Moedermelk sieraden

Moedermelk sieraden zijn een bijzondere baby en moeder herinnering. Van jouw eigen persoonlijke moedermelk maak ik een sieraad. Het komt als het ware als een witte steen in je sieraad. Het is mogelijk om de moedermelk steen een kleurtje te geven met een pigment als je dat wilt. Of een toevoeging van glitters of een plukje haar is mogelijk bij veel sieraden. Maar je kunt het sieraad ook gewoon zo puur mogelijk houden en dan z al het je vast nooit vervelen.

Hoe gaat het in zijn werk? 

Nadat je een bestelling in de webshop van Ela Sieraad hebt gedaan, stuur ik je een moedermelk zakje toe. Wanneer je moedermelk bij mij binnen is, ga ik een speciaal verwerkingsproces aan. Daarna moet het eerst een paar dagen drogen. Dan wordt het verhard, waardoor het moedermelk sieraad tegen water kan. Ook is het sieraad geurloos en houdbaar geworden. Hoe bijzonder is dat? Een eigen sieraad van je je eigen moedermelk wat je altijd zal herinneren aan de speciale baby en borstvoedingsperiode? Voor veel vrouwen is het lastig om de borstvoeding periode af te sluiten, omdat het zo'n intieme periode is samen met je kindje. Daarom is het voor veel vrouwen een troost om een moedermelk sieraad te krijgen.

Alle moedermelk sieraden zijn niet hetzelfde van kleur. Het hangt echt af van je eigen moedermelk. Dat kan waterig of romig zijn, maar ook wit, creme, rose, blauw of grijstinten komen voorbij. Hoe dan ook is het een bijzonder gevoel om je eigen sieraad hiermee te ontvangen. Vrouwen zijn vaak ontroerd bij het zien van het sieraad en dragen het graag. De sieraden zijn ook bijna allemaal van zilver dus het is ook nog eens duurzaam en tijdloos. Zilver kun je na een poosje weer oppoetsen en is het weer als nieuw. 

Wees welkom in mijn webshop van Ela Sieraad, heb je vragen mail mij dan naar info@ela-sieraad.nl. Ik sta graag voor je klaar. 

 

Moedermelk sieraden klik op een foto/categorie

Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
124 berichten.
Nanda Nanda uit Heiloo heeft geschreven op 19 maart 2023 om 13:55
Heel blij met deze herinnering! Het contact verliep fijn en het ziet er kwalitatief uit 😀
Janine Janine uit Vriezenveen heeft geschreven op 7 maart 2023 om 04:46
Ontzettend blij met mijn armband met moedermelk stenen! Fijn contact en erg snel ontvangen!
Nicole Nicole uit Baarlo heeft geschreven op 6 maart 2023 om 15:57
Ontzettend blij met mijn rosé gouden ketting met moedermelk hanger, zilveren armbandje met geboorte steen en melk bedel en het melk hartje. Nu mijn borstvoeding avontuur ten einde loopt zijn dit erg mooie herinneringen. Bedankt Ellen voor het fijne contact en de mooie sieraden.

Moedermelk oorbel Ela Sieraad
Moedermelk ring met moedermelk voor je eigen kindje
Moedermelk oorbel
Moedermelk oorhanger Ela Sieraad new
Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.