Ornement de lait maternel

In de webshop met moedermelk sieraden oftewel ornement de lait maternel van Ela Sieraad zijn verschillende sieraden te koop.  Bij voorbeeld deze  onderstaande foto met zilveren oorknopjes van 54,95 euro. Of de onderstaande kettinghanger van 69.95 euro. De sieraden zijn van sterling zilver 925.

Een moedermelk sieraad is een origineel cadeau wat je jezelf of een ander kan gunnen. Wanneer je stopt met borstvoeding geven kan het een troost zijn om een mooie herinnering te krijgen van de bijzondere intieme babytijd. Een moedermelk sieraad is voor altijd een herinnering.

Hoe gaat het in zijn werk?

Na een bestelling in de webshop van de ornement de lait maternel stuur ik je een envelop toe met een moedermelk zakje, een informatie kaartje en een retour envelop. Voor zowel de mensen uit België als in Nederland doe ik een postzegel op de retour envelop. Dus er komen geen extra kosten naast de verzendkosten bij. Op  deze manier komt de moedermelk bij mij terecht en ga ik er mee aan de slag. Nadat ik je moedermelk heb ontvangen, ontvang je het sieraad binnen twee weken.

Nadat ik de retour envelop met het moedermelk zakje van jou terug heb ontvangen, ga ik met jou moedermelk aan de gang om het houdbaar en geurloos te maken. Na dit eerste verwerkingsproces moet het een aantal dagen drogen. Daarna werk ik het af met hars waardoor het als het ware een witte steen is geworden die in het sieraad valt. De " moedermelk steen" in het sieraad kan ik er bol of plat in verwerken. Doordat het afgewerkt wordt met hars wordt het moedermelk hard en is het beschermd tegen invloeden van buitenaf. 

Deze ornement de lait maternel is vanuit Belgie ook te bestellen in Nederland

Tips: 

Wees wel voorzichtig met douchen, zwemmen en in zeewater en met parfum gebruik. Draag het niet onnodig veel in de zon. Het kan wel tegen water en zon, maar een hele dag zonnen met het sieraad adviseer ik niet. 

Ik werk zorgvuldig met namen bij de aangeleverde moedermelk zakjes  zodat je er zeker van kunt zijn dat je jouw moedermelk in het sieraad komt. Ik plak stickers met naam en datum op het bakje wanneer het droogt en later weer op de bewaar potjes. 

Wanneer je vragen hebt of wensen hebt die je niet op de webshop vindt, kun je mij altijd mailen naar info@ela-sieraad.nl of kijken in mijn webshop van Ela Sieraad. Misschien wordt dan je wens vervuld. Ik hoor graag van je. Ellen Arends