Moedermelksieraden webshop

Zoek je naar een moedermelksieraden webshop? Kom dan kijken in de webshop van Ela Sieraad. Onder het kopje Over Ela-Sieraad in de menubalk op de web site kun je wat lezen over mij persoonlijk en hoe ik tot het maken van moedermelk sieraden ben gekomen. Natuurlijk kun je ook direct naar een categorie gaan waar je interesse ligt.

In de moedermelksieraden webshop vind je een vaste collectie van sterling zilver. Dat is zilver 925, echt zilver dus. Alle moedermelk sieraden hebben een een hoge kwaliteit. Zilver blijft je leven lang mooi. Je kan het ook poetsen wanneer het verkleurd. Ook de goudkleurige en rosé goud kleurige sieraden hebben als basis sterling zilver en hebben daarover heen een plating gekregen of verguld of een 24 K. De hoogte van K heeft met de dikte van het laagje te maken. 

De moedermelk verwerk ik op een speciale manier en maak ik hard tot een soort steen. Daardoor blijft de moedermelk ook goed. Het is beschermd door de harde laag. Ondanks dat moet je wel goed met je sieraad om gaan. In de zee zwemmen of een zwembad zijn niet ideaal voor het moedermelk sieraad. Het sieraad is beschermd tegen de zon, maar probeer zuinig te zonnen met het sieraad. 

In eerste instantie is het natuurlijk voor jou als moeder of je dierbare waar je het cadeau aan wilt geven bijzonder. Het is een mooie herinnering om te hebben wanneer je met de borstvoedingsperiode stopt. Voor degene die weinig sieraden dragen en toch graag een herinnering willen hebben aan deze periode, heb ik ook moedermelk stenen zoals in een hartvorm of een bol. Deze zijn in verschillende maten en prijzen te koop. Wil je alvast kijken in de webshop moedermelk sieraden Zwolle klik dan hier: http://hartensteen van moedermelk

Misschien vraag je je af hoe jouw moedermelk bij mij komt. Wanneer je een sieraad in de webshop koopt dan stuur ik jouw een envelop toe met een moedermelk kokertje erin en een zakje. Ook een retourenvelop zit er al in zodat je het snel en makkelijk terug kan sturen. De retourenvelop heb ik al beplakt met postzegels voor je. Hoe fijn is dat? Je hoeft alleen nog de moedermelk in de koker te doen en dan naar de brievenbus te gaan. Wanneer jouw moedermelk bij mij is ga ik zo snel mogelijk aan de slag om het houdbaar te maken. Hoe verser de melk verwerkt wordt vaak hoe mooier de kleur blijft. Je mag ook diepvries moedermelk opsturen. Maar waar het mogelijk is en het nog vers kan dan heeft dat mijn voorkeur. 

Wil je alvast een linkje van oorknopjes klik dan hier: Moedermelk oorknopjes

Of voor een moedermelk hanger klik hier: Mama melk hangertje

Bij vragen mag je altijd contact opnemen met info@ela-sieraad.nl of appen naar Ellen Arends via 06 49135954. Ik zal zo spoedig mogelijk reageren op je vragen. Bij voorbaat dank.