Spring naar content

Moedermelk steen

Wil je graag een mooie herinnering van de babytijd en de borstvoedingsperiode? En draag je geen sieraden maar wil je toch een moedermelk steen als aandenken? Dat kan met een moedermelk steen in hartvorm. Ook heb ik eens een moedermelk kruis gemaakt van een paar cm. Vraag  mij naar de mogelijkheden als je een wens hebt.

Als je geen sieraden draagt, kun je dus een steen kopen voor bij voorbeeld in een herinneringsdoos voor je kindje. Ook kan het leuk zijn een sleutelhanger met een bedel met een moedermelk steen te dragen aan je tas. Met jou moedermelk kan ik in ieder geval wel een mooi aandenken maken. Ook oorbellen en armbandjes zijn er in de webshop te vinden. Alle sieraden hebben een bezel waarin ik de moedermelk kan verwerken. De moedermelk oftewel borstvoeding melk verwerk ik op een speciale manier zodat het houdbaar en geurloos wordt. Na een aantal dagen drogen kan ik er verder mee aan de slag. Ik werk het af met hars waardoor het hard wordt en het op een steen lijkt. Hierdoor blijft het voor altijd goed.

Veel vrouwen vinden het lastig om te stoppen met borstvoeding geven, omdat het zo'n intieme tijd is geweest. Het kan een troost zijn om jezelf of je partner, dochter, vriendin een borstvoeding hanger of een ander sieraad cadeau te doen.  Op deze manier kun je de mooie herinnering elke dag bij je dragen. De kleur blijft ook bestaan. Al hoewel iedereen een eigen kleur en dikte heeft van de borstvoeding. De een heeft romige borstvoeding en de ander heeft wat dunnere borstvoeding. Bij de een lijkt de moedermelk wit, bij deander creme of roze of grijs. Jou sieraad wordt daardoor niet precies hetzelfde als het voorbeeld op de site, maar hoe dan ook zul je versteld staan en wellicht ontroerd van het mooie gegeven dat je je eigen moedermelk als herinnering bij je draagt.

Water spatters of zeep zullen geen kwaad doen. Wel moet je altijd voorzichtig zijn met het sieraad en kun je je best doen om het goed te onderhouden en ermee omgaan. Je moet geen parfum bij je sieraad spuiten en het niet onnodig lang in de zon laten liggen. Hieronder staan foto's maar je kunt bijv ook bij de accessoires kijken door op de link te klikken. Een sleutelhanger: Sleutelhanger met moedermelk

Moedermelk sieraden of een accesoire zoals een steen of een sleutelhanger zijn een origineel kraamcadeau voor moeder. Er is een vaste collectie, maar je mag mij altijd benaderen bij vragen of als er iets niet in de webshop staat waar je wel belangstelling in hebt. Ik kan kijken wat ik voor je kan doen. Mail: info@ela-sieraad.nl of app naar 06 49135954

 

 

Scroll naar boven