Moedermelk sieraden Zwolle

Zoek je naar moedermelk sieraden Zwolle? Kom dan kijken in mijn webshop moedermelk sieraden bij Ela-Sieraad. Als je in Zwolle woont en zelf je moedermelk langs brengt scheelt het je 5 euro korting op de bestelling. Wanneer je je moedermelk brengt en het sieraad zelf ophaalt, krijg je 10 euro korting. De korting stort ik weer terug na de webshop aankoop en zodra ik het via de mail hoor dat je zelf een aandeel neemt in brengen en halen.

Moedermelk sieraden worden ook wel borstvoeding sieraden, mother milk sieraden of mama sieraden genoemd. In de webshop moedermelk sieraden Zwolle vind je een vaste collectie van sterling zilver en eigen ontwerp van zilver.  Met zilverklei ontwerp ik mijn eigen sieraden. Na het afbakken van de zilverklei blijft er 99 % zilver over, dus het is een volwaardig zilveren sieraad. De vaste collectie in mijn webshop moedermelk sieraden zijn betaalbaar.  De eigen ontwerp wordt uiteraard duurder, omdat dit veel arbeidstijd kost en het zilver kost ook uiteraard geld natuurlijk. Alle moedermelk sieraden hebben een een hoge kwaliteit. Zilver blijft je leven lang mooi. Je kan het ook poetsen wanneer het verkleurd is.

De moedermelk verwerk ik op een speciale manier en maak ik hard en het wordt geurloos en houdbaar. Daardoor blijft de moedermelk ook goed. Van veel vrouwen hoor ik dat ze het leuk vinden om het moedermelk sieraad later aan hun kindje door te geven als herinnering. Hoe mooi is dat! In eerste instantie is het natuurlijk voor jou als moeder of je dierbare waar je het cadeau aan wilt geven bijzonder. Het is een mooie herinnering om te hebben wanneer je met de borstvoedingsperiode stopt. Voor degene die weinig sieraden dragen en toch graag een herinnering willen hebben aan deze periode, heb ik ook moedermelk stenen zoals in een hartvorm of een bol. Deze zijn in verschillende maten en prijzen te koop. Wil je alvast kijken in de webshop moedermelk sieraden Zwolle klik dan hier: http://hartensteen van moedermelk

Misschien vraag je je af hoe jouw moedermelk bij mij komt. Wanneer je een sieraad in de webshop koopt dan stuur ik jouw een envelop toe met een moedermelk kokertje erin en een zakje. Ook een retourenvelop zit er al in zodat je het snel en makkelijk terug kan sturen. De retourenvelop heb ik al beplakt met postzegels voor je. Hoe fijn is dat? Je hoeft alleen nog de moedermelk in de koker te doen en dan naar de brievenbus te gaan. Wanneer jouw moedermelk bij mij is ga ik zo snel mogelijk aan de slag om het houdbaar te maken. Hoe verser de melk verwerkt wordt vaak hoe mooier de kleur blijft. Je mag ook diepvries moedermelk opsturen. Maar waar het mogelijk is en het nog vers kan dan heeft dat mijn voorkeur. 

Wil je alvast een linkje van oorknopjes klik dan hier: Moedermelk oorknopjes

Of voor een moedermelk hanger klik hier: Mama melk hangertje

Bij vragen mag je altijd contact opnemen met info@ela-sieraad.nl of appen naar Ellen Arends via 06 49135954. Ik zal zo spoedig mogelijk reageren op je vragen. Bij voorbaat dank. 

Moedermelk sieraden Zwolle