Moedermelkhanger

Een moedermelkhanger, oorbellen, een armband of accessoires zoals een hartensteen of een sleutelhanger kun je vinden in de WEBSHOP van Ela Sieraad.  Sinds een aantal jaren is de rage van moedermelk sieraden ook in Nederland gekomen. Hoe bijzonder is het om je laatste moedermelk te vereeuwigen in een zilveren sieraad, zoals bijv een moedermelkhanger? Het is duurzaam, betaalbaar en origineel.

De duurzaamheid zit hem in het feit dat het sieraad van sterling zilver is. Dit blijft altijd mooi! Wel af en toe met een zilverpoetsdoek gebruiken om het weer even te poetsen en het te laten glimmen! De moedermelk wordt verwerkt waardoor het houdbaar en geurloos wordt gemaakt. Daarna wordt het met hars in het sieraad verwerkt. Dus ook heel duurzaam! Het zal voor altijd goed blijven. De prijzen van de moedermelk sieraden probeer ik heel betaalbaar te houden. Verder zijn de melksieraden heel origineel, omdat je in principe ook dan een eigen DNA sieraad  hebt. De generatie voor jou kent dit niet, dus het is best een origineel sieraad!

Jouw borstvoedingsmelk bepaalt de kleur. Dit verschilt in creme, roze en grijzige kleuren. Ook van welke periode de borstvoedingsmelk is heeft invloed op de kleur. Zit je midden in de bosrtvoedingsperiode en produceer je nog actief? Of komt de moedermelk na een lange tijd uit de diepvries? Ook moedermelk uit de diepvries kan gebruikt worden. Als je twijfels hebt over de houdbaarheid van je moedermelk, mail mij dan hierover (info@ela-sieraad.nl) . Ik ben bereid te kijken of je moedermelk nog mooi is, voordat je definitief beslist om het sieraad te willen hebben. 

Hoe komt je moedermelk bij Ela Sieraad? 

Na een bestelling van het melksieraad krijg je via de post een envelop. In deze envelop zit een moedermelk koker, een sealbag , een etiket en een retourenvelop. Wanneer de post terugkomt,  ga ik zo snel mogelijk aan de slag om je moedermelk te verwerken. Dit verwerkingsproces is het geheim van de smid.  Wel kun je er verzekert van zijn dat ik jouw moedermelk met alle liefde in het sieraad verwerk. Wil je alvast graag een kijkje nemen in de webshop kik dan hier: Moedermelkhanger