Moedermelkringen

In deze webshop met moedermelksieraden zijn verschillende categorieen, waaronder ook de moedermelkringen. Moedermelkringen zijn in de webshop op maat te koop en er zijn verstelbare ringen te koop. Ze zijn allemaal van zilver, zowel sterling zilver als van zilver wat vanuit zilverklei gemaakt is.  Dus alle moedermelkringen zijn van zilver en van goede kwaliteit, waardoor j er een leven lang mee kan doen. Je kunt zelfs de ring nog doorgeven aan je kindje als het ouder is.  

Vormen en mogelijkheden

Er zijn verschillende vormen te krijgen, rond, hart, driehoekig. Ook kunnen er babyhaartjes in de ringen verwerkt worden of eventueel wat glitters. Als je twijfels hebt over je maat dan kan een verstelbare ring een optie zijn, deze past altijd. Ook een ring laten ontwerpen kan bij Ela Sieraad. Als ik er zelf een ring ontwerp dan is de basis van zilverklei. Na het afbakken is deze ring 99% van zilver. Hiervoor heb ik opleidingen bij Art Clay Silver Academy gevolgd. Deze ringen zullen wel duurder in aanschaf zijn dan de zilveren moedermelkringen die ik vast in de collectie heb, maar je hebt dan helemaal een unieke ring!

Ring op maat

Als je niet weet wat jou ringenmaat is dan kun je de volgende dingen doen:

  • Om je ringmaat te bepalen neem je een passende ring die je al hebt. Leg deze opeen liniaal. Het zichtbare deel aan de binnenzijde in het middenvan de ring is je maat. 
  • Een andere manier is om een stukje lint of papier om je vinger te doen. let erop dat je dat niet te strak doet, maar prettig om de vinger. Vervolgens zet je met een peneen streepje over het papier.Als je het papier of lint dan van je vinger haalt, dan meet je met een liniaal de afstand. Die afstand is de omtrek van je vinger.
  • Twijfel je tussen twee maten kies dan de grotere maat. De omvang van de vingers wordt beinvloed door je hormonen, weersomstandigheden en of ziekte.     
  • Kom je er helemaal niet uit, mail mij dan, dan stuur ik een ringenmaathouder mee met de post die je later in de envelop weer meegeeft.      

Bij vragen mail mij naar info@ela-sieraad.nl . Een voorbeeld: Moedermelkring

 

Moedermelkringen verstelbare is handig en past op alle vingers
Borstvoedingssieraad o.a moedermelkringen