op 15 april 2020 om 14:07
Lieve Ellen ,ik had je gevraagd om een kleurrijke ketting te maken .In deze tijd vind ik kleur heel belangrijk .Je hebt echt mijn wens vervuld.Ik draag hem met veel plezier en krijg er leuke reactie,s op.
Heleen Heleen uit Rosmalen schreef op 13 april 2020 om 12:33
Al ruime tijd had ik de wens om een moedermelksieraad te laten maken. Toen ik zag dat Ellen dit ook deed, heb ik meteen contact opgenomen. Want ik ken haar niet alleen als een lieve gastouder, maar ook als een goede sieradenmaker. Ik ben heel blij met mijn ring met moedermelk die mij herinnerd aan de borstvoedingsperiode van mijn tweede kindje die ik tegen alle verwachtingen in toch 6 maanden volledig heb kunnen voeden. En hoe leuk is het dat zij later zelf deze ring kan dragen. Ellen denkt goed mee over de wensen die je hebt, dat is erg fijn!
Marieke Marieke uit Zwolle schreef op 14 maart 2020 om 20:31
Beste Ellen, Vandaag via Riëtte mijn borstvoedingsketting gekregen. Wat een mooi aandenken aan de intieme borstvoedingsmaanden die ik heb mogen beleven met mijn kinderen. Ik had niet gedacht dat het zo’n mooi sieraad zou zijn. Heel erg bedankt! En veel succes met je webshop.
José van Duuren José van Duuren uit Zwolle schreef op 7 maart 2020 om 19:11
Samen met de 3 dochters en mijn schoondochter een leuke workshop bij Ellen thuis gedaan. Dat je met fietsband zulke leuke dingen kunt maken, was voor ons niet voor te stellen. Maar we zijn allemaal met een bijzonder product naar huis gegaan. Het was een gezellige middag en voor iedereen een aanrader.
Jenine Jenine uit Zwolle schreef op 6 maart 2020 om 11:15
Het was een ontzettend leuke workshop en zo gaaf om een eigen sieraad te maken. Ik heb iets gedaan met initialen van mijn kids. Was soms best ff moeilijk, maar met ondersteuning van Ellen heb ik een mooie hanger kunnen maken. Ellen legt goed uit, blijft rustig. Dat is fijn. Je kunt zien dat zij ervaren is in het begeleiden van groepen. Dus, wat er ook gebeurt, hoe je ook experimenteert tijdens de workshop, hoeveel je ook met elkaar kletst;-), je gaat sowieso met een prachtig sieraad naar huis. Echt de moeite waard om te doen.
Andrea Andrea uit Zwolle schreef op 26 februari 2020 om 15:24
Mijn jongste is ruim vier en ik had van de tijd dat ik borstvoeding heb gegeven nog een beetje melk bewaard uit sentiment. Ellen heeft hier nog een heel mooi moedermelksieraad van kunnen maken! Supergoed gelukt en dat met zulke oude melk!
Minka Minka uit Zwolle schreef op 26 februari 2020 om 12:52
Wij hebben met een aantal vriendinnen de workshop zilverklei gedaan.. prachtige resultaten en zo bijzondere hoe deze techniek werkt. Het mooie was dat 1 vriendin 50 was geworden en zij een prachtige hanger als aandenken heeft gemaakt. Ellen legt het goed uit en is erg professioneel. Kortom een aanrader!
Willemien Willemien uit Zwolle schreef op 11 februari 2020 om 19:37
Ellen heeft een prachtige ring gemaakt met mijn moedermelk. Na een periode van borstvoeding ben ik gestopt omdat mijn zoontje hongerig bleef na de voeding. Het blijft iets emotioneels om te stoppen met borstvoeding. Nu heb ik een prachtige ring als herinnering aan deze bijzondere periode. Het contact met Ellen was erg prettig, ze had alle geduld toen ik zat te twijfelen over welk sieraad ik graag wilde. Hierin dacht ze prettig mee. De ring is prachtig geworden, wat bijzonder om zo'n persoonlijk sieraad te hebben die vakkundig is gemaakt. Ik ben er heel blij mee. Willemien
De snoepkontjes uit Urk De snoepkontjes uit Urk uit Urk schreef op 3 februari 2020 om 17:26
Hele leuke middag gehad met 5 vriendinnen. Allemaal een prachtige armband mogen maken, ter ere van 50 jarige verjaardag van 2 van de 5 dames. Leuke herinnering gemaakt en we werden daarnaast goed verzorgd met koffie met wat lekkers erbij. Betaalbaar en erg gezellig.
Beheerdersantwoord van: Ellen Arends
Bedankt voor je recensie in het gastenboek ben ik blij mee! Groet Ellen Arends
Cynthia Cynthia uit Zwolle schreef op 1 februari 2020 om 12:17
De workshop sieraden maken was erg leuk. Ellen maakt er een gezellige huiselijke sfeer van en geen vraag is te veel. Ze is erg behulpzaam en ik wist niet dat ik zelf zo mooi sieraad kon maken. Erg leuk echt een aanrader